- 26 Kasım 2022
- 3.329
- 4.423
- 63
Umarım güzel haberlerle dönersinizİnşallah öyledir. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım güzel haberlerle dönersinizİnşallah öyledir. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin
Buda pozitif canım tebrik ederim kan ver hemen netleşsin
İnşallah inşallahBuda pozitif canım tebrik ederim kan ver hemen netleşsin![]()
Çok teşekkür ederim haber veririmCanım bence negatif olma ihtimali yok ama inşallah hamilesindir. Bize de haber ver kan testinden sonra. Bende 1 hafta sonra test yapacağım bakalım inşallah![]()
![]()
Insallah bebegınız sizinledir . Tebrık ederım şimdiden . 2 aydır tedavı görüyorum yazmışsınız ne tedavısı gördünüz acabaİnşallah hamileyimdir 3 senedir istiyorum. Hiç inanmıyorum şu an boşuna heveslenmekte istemiyorum. Daha öncede birçok testte böyle çıktı . Kan verdim negatifti hep
Aşkım geçen ay gecikmem olduğu halde yaptığım 6 testin 4ü pozitifti. Ama kanda negatif çıktı.Enteresan bu kadar belirgin çıkaran negatif testler oluyor mu gerçekten.Hem de iki farklı markayla. O halde yine hemen kan testi verin ki emin olun
zaten adet tarihiniz de geçmiş
inşallah pozitiftir
![]()
Klomen kullanıyordum. Polikistik over sendromuyumInsallah bebegınız sizinledir . Tebrık ederım şimdiden . 2 aydır tedavı görüyorum yazmışsınız ne tedavısı gördünüz acaba
Yaa sanırım bu da öyledirAşkım geçen ay gecikmem olduğu halde yaptığım 6 testin 4ü pozitifti. Ama kanda negatif çıktı.
Kesin var ıcıme doğdu canim hakkında hayırlısıKlomen kullanıyordum. Polikistik over sendromuyum
Anladım demek ki idrar testi çok da anlamlı değil en güvenlisi kan testi, ama yine de umarım konu sahibi hamiledir hayırlı ve sağlıklı evladı olsun inşallahAşkım geçen ay gecikmem olduğu halde yaptığım 6 testin 4ü pozitifti. Ama kanda negatif çıktı.
Evet hayırlı olsunArkadaşlar ben pcoyum 2 aydır tedavi oluyorum 5 gündür adetim gecikti test yaptım sizce bu pozitif mi acilEki Görüntüle 3628913
Eğer ki ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptıysanız ve günü gelmeden test yaptıysanız yalancı pozitiflik çıkar. Ben de ovitrelle yapmıştım geçen sene doktor söylediğim tarihten önce test yapma demişti. Sonucum negatifti sonra doğal yoldan gebelik oluştu.Yaa sanırım bu da öyledir![]()
Testler yanilmiyosa hamilesin bence canim güzel haberler alirsin inşallah
3 ay önce ovitrilla kullandım. Bu sefer klomen kullandım yumurta gelişmemiş dedi bir daha gitmedim ama adetim gecikti test yapayım dedim. Testler de böyle çıktı. Bu arada klomen kullanali 25 gün olduEğer ki ovitrelle yani çatlatma iğnesi yaptıysanız ve günü gelmeden test yaptıysanız yalancı pozitiflik çıkar. Ben de ovitrelle yapmıştım geçen sene doktor söylediğim tarihten önce test yapma demişti. Sonucum negatifti sonra doğal yoldan gebelik oluştu.
Yalanci pozitif verebiliyor buMarkası days comfort %99 kesin sonuç diyor
Ee buda pozitif gibi gözüküyor
Kan verdim sonuç çıksın yazarımEe buda pozitif gibi gözüküyor