Benim erkek arkadasım bastan beri cinsellik konularına hiç girmedi muhabbetlerimizde, hep doğru düzgün seviyeli konuştuk. Sonra bana bazı erkeklerle ilgili sorunları olduğunu söyledi yani biraz acık olucak ama ( beni kendisiyle o skeil düşündüğünde sevgimize haksızlık yapıo gibi hissediyormus ve kendinden tiksiniyormus , baskasını düşününce de ihtiyac halinde aldatıyor gibi hissediyormus yine istmeiyormus) doktora gitti psikolojik demiş doktor ve ilaç vermiş. Sanırım benden de baya cekiniyor ters tepki veriririm ona diye. ılişkimiz 5 aylık öncesi 3 ay tanısma dönemimiz var .. Ve biz uzağız birbirimize birkes görüşebildik bu sürecte o da bir hafta önce. Bana hep aramızda arzu olmucak snei hep masum saf bi sevgiyle sevicem diodu. Dün ise seni azrulamak istiyorum dedi. Hani istemiyodun diince bu manevi bi arzu dedi. '' Başkasını düşünmek yerine seni düşünmem daha normal , kendmi sana bırakıyorum seni üzmem asla naptığımın farkındayım, sınırlarımızı sen koyucaksın '' diyor. Ama bedenen bişey beklemio saten uzağız dediğim gibi sadece konusmak istiyor ama ne skeil konusmak istio anlamıs değilim ne beklio veya ben ne yapmalıyım normal mi bu durum ??????fisfisfis
Son düzenleyen: Moderatör: