Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1887932 merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyordum burayı yazmak şimdiye nasipmiş. Bat tarihim 26 eylül ama ağrım vardı şüphelendim test yaptım hafif çizgi çıktı ama var mı gebelik yok mu?
Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı canım ama daha çok batma şeklindeVar gibi cnm ne gibi ağrıların vardı acaba
Teşekkür ederim bende emin olamıyorum ki kimseye de soramadım hemen buraya yazayım dedim. Senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahhayırlı olsunn,bu benimkinin aynısı nerdeyse:)
inşallah vardır canım,açtığım konuya bir göz at canım orda arkadaşlar yorumda bulundular.
kan testi olmadan tabi kimse net birşey söyeleymiyor varsa imkanın çok merak ta ediyorsan yaptır rahatla derim
inşallahhh cümlemiz:)Teşekkür ederim bende emin olamıyorum ki kimseye de soramadım hemen buraya yazayım dedim. Senin de hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Eki Görüntüle 1887932 merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyordum burayı yazmak şimdiye nasipmiş. Bat tarihim 26 eylül ama ağrım vardı şüphelendim test yaptım hafif çizgi çıktı ama var mı gebelik yok mu?
Hayirli olsun Annesi kan tahlili yaptır beta değerini takip et sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 1887932 merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyordum burayı yazmak şimdiye nasipmiş. Bat tarihim 26 eylül ama ağrım vardı şüphelendim test yaptım hafif çizgi çıktı ama var mı gebelik yok mu?
Benımde ılk yaptığımda böyle çıkmıştı 3 gün geçıkmişti kan testı yaptırdım hemen hcg 97.54 çıktı sende kan testı yaptır mutlakaEki Görüntüle 1887932 merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyordum burayı yazmak şimdiye nasipmiş. Bat tarihim 26 eylül ama ağrım vardı şüphelendim test yaptım hafif çizgi çıktı ama var mı gebelik yok mu?
canım var gibi inş. benimde böle çıkmıştı gün geçtikçe koyulaştı hemen kan baktır :) hayırlı olsunEki Görüntüle 1887932 merhaba hanımlar uzun zamandır takip ediyordum burayı yazmak şimdiye nasipmiş. Bat tarihim 26 eylül ama ağrım vardı şüphelendim test yaptım hafif çizgi çıktı ama var mı gebelik yok mu?
Canım gönlün rahat eder baktır takip et istersen hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahHanımlar bugün baktırdım kan sonucum beta hcg 477 eğer ki sağlıklı şekilde ilerlerse haftaya çarşamba keseyi görebilecekmişim Allah isteyen herkese versin. Yalnız doktor iki gün sonra gel bakalım falan demedi sizce iki gün sonra gene kana baktırsam mı ?