- 17 Ocak 2018
- 884
- 432
- 103
Neyse şöyle başlıyım o zaman eğitimini tamamlamış iyi mevkilerde çalışmış çirkinde sayılmayan bir tipim eşimse herkesin eşi gibi bana dünya yakışıklısı
fakat benimde ortam yok hiç birşeyde yok eşimi evlendiğinizden bu yana sevgiye boğdum keza oda bana hep aşkla geri dönmüştür mesleği gereği sürekli seyahat eder ve en az iki ay yada üç ay olmaz hemen aklınıza aldatma senaryoları gelmesin yok öyle birşey soruna gelecek olursam bu son görevine giderken bir hafta ikimizde ağlaştık falan zor ayrılırız her seferinde ama oraya gittikten sonra bir haller oldu böyle normalde salak demicek çoçuk küfürlü konuşuyor birşey desem hemen yaptığı işi öne atıp anlayış bekliyor ararsam hep geçiştiriyor aramadım mı neden beni aramıyorsun diye yaygara yapıyor. Bende kızdım iki gün önce beni gelene kadar rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim öylede yapıyor ne arıyor ne soruyor
şimdi geri adım atsam boşa kavga çıkartmış olucam ee böyle nereye gider bu tartışma bilmiyorum
yani işin acıklı kısmı ben şuan hem hamileyim hemde sörf o istedi diye onun ailesinin yanında kalıyorum o bir yere gidince haliyle yatmama kalkmama giydiklerime dediklerime dikkat etmek zorunda olduğum bir ortamdayım ve hamilelik süreci iyice zorlaştırdı yani aslında ne sorduğumu neye cevap aradığımı içimdeki bu kırgınlığı neyin geçireceğini bilmiyorum