• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce pozitif mi?

hiiicccoylesine

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
18
Kızlar sizce pozitif mi testi yaptım yüzümü yıkadım yani üç dakika anca geçti sonra sonuç böyleydi dpo 12, 2 gün sonda regl tarihim normalde

Eklentiler

• IMG_20260329_061215.webp
    IMG_20260329_061215.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20260329_061207.webp
    IMG_20260329_061207.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 61
İlk fotoğraf da var gibi bu dönem beklemek çok zor bak benimde böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_5081.webp
    IMG_5081.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 57
Ben de beş gün varken erken gebelik testi yapmıştım çok da pahalı bi markaydi ama hicbir şekilde çizgi falan görünmüyordu üç gün geçti son hali böyle var gibi
Benim de beş gün var bu sabah yaptım negatif bana umut oldunuz 3 gün sonra ben de mi yapsam acaba

Benim de beş gün var bu sabah yaptım negatif bana umut oldunuz 3 gün sonra ben de mi yapsam acaba
Geçen ay da aynıydı beş gun kala yaptım tam iki gün kala yapacaktım uyandim ki regl olmusum, bu ay yine sabredemedim bes gun kala erken gebelik testi yaptım negatifti hatta normalde saklardim testleri belki sonra çizgi görürüm vs diye. Bunda saklamadim bile dedim tamam negatif demek ki. Sonra bugün iki gün varken yine dayanamadım kaset test yaptım bence sonuç pozitif gibi baya görünüyor çünkü ama netlesmeden de umitlenmek istemiyorum

Geçen ay da aynıydı beş gun kala yaptım tam iki gün kala yapacaktım uyandim ki regl olmusum, bu ay yine sabredemedim bes gun kala erken gebelik testi yaptım negatifti hatta normalde saklardim testleri belki sonra çizgi görürüm vs diye. Bunda saklamadim bile dedim tamam negatif demek ki. Sonra bugün iki gün varken yine dayanamadım kaset test yaptım bence sonuç pozitif gibi baya görünüyor çünkü ama netlesmeden de umitlenmek istemiyorum
Bence net çıkmış inşallah hayırlı bir şekilde sonuna kadar ilerler ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🤲

Back
X