Sizce sadece sevmek yeterlimi mutlu olmaya

Bi tahmininiz var mı neden kabalaştığı hakkında... Birden bire böyle kabalaşması tuhaf geldi. Her zaman işi rahatmıydı ilk defa mı yoğun bir tempoya girdi. Stres anında davranışlar asıl karakteri gösterir.
Birden bire değil tabiki ben burda bazı şeyler yaşıyorum ama malesef bu konuyla ilgili detay vermek etik gelmiyor eşime bunları anlattığımda hep sabret diyor ama bu sefer olan şeyler değil ben sürekli evimden çıkıp bir yere kalmaya geliyorum yani oda ailesini savunmak adına genelde olan haksızlıklara sessiz kalıyor buda
herkes hamile eşine beklediği anlayışı umduğu ilgiyi göstermiyor ki, birçok kadın anlaşıaladığından yakınıyor bu dönemde.Adamların kimyaları değişmiyor ki;haliyle bizleri anlayamazlar. yada bir gurubunun işine gelmez.yanyana dip dibe olan eşler bile bu dönemde tabiri caizse kanlı bıçaklı olabiliyor inanın.siz uzaktasınız birde.uzaktan olan ilişki de hep zordur.hep bir taraf anlaşılamadığını haksızlığa uğradığını düşünür.
yok biz bu iki buçuk senede hiç küsmedik bu bir ilk o merhametli bir adamdır zaten şuanki kırgınlığımın sebebi şimdiye kadar bu kadar anlayışlı bir adam en çok anlayış beklediğim anda niye böyle oldu?

Aradığınızda sizi tersliyorsa aramayın derim. Tama işi stresli olabilir ama bu iş sizin hayatınızın bir parçası siz onu sürekli alttan alarak mı yaşayacaksınız? Eşiniz normal iletişim kurmayı öğrenebilmeli uzaktayken de.

Ayrıca evinizde yanlız kalmama durumunu aşmanız gerekiyor. Çocuğunuz olacak, çocuktan sonra düzenli bir hayat daha önemli oluyor. Evinizde kalma konusunda ısrarcı olmalısınız.
Ben kalabilirim sorun bende değil aksine yalnızlığı çok seven bir tipim ama ailesinin yanında daha iyi olduğumu düşünüyor Bense aksine kendimi hep izleniyorum gibi hissediyorum ☺️

Bi tahmininiz var mı neden kabalaştığı hakkında... Birden bire böyle kabalaşması tuhaf geldi. Her zaman işi rahatmıydı ilk defa mı yoğun bir tempoya girdi. Stres anında davranışlar asıl karakteri gösterir.
Birde şuan bir tavır koymuş bulunmaktayım geri adım atmak şımarıklık gibi duracak

Neyse şöyle başlıyım o zaman eğitimini tamamlamış iyi mevkilerde çalışmış çirkinde sayılmayan bir tipim eşimse herkesin eşi gibi bana dünya yakışıklısı 😂 fakat benimde ortam yok hiç birşeyde yok eşimi evlendiğinizden bu yana sevgiye boğdum keza oda bana hep aşkla geri dönmüştür mesleği gereği sürekli seyahat eder ve en az iki ay yada üç ay olmaz hemen aklınıza aldatma senaryoları gelmesin yok öyle birşey soruna gelecek olursam bu son görevine giderken bir hafta ikimizde ağlaştık falan zor ayrılırız her seferinde ama oraya gittikten sonra bir haller oldu böyle normalde salak demicek çoçuk küfürlü konuşuyor birşey desem hemen yaptığı işi öne atıp anlayış bekliyor ararsam hep geçiştiriyor aramadım mı neden beni aramıyorsun diye yaygara yapıyor. Bende kızdım iki gün önce beni gelene kadar rahatsız etmemesi gerektiğini söyledim öylede yapıyor ne arıyor ne soruyor 😂 şimdi geri adım atsam boşa kavga çıkartmış olucam ee böyle nereye gider bu tartışma bilmiyorum 🤷‍♀️ yani işin acıklı kısmı ben şuan hem hamileyim hemde sörf o istedi diye onun ailesinin yanında kalıyorum o bir yere gidince haliyle yatmama kalkmama giydiklerime dediklerime dikkat etmek zorunda olduğum bir ortamdayım ve hamilelik süreci iyice zorlaştırdı yani aslında ne sorduğumu neye cevap aradığımı içimdeki bu kırgınlığı neyin geçireceğini bilmiyorum ☺
Bu sefer ki işinde hem çok stresli hem kaygılı olabilir..
Ve bunların hepsini size yansıtıyor.

Back
X