Sizce sadece sevmek yeterlimi mutlu olmaya

LenaBoz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
884
432
103
Neyse şöyle başlıyım o zaman eğitimini tamamlamış iyi mevkilerde çalışmış çirkinde sayılmayan bir tipim eşimse herkesin eşi gibi bana dünya yakışıklısı 😂 fakat benimde ortam yok hiç birşeyde yok eşimi evlendiğinizden bu yana sevgiye boğdum keza oda bana hep aşkla geri dönmüştür mesleği gereği sürekli seyahat eder ve en az iki ay yada üç ay olmaz hemen aklınıza aldatma senaryoları gelmesin yok öyle birşey soruna gelecek olursam bu son görevine giderken bir hafta ikimizde ağlaştık falan zor ayrılırız her seferinde ama oraya gittikten sonra bir haller oldu böyle normalde salak demicek çoçuk küfürlü konuşuyor birşey desem hemen yaptığı işi öne atıp anlayış bekliyor ararsam hep geçiştiriyor aramadım mı neden beni aramıyorsun diye yaygara yapıyor. Bende kızdım iki gün önce beni gelene kadar rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim öylede yapıyor ne arıyor ne soruyor 😂 şimdi geri adım atsam boşa kavga çıkartmış olucam ee böyle nereye gider bu tartışma bilmiyorum 🤷‍♀️ yani işin acıklı kısmı ben şuan hem hamileyim hemde sörf o istedi diye onun ailesinin yanında kalıyorum o bir yere gidince haliyle yatmama kalkmama giydiklerime dediklerime dikkat etmek zorunda olduğum bir ortamdayım ve hamilelik süreci iyice zorlaştırdı yani aslında ne sorduğumu neye cevap aradığımı içimdeki bu kırgınlığı neyin geçireceğini bilmiyorum ☺️

Daha detayli ve duzgun yazar misiniz sorununuzu da anlamadim sorunuzu da anlamadm

evinde kalabilirsin. adama da açıkça söyle sen çalışıyosan ben de hamileyim ne bu tavır de.

evinde kalabilirsin. adama da açıkça söyle sen çalışıyosan ben de hamileyim ne bu tavır de.
Evimde kalmak istediğimi milyon kez söyledim her seferinde aklım sende kalıyor diye beni ailesine yada aileme postaladı. Konuşma tarzından rahatsız olduğumu söylediğimde özür diledi erkeklerin yoğun olduğumu bir meslek grubunda etkilendiğini söyledi ama düzelen birşey yok.

Daha detayli ve duzgun yazar misiniz sorununuzu da anlamadim sorunuzu da anlamadm
Çok uzun yazıp milleti boğmak istemedim özetle eşim baya kabalaştı ve bende zaten ailesinin yanında yalnız hissediyorum kendimi daha çok ilgi beklerken bu tavrı kırıyor hani toz pembe bir hamilelik dönemi hayal ederken hepten hayal kırıklığına dönüştü☺️

Çok uzun yazıp milleti boğmak istemedim özetle eşim baya kabalaştı ve bende zaten ailesinin yanında yalnız hissediyorum kendimi daha çok ilgi beklerken bu tavrı kırıyor hani toz pembe bir hamilelik dönemi hayal ederken hepten hayal kırıklığına dönüştü☺️
Oncelikle soyleyecegim sey sizinle ilgili; hamilesiniz ve karninizdaki bebege sorumlulugunuz var. Onu bu sekilde uzmeye strese sokmaya hakkiniz yok. Ilgi gostermiyorsa gostermesin siz de kendiniz icin yasayin siz de onu yok sayin ve emin olun gormezden gelinmek her insanin icini acitir esiniz buna zamanla tahammul edemez hale gelir ve ilgiyi arttirir sizi kaybetmemek icin. Siz sadece ve sadece bebeginiz onun sagligina odaklanin.mutlu olmanin yollarini arayin

Ağır çalışmak saygısızlığın özürü olamaz. O zaman her ağır çalışan hıncını eşinden çıkartsın. Evde kalmak istiyorsanız kalın. O kadar aklı kalıyorsa işini değiştirip kendisi yerinde dursun. Ne o ya haftalarca aylarca başkasının evinde. Birde bebek olunca tam koas. Bebeklerde düzeni sever

Oncelikle soyleyecegim sey sizinle ilgili; hamilesiniz ve karninizdaki bebege sorumlulugunuz var. Onu bu sekilde uzmeye strese sokmaya hakkiniz yok. Ilgi gostermiyorsa gostermesin siz de kendiniz icin yasayin siz de onu yok sayin ve emin olun gormezden gelinmek her insanin icini acitir esiniz buna zamanla tahammul edemez hale gelir ve ilgiyi arttirir sizi kaybetmemek icin. Siz sadece ve sadece bebeginiz onun sagligina odaklanin.mutlu olmanin yollarini arayin
Zaten beni kıranda bu madem beni bu süreçte yalnız bırakacaktı neden zorla ailesinin yanına gönderdi en azından kendi evimde özgürce yatıp dinlenebilirdim kendimi burda çok yalnız hissediyorum ama onun tavırlarına bakınca sanki hakkım olmayan bir ilgiyi istiyormuşum gibi oluyor

eşiniz asker yada polis sanırım..hamileyken herşey olabilir.öncelikle uzun süreli geri dönüşleri olan tepkiler koymayın.dönünceye kadar arama vs gibi.

bu hallerinin altındaki şey herneyse zamana bırakın, hayatınıza bakın.illaki çıkcakatır nedeni.
hamilelik, düzensiz cinsel yaşam (hem hamilelik kaynaklı hem görev icabı uzakta olmaktan kaynaklı), evinden uzakta olmak belki parasal sıkıntı vs... herşey etkileyebilir eşinizi,insanız sonuçta.

Büyük sorunlarınız yoksa kurcalamayın, üstelemeyin aradın aramadın diye..

Ağır çalışmak saygısızlığın özürü olamaz. O zaman her ağır çalışan hıncını eşinden çıkartsın. Evde kalmak istiyorsanız kalın. O kadar aklı kalıyorsa işini değiştirip kendisi yerinde dursun. Ne o ya haftalarca aylarca başkasının evinde. Birde bebek olunca tam koas. Bebeklerde düzeni sever
Evlenirken hiç böyle olacağını tahmin etmiyorsunuz ben düzeni seven biriyim ama sürekli sırf gönlü olsun diye evimi bırakıp bir yere gidiyorum ve hala bu bir fedakarlık değilde olması gerekenmiş gibi bir dönüt alıyorum. Yani burda okuyorum daha kötü şartlarda evliliklerini yürütenler var tabi kimseyi yargılamıyorum ama bu kadarı bile benim için fazla geliyor.

eşiniz asker yada polis sanırım..hamileyken herşey olabilir.öncelikle uzun süreli geri dönüşleri olan tepkiler koymayın.dönünceye kadar arama vs gibi.

bu hallerinin altındaki şey herneyse zamana bırakın, hayatınıza bakın.illaki çıkcakatır nedeni.
hamilelik, düzensiz cinsel yaşam (hem hamilelik kaynaklı hem görev icabı uzakta olmaktan kaynaklı), evinden uzakta olmak belki parasal sıkıntı vs... herşey etkileyebilir eşinizi,insanız sonuçta.

Büyük sorunlarınız yoksa kurcalamayın, üstelemeyin aradın aramadın diye..
İşte bir yanım sizin tam bu söylediklerinizi düşündüğü için ortada kalmış hissediyorum ☺️
Stresli bir mesleği var diye iki seneden fazladır evliyiz hiç büyük bir tartışmamız olmadı bu bahsettiğim hususlar dışında birşeyde yok ama sürekli mesleğinden ötürü anlayış göstermişken hamileyken beklediğim anlayışı bulamamak beni biraz yordu.

Bence arayın.Allah korusun dünyanın bin türlü hali var sonra saçma bi inatlaşma uğruna çok pişman olabilirsiniz.

Bence arayın.Allah korusun dünyanın bin türlü hali var sonra saçma bi inatlaşma uğruna çok pişman olabilirsiniz.
İnatlaşmak değil niyetim zaten ama bende stresli bir ortamdayım durumumda malum onun araması gerekmez mi?

Tahminen stresli ve zor bir isi var.hamile oldugunuz icin yalniz kalmanizi istemiyor olabilir.

Bi tahmininiz var mı neden kabalaştığı hakkında... Birden bire böyle kabalaşması tuhaf geldi. Her zaman işi rahatmıydı ilk defa mı yoğun bir tempoya girdi. Stres anında davranışlar asıl karakteri gösterir.

herkes hamile eşine beklediği anlayışı umduğu ilgiyi göstermiyor ki, birçok kadın anlaşıaladığından yakınıyor bu dönemde.Adamların kimyaları değişmiyor ki;haliyle bizleri anlayamazlar. yada bir gurubunun işine gelmez.yanyana dip dibe olan eşler bile bu dönemde tabiri caizse kanlı bıçaklı olabiliyor inanın.siz uzaktasınız birde.uzaktan olan ilişki de hep zordur.hep bir taraf anlaşılamadığını haksızlığa uğradığını düşünür.

Aradığınızda sizi tersliyorsa aramayın derim. Tama işi stresli olabilir ama bu iş sizin hayatınızın bir parçası siz onu sürekli alttan alarak mı yaşayacaksınız? Eşiniz normal iletişim kurmayı öğrenebilmeli uzaktayken de.

Ayrıca evinizde yanlız kalmama durumunu aşmanız gerekiyor. Çocuğunuz olacak, çocuktan sonra düzenli bir hayat daha önemli oluyor. Evinizde kalma konusunda ısrarcı olmalısınız.

Evimde kalmak istediğimi milyon kez söyledim her seferinde aklım sende kalıyor diye beni ailesine yada aileme postaladı. Konuşma tarzından rahatsız olduğumu söylediğimde özür diledi erkeklerin yoğun olduğumu bir meslek grubunda etkilendiğini söyledi ama düzelen birşey yok.
postaladı derken siz eşya mısınız? anlamadım.

Back
X