Sizce saçma mı olur?

Ben çeyiz yapmadım Bi su bardağım bile yoktu, gerci eve çıktıktan sonra pişman oldum ama. Çeyizde ne oluyo tam olarak tabak tencere hariç mesela süpürge ütü kahve makinesi falan da alınıyor mu

Arkadaşlar çeyizlerim eve gidecek, herseyimi güzelce toplarladim hurçlara doldurdum, ama kolileyip süsleyip felan ugrasmadim. Malum koronadan zaten kimse gelip ceyizime bakmaya yada ceyizim gidiyo diye meraktan gelemeyecek. Sadece annemle götürüp yerlestiricez. Ama gorumcelerim felan acaba gelir bakarmi, kaynanam felan der mi sizce niye özenmemiş felan, sadece hurçla çeyiz götürülür mü? Süslemek mi lazim illa?
Bide ben hiç sevmem böyle gôsterişi neyi, baksınlar mükemmel olsun kafasında degilim pek. Çok düz bir kafa yapim var, yani gelin gibi degil kendimi yeni eve tasiniyo gibi hissediyorum😀, sadece dışarıdan garip mi durur bu diye merak ettim.hic ceyiz işinden de anlamam.

Hala boyle seyler mi var? Rahat olun biraz ya evinizi yerleştirin gormek isteyen caya kahveye gelsin..

Acaba ben mi yazamiyorum siz mi anlamiyosunuz? Herkesin ceyizi süslü gidiyo, bu zorunluluk mu acaba diye soru soruyorum. Yani adet mi bu özensiz mi gözükür hurcla diye sorunsoruyorum? Bilmiyorum çünkü soruyorum.
Takma kafana marjinali çok olur buranın böyle konularda. Ben bu konulari hiç düşünmedim annem kırmızı kurdele baglatmisti illa bana kafii geldi olmasa da olurdu derdim ama adetse kirmizi kurdeleden sorun olmaz.
Arkadaşlarım vardı özel kuti yaptiran x in ceyizi ve diye bana gereksiz gelir ama isteyende yaptirir banane.
Marjinallik başka af sokmaya çalışmak başka ama naparsin

Ben çeyiz yapmadım Bi su bardağım bile yoktu, gerci eve çıktıktan sonra pişman oldum ama. Çeyizde ne oluyo tam olarak tabak tencere hariç mesela süpürge ütü kahve makinesi falan da alınıyor mu
Her istedgin olabilir neden alınmasın ? Ev hazirliyorsun işte. Birine çeyiz deniyor birine eşya almak fark yok.

Biz alabildigimiz herseyi aldik, yani mutfak esyalari supurge , kucuk ev aletleri, yatak odasi takimlari felan

Ay ne gerek var. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap. Özenmemiş diyen kendi çeyizini süslesin.

Takma kafana marjinali çok olur buranın böyle konularda. Ben bu konulari hiç düşünmedim annem kırmızı kurdele baglatmisti illa bana kafii geldi olmasa da olurdu derdim ama adetse kirmizi kurdeleden sorun olmaz.
Arkadaşlarım vardı özel kuti yaptiran x in ceyizi ve diye bana gereksiz gelir ama isteyende yaptirir banane.
Marjinallik başka af sokmaya çalışmak başka ama naparsin
Buraya birkac konu açtım, her seferinde sivri biri çıkıyor, yani sinirleniyorum durduk yere diye bazen konu açasım gelmiyo, mesela çok basit bilmediğim ama garip mi kaçar acaba diye kafamda yer etmis biseyi soruyorum, yok en son bilmem kim yapmis? Yok o mu kalmış, kalmadiysa onlar kalmadi artık gerek yok de geç. Ne biliyim insanlar garip. Teşekkürler yorum için.

Valla önceden yavaş yavaş almak cok mantıklıymış almaya calışıyorum ıvır zıvırı bitmedi canımdan bezdim. Keşke ben de öyle yapsaydım
Para olduktan sonra herşeyi üç günde alabilirsin ..ben para biriktirmistim eşimle mobilya ve beyaz eşyayı bir günde sipariş etmiştik..ikinci gun tüm evin perde ve halısı tamamdı..böylece ev beş benzemez dosenmedi tüm mobilya ve aksesuarlar birbirleri ile uyum içinde oldu..Bu 4.evim aynı eşyayı kullanıyorum kolidor halısını yatak odamda ..yatak odası perdesini salonda kullandığım bile oldu

Çeyiz süslemesi kutular kurdaleler bana hep saçma gelmiştir. Ama içine sinmiyorsa Süsle zevk meselesi . Elbette kendin için Süsle başkaları için değil..zaten düşünsene kayinvalidenin hurcta çeyiz getırti bir kurdalesi bile yoktu dediğini ,herkes onu ayıplar.

Para olduktan sonra herşeyi üç günde alabilirsin ..ben para biriktirmistim eşimle mobilya ve beyaz eşyayı bir günde sipariş etmiştik..ikinci gun tüm evin perde ve halısı tamamdı..böylece ev beş benzemez dosenmedi tüm mobilya ve aksesuarlar birbirleri ile uyum içinde oldu..Bu 4.evim aynı eşyayı kullanıyorum kolidor halısını yatak odamda ..yatak odası perdesini salonda kullandığım bile oldu
Esya falan değil mutfakta esyaları ne bileyim süzgeç falan hiç aklıma gelmeyen şeyler.mobilya ve esyalar alınmıştı çeyiz kısmı yok bide ben çok arastırıyırum Bi kahve makinesi için günlerce yorum okurum. Bana zor geldi valla mutfak ıvır zıvırı

Esya falan değil mutfakta esyaları ne bileyim süzgeç falan hiç aklıma gelmeyen şeyler.mobilya ve esyalar alınmıştı çeyiz kısmı yok bide ben çok arastırıyırum Bi kahve makinesi için günlerce yorum okurum. Bana zor geldi vall
Buraya birkac konu açtım, her seferinde sivri biri çıkıyor, yani sinirleniyorum durduk yere diye bazen konu açasım gelmiyo, mesela çok basit bilmediğim ama garip mi kaçar acaba diye kafamda yer etmis biseyi soruyorum, yok en son bilmem kim yapmis? Yok o mu kalmış, kalmadiysa onlar kalmadi artık gerek yok de geç. Ne biliyim insanlar garip. Teşekkürler yorum için.
Cevabım sert geldiyse kusura bakmayın. Burdan ses tonu ve ifade kullanılmadığı için öyle gelmiş olabilir size. Yazarken amaaaan ne gerek var annemin zamanından kalmış hiç uğrasma tonundan yazmıştım

Arkadaşlar çeyizlerim eve gidecek, herseyimi güzelce toplarladim hurçlara doldurdum, ama kolileyip süsleyip felan ugrasmadim. Malum koronadan zaten kimse gelip ceyizime bakmaya yada ceyizim gidiyo diye meraktan gelemeyecek. Sadece annemle götürüp yerlestiricez. Ama gorumcelerim felan acaba gelir bakarmi, kaynanam felan der mi sizce niye özenmemiş felan, sadece hurçla çeyiz götürülür mü? Süslemek mi lazim illa?
Bide ben hiç sevmem böyle gôsterişi neyi, baksınlar mükemmel olsun kafasında degilim pek. Çok düz bir kafa yapim var, yani gelin gibi degil kendimi yeni eve tasiniyo gibi hissediyorum😀, sadece dışarıdan garip mi durur bu diye merak ettim.hic ceyiz işinden de anlamam.
Çeyiz görmek, süslemek mi kaldı ya ne saçma şeyler bunlar. Götürün yerleştirin eşyalarınızı adam akıllı yeter.

Back
X