• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce pozitif mi????!!!

pisipisiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Erken gebelik testini ikinci idrar ile yaptım böyle silik görünüyor doğru olan ilk idrar ile yapmaktı evet ama silik çizgi anlam ifade eder mi 10-12-15-20. günlerde birliktelik oldu
Kafamı karıştıran şu oldu dün ilk idrar ile normal gebelik testi yaptığımda hiç buna benzer çizgi oluşmamıştı

Eklentiler

• IMG_2575.webp
    IMG_2575.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2570.webp
    IMG_2570.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_2571.webp
    IMG_2571.webp
    8 KB · Görüntüleme: 48
Erken gebelik testini ikinci idrar ile yaptım böyle silik görünüyor doğru olan ilk idrar ile yapmaktı evet ama silik çizgi anlam ifade eder mi 10-12-15-20. günlerde birliktelik oldu
Kafamı karıştıran şu oldu dün ilk idrar ile normal gebelik testi yaptığımda hiç buna benzer çizgi oluşmamıştı
Gecikti mi hiç dongunuz acba markası nedir bazı testler maalesef yalancı pozitif veriyor silik bir çizgi var gibi görünüyor ama en güvenilir markalar ile yarın tekrar edin awox , perdictor, laboqik

Var gibi sanki canım

Gecikti mi hiç dongunuz acba markası nedir bazı testler maalesef yalancı pozitif veriyor silik bir çizgi var gibi görünüyor ama en güvenilir markalar ile yarın tekrar edin awox , perdictor, laboqik
Kuzum henüz adetime 4 gün var yerimde duramıyorum ama heyecandan erken yapıp telaşlanıp yanlış mı yaptım bilmiyorummm☺️

Back
X