Sizce sağlıklı mı ilerliyor?

Petunyaaa00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
193
45
48
7 haftamdayım.. Mide bulantılarım oluyor aşırı değil sabah mesela gece gibi.. onun dışında şükür bi ağrım vs yok bazen hamile oldugum aklıma bile gelmiyor kontrole de gitmeyince insan tedirgin oluyor en son gittiğimde bebeğini gördüm dedi kalp atışını da duydu üç hafta sonra gel dedi.. Benim canım bi şey istemiyor yemek gelmiyor iştahım yok gibi yani böyle olunca da acaba diye bir endişe oluyor bazen

Bişi olmaz canım sıkma canını.. o iyi rahat zamanla normale dönersin

Bende de ilk haftalar öyleydi ama şükür gayet saglikliyiz insallah sanırım hareketlerini hissedene kadar hep endişe içinde olacağız simdi biraz fazla yorulsam ya bsiey olduysa diye kendi kendimi yiyorum allahim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip Etsin insallah

14. Haftama kadar hiçbir şey yiyemedim bulantıdan. Bebek sağlıklı. Vitaminlerinizi eksitmeyin yeter

Herkes aynı belirtileri yaşayacak diye bir durum yok bende hiç belirti yaşamadım şükür çalışmayada devam ettim. Stres daha büyük etki kendinize stres yapacak sorun çıkarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…