- 3 Eylül 2025
- 93
- 63
- 3
- 35
- Konu Sahibi tombik_papatya
Arkadaşlar ben boşanma asamasindayim sizce psikolojik destek almalimiyim bu konuda fikirleriniz neler, 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstiyorsanız alın zararı olmaz faydası olur.Arkadaşlar ben boşanma asamasindayim sizce psikolojik destek almalimiyim bu konuda fikirleriniz neler,![]()
Tesskur ederim.İstiyorsanız alın zararı olmaz faydası olur.
Ama her boşanan almalı mı zorunda mı değil tabii ki, yaşanmışlıklar farklı farklı çünkü.
İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız olabilirArkadaşlar ben boşanma asamasindayim sizce psikolojik destek almalimiyim bu konuda fikirleriniz neler,![]()
Süreci bilmiyorum anlaşmalı boşanma ise kolay olacaksa şuan için iyi hissediyorsanız gerek yok ama yıpranıyorsanız varArkadaşlar ben boşanma asamasindayim sizce psikolojik destek almalimiyim bu konuda fikirleriniz neler,![]()
Yipraniyorum aslında tesskur ederimSüreci bilmiyorum anlaşmalı boşanma ise kolay olacaksa şuan için iyi hissediyorsanız gerek yok ama yıpranıyorsanız var
Bence boşanmış insanın değil boşanması gerekirken boşanmaktan korkan insanın psikoljik destek alması gerekiyor,saygının,sevginin olmadığı,aldatmanın şiddetin olduğu bir evliliği sürdürmek aynı evde yaşayıp aynı hayatı paylaşmak çok ağır bir yaşam biçimi,ben çok zor boşanmış bir insan olarak söylüyorum yolunda gitmeyen bir evlilik sadece alışkanlık ve düzen üzerine devam ediyor insanlar eşlerinden değil düzenlerinden vazgeçemiyor ben boşandığım gün şunu farkettim rahat nefes alabiliyorum,hayatımı suistimal eden mutlu olabilecekken tercihen beni mutsuz eden bir insan hayatımda bir yükmüş,yeniden sevebileceğim beni gerçekten sevebilecek bir insan belki vardır belkide yoktur bilemem ama beni net, sevmeyen değer vermeyen bir insan hayatımda olmasın daha iyi orası kesin.Arkadaşlar ben boşanma asamasindayim sizce psikolojik destek almalimiyim bu konuda fikirleriniz neler,![]()
Bunu sizin aleyhiniz de mi kullanacağını düşünüyorsunuz?Bişey daha sorucam boşanma davasını etkilermi sizce
tBunu sizin aleyhiniz de mi kullanacağını düşünüyorsunuz?
Ben ailemin yaninsayim gorusmuyorum eski esimleBence boşanmış insanın değil boşanması gerekirken boşanmaktan korkan insanın psikoljik destek alması gerekiyor,saygının,sevginin olmadığı,aldatmanın şiddetin olduğu bir evliliği sürdürmek aynı evde yaşayıp aynı hayatı paylaşmak çok ağır bir yaşam biçimi,ben çok zor boşanmış bir insan olarak söylüyorum yolunda gitmeyen bir evlilik sadece alışkanlık ve düzen üzerine devam ediyor insanlar eşlerinden değil düzenlerinden vazgeçemiyor ben boşandığım gün şunu farkettim rahat nefes alabiliyorum,hayatımı suistimal eden mutlu olabilecekken tercihen beni mutsuz eden bir insan hayatımda bir yükmüş,yeniden sevebileceğim beni gerçekten sevebilecek bir insan belki vardır belkide yoktur bilemem ama beni net, sevmeyen değer vermeyen bir insan hayatımda olmasın daha iyi orası kesin.
Biraz ayrıntı verseniz daha doğru yorum yapılabilirdi.
Çocuğum yok ondanBiraz ayrıntı verseniz daha doğru yorum yapılabilirdi.
Ama psikologa gitmenizi hiç bir şekilde kullanamaz.
Psikiyatri tedavisi alırsanız bunu duruma ve tanıya göre kullanabilir özellikle velayet durumunda