Hadi hayırlısı olsun inşallahKan verdim sonuç çıksın yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsun inşallahKan verdim sonuç çıksın yazarım
Ne zmn cikicak canim sonucjnKan verdim sonuç çıksın yazarım
En geç yarınNe zmn cikicak canim sonucjn
Ay baya varmis sen saat basi bak bariEn geç yarın
Evet ya gittiğimden beridir kontrol ediyorumAy baya varmis sen saat basi bak bari![]()
Olsun canim ne alakasi var insallah vardır canim sen dua etEvet ya gittiğimden beridir kontrol ediyorumama hiç beklemiyorum
Ahhh inşallah inşallahOlsun canim ne alakasi var insallah vardır canim sen dua et
Hayır çıksa yazacağımÇıkmadı mı sonuç
İnşallah inşallah hayırlı haber alırsınAdete 7 gün kala negatif bakalım dönecek mi
Cok erken daha anca yerlesiyor varsa bnm 6 gun kaldı bakalım regli gunumde nolcakAdete 7 gün kala negatif bakalım dönecek mi
Cnm ama test yalanci pozitiflik veriyor guvenilir degil insallah vardır diyelimKaset testin pozitif bence kesinlikle var bu arada sağlık ocağında verdiyseniz gece de çıkabiliyor benimkiler hep gece 5 gibi çıkıyordu
Canım benim kaset test 2 3 dakika içinde çıktıysa yalancı pozitiflik vermiyor hangi markası kaset testin. Yani şöyle aslında artimed test evet yabancı pozitiflik veriyor ama ben gebeliğimi onunla öğrenmiştim 5-6 dakikadan sonra bakarsan kuruma çizgisi çıkıyor zaten ama ilk 2-3 dakikada çıkan test pozitiftirCnm ama test yalanci pozitiflik veriyor guvenilir degil insallah vardır diyelim
Vallahi canım ben üç tane test hariç diğerlerinin hiçbirine gerçek anlamda güvenmiyorum ister kaset olsun ister erken gebelik mesela artmedCanım benim kaset test 2 3 dakika içinde çıktıysa yalancı pozitiflik vermiyor hangi markası kaset testin. Yani şöyle aslında artimed test evet yabancı pozitiflik veriyor ama ben gebeliğimi onunla öğrenmiştim 5-6 dakikadan sonra bakarsan kuruma çizgisi çıkıyor zaten ama ilk 2-3 dakikada çıkan test pozitiftir
Kaset testlerde yanılma payı olmuyor sadece 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkıyor biz de pozitif görmek istediğimiz için umutlanıyoruz tabii ki benim de 9 senedir başıma geldi tüp bebekte erken gebelik testi bir gün sonra da artimet kaset test de öğrendim ama ilk 1-2 dakikada çıktıVallahi canım ben üç tane test hariç diğerlerinin hiçbirine gerçek anlamda güvenmiyorum ister kaset olsun ister erken gebelik mesela artmed
Demekki bozuk saat gibi sizde dogruyu gostermis diyelim burda artimed kaset testle yapip negatif goren arkadas cok ondan yaptiklarinda farkli teslerle yapiyorlarKaset testlerde yanılma payı olmuyor sadece 5 dakikadan sonra kuruma çizgisi çıkıyor biz de pozitif görmek istediğimiz için umutlanıyoruz tabii ki benim de 9 senedir başıma geldi tüp bebekte erken gebelik testi bir gün sonra da artimet kaset test de öğrendim ama ilk 1-2 dakikada çıktı
Benim yaptiklarimda yanılma olabilir mi canimDemekki bozuk saat gibi sizde dogruyu gostermis diyelim burda artimed kaset testle yapip negatif goren arkadas cok ondan yaptiklarinda farkli teslerle yapiyorlar
Sen hangi markalarla yapmistin cnm buraya attin miBenim yaptiklarimda yanılma olabilir mi canim