Evet iki foto attım bakar mısın ilk sayfayaSen hangi markalarla yapmistin cnm buraya attin mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet iki foto attım bakar mısın ilk sayfayaSen hangi markalarla yapmistin cnm buraya attin mi
Kan vermedin demi senEvet iki foto attım bakar mısın ilk sayfaya
Cnm soyle ki days comfort ,days doctor ,nimo, artimed vs vs hep yalanci pozitiflik verebiliyor en guvenilir uc tane test var awox laboquik ve predectorEvet iki foto attım bakar mısın ilk sayfaya
Kan sonucun çıkar en geç sabah inş pozitiftirEvet iki foto attım bakar mısın ilk sayfaya
Verdim yarın cikacakKan vermedin demi sen
Kan verdim bakalım ne cikacakCnm soyle ki days comfort ,days doctor ,nimo, artimed vs vs hep yalanci pozitiflik verebiliyor en guvenilir uc tane test var awox laboquik ve predector
Daha cikmadi mi saglik ocaginda mi verdinVerdim yarın cikacak
Hayır çıkmamış. Sağlık ocağında verdim kaçta çıkmalıDaha cikmadi mi saglik ocaginda mi verdin
Degisiyo cnm ya ama iki gun diyorlar yarin cikarHayır çıkmamış. Sağlık ocağında verdim kaçta çıkmalı
Çıksa buraya yazarımDegisiyo cnm ya ama iki gun diyorlar yarin cikar
İnşallah hayırlı haberler alırızCok erken daha anca yerlesiyor varsa bnm 6 gun kaldı bakalım regli gunumde nolcak
Pcos tedavisi ne yapıyorsunArkadaşlar ben pcoyum 2 aydır tedavi oluyorum 5 gündür adetim gecikti test yaptım sizce bu pozitif mi acilEki Görüntüle 3628913
İlaç tedavisi oluyorum.Pcos tedavisi ne yapıyorsun
Maalesef Negatifİnşallah hayırlı haberler alırız![]()