Saç Rengi ve Saç Boyama sizce saçımı hangi renge boyamalıyım bide lens rengi... Sadece bi fikir istiyorum...

sizce bana hangi renk lens gider bide saç rengi yaşım 18 ona göre bi öneride bulunursanız?

Bence doğal halin çok güzel canım maaşallah... Saçlarını boyatıp yıpratma şimdiden... Eğer illa değişiklik olsun diyorsan doğal renkli ela veya yeşil bir lens dene... =)

Saç rengin aynı kalsın bence.
İlla değişiklik istiyorsan doğal duracak mavi bir lens alabilirsin.
Ki ben almamandan yanayım.
Ama alırsan tenin de beyaz görünüyor hoş duracaktır.

Böyle kal bence. Gayet güzel görünüyor saçların, saç rengin ve ten renginle saç renginin uyumu.
Belli yaşın küçük. Hiç bozma doğallığını.

Renkli lens de çok çirkin, çok yapay duruyor. Donuk bir bakış veriyor insana.

canın ne isterse öle yapa ama eğer düzenli olarak kuaföre gitmiyorsan bence komple boyama saçını.. o dip çıkması olayı var ya tam çingenelik oluyor.. öle röfle balyaj yaptır ne renk yapacaksan...ama ben kendim boyarım kuaför beklemem dersen de sen bilirsin.
akaju sana yakışır... lens de ille takıcam dersen yeşül derim:) birde mümkünse saçını açtırmamaya çalış çünkü açtırdıktan sonra aancak kendi rengine dönmek için uzamasını beklersin ve açtırıp üzerine boya yapınca 2 banyoda mat oluyor saç.. sonra yıkandıkça soluk soluk sarılar oluyor.. ama kendi sacının üzerine boyarsan hem perlaklığı kalıyor hem de aktığı zamn da yine kendi saçına dönüyor zaman içinde...
kolay gelsin tatlım...

canım sacların kalsın bole ama lens olarak grı al dunyalar tatlısı olursun ınan bana ama sacını sakın sakın bozma senı yaslı gosterır bıraz daha dur bakalım olurmu

Bence doğal halin çok güzel canım maaşallah... Saçlarını boyatıp yıpratma şimdiden... Eğer illa değişiklik olsun diyorsan doğal renkli ela veya yeşil bir lens dene... =)

tşk ederim saç rengim boya malesef dogal degil... dogal saç rengim sarıya yakın bi renk... o yüzden pilatin sarısı yaptırsammı diye düşünmüştüm.. ama bazı arkadaşlarım boyat bazıları boyatma yakışmaz dediği için sadece karamelin üstüne pilatin sarısı balyaj düşünüyorum uçlarına ela rengi çok istiormm elayı denicem

evet evet... :) bu renkkk muhteşemmm bittimm buna uçlarına pilatin balyaj süper olur :)

Niye ikinci üyelik aldin? Cabuk yöneticilere bildir üyeliklerinden birini silsinler yoksa banlanirsin hem de süresiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…