Kızlar ben bir konu için sizin fikirlerinizi bekliyorum. Kangren olan 3yıllık bir ilişkim vardı ayrıl bitir ayrıl başla derken artık gerçekten kafa yapımızın uymadığını kendim hissettim. Biraz zor oluyor ama mantık dahilinde mantığıma yatan bir adam değil. En büyük sorunumuz zaten Güven problemi. Sizden yardım almam gereken konu Ben bu ilişkiden ayrıldıktan sonra kendimde buluyorum her hatayı. Böyle düşünmeme neden olanda o aslında. Bana sen böyle yaptın öndan böyle oldu sen şöyle dedin öndan böyle oldu dedi hep yıllarca kendinde hata görse bile nedeni bendim ve ben suan kendini her şeyde suçlayan bir kusurlu insan olarak görüyorum ve psikolojik olarak yıprandımı hissediyorum psikologa gideyim diyorum. Hiç gitmedim şimdiye kadar. İkizler burcuydu çok dengesizdi. Ayrılırken bile senin hareketlerin davranışın yüzünden böyle oldum hayatımı zehir ettın diyor. Kızlar kafayı yicem nasıl ben bir insanın hayatını neden bu kadar mahvedeyim. Ben bu kadar kusurlu bi insan mıyım dedim kendime ve kendime küstüm. Ve onun hataları oldu yapmış olduğu şeyler. Ve her seferinde kendini haklı gördü. Her şeyin nedeni benmişim gibi.