• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce samimi mi ??

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Benim erkek arkadasım bastan beri cinsellik konularına hiç girmedi muhabbetlerimizde, hep doğru düzgün seviyeli konuştuk. Sonra bana bazı erkeklerle ilgili sorunları olduğunu söyledi yani biraz acık olucak ama ( beni kendisiyle o skeil düşündüğünde sevgimize haksızlık yapıo gibi hissediyormus ve kendinden tiksiniyormus , baskasını düşününce de ihtiyac halinde aldatıyor gibi hissediyormus yine istmeiyormus) doktora gitti psikolojik demiş doktor ve ilaç vermiş. Sanırım benden de baya cekiniyor ters tepki veriririm ona diye. ılişkimiz 5 aylık öncesi 3 ay tanısma dönemimiz var .. Ve biz uzağız birbirimize birkes görüşebildik bu sürecte o da bir hafta önce. Bana hep aramızda arzu olmucak snei hep masum saf bi sevgiyle sevicem diodu. Dün ise seni azrulamak istiyorum dedi. Hani istemiyodun diince bu manevi bi arzu dedi. '' Başkasını düşünmek yerine seni düşünmem daha normal , kendmi sana bırakıyorum seni üzmem asla naptığımın farkındayım, sınırlarımızı sen koyucaksın '' diyor. Ama bedenen bişey beklemio saten uzağız dediğim gibi sadece konusmak istiyor ama ne skeil konusmak istio anlamıs değilim ne beklio veya ben ne yapmalıyım normal mi bu durum ??????fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
uzak dur bence..
senin nabzını yokluyo..
ne alabilirse alcak ite...
sınırlarımızı sen koycaksın da ne demekk
hiç güvenilir biri değil yaa
ilk başta da senin güvenini kazanmak için öyle söylemiş..inama sakın

Benim erkek arkadasım bastan beri cinsellik konularına hiç girmedi muhabbetlerimizde, hep doğru düzgün seviyeli konuştuk. Sonra bana bazı erkeklerle ilgili sorunları olduğunu söyledi yani biraz acık olucak ama ( beni kendisiyle o skeil düşündüğünde sevgimize haksızlık yapıo gibi hissediyormus ve kendinden tiksiniyormus , baskasını düşününce de ihtiyac halinde aldatıyor gibi hissediyormus yine istmeiyormus) doktora gitti psikolojik demiş doktor ve ilaç vermiş. Sanırım benden de baya cekiniyor ters tepki veriririm ona diye. İlişkimiz 5 aylık öncesi 3 ay tanısma dönemimiz var .. Ve biz uzağız birbirimize birkes görüşebildik bu sürecte o da bir hafta önce. Bana hep aramızda arzu olmucak snei hep masum saf bi sevgiyle sevicem diodu. Dün ise seni azrulamak istiyorum dedi. Hani istemiyodun diince bu manevi bi arzu dedi. '' Başkasını düşünmek yerine seni düşünmem daha normal , kendmi sana bırakıyorum seni üzmem asla naptığımın farkındayım, sınırlarımızı sen koyucaksın '' diyor. Ama bedenen bişey beklemio saten uzağız dediğim gibi sadece konusmak istiyor ama ne skeil konusmak istio anlamıs değilim ne beklio veya ben ne yapmalıyım normal mi bu durum ??????fisfisfis

Telefonda mı seks istiyor?akannehir
Oooooo bana çok ters bu işler..
Ayy hiç hoşlanmadım..:umursamaz:

adamin cinsel problemleri var bana kalirsa..
herkes sevgilisi ile yok operim moperim muhabbeti yapar ama telefonda daha ilerisi ne kadar saglikli olabilir bi iliski icin? hem sonra sen kendini ne gibi hissediceksin? ayrica o muhabbetten sonra o napicak yani?
poff.. pis is bu..

Telefonda mı seks istiyor?akannehir
Oooooo bana çok ters bu işler..
Ayy hiç hoşlanmadım..:umursamaz:

HAYIRRR HAYIRRRRRRRR ÇOK YANLISS ANLADINIZ HEPİNİZZ asla öyle bişey istemiyor öyle biri değill kesinlikle cinsellik istemiorum diyor kendisi saten sadece yakınlık istiyor manevi bir arzu istiyomus bu ne demek anlamadığım bu sadece ?? böyle söyleyerek yüreğime indirmeyin sizde lütfen.. :(((

adamin cinsel problemleri var bana kalirsa..
herkes sevgilisi ile yok operim moperim muhabbeti yapar ama telefonda daha ilerisi ne kadar saglikli olabilir bi iliski icin? hem sonra sen kendini ne gibi hissediceksin? ayrica o muhabbetten sonra o napicak yani?
poff.. pis is bu..

onun istediği saten öperim filan tarsından cinsellik dğeil.. hatta bana demişti ki '' biz şimdiye kadar birbirimise öptüğümü sarıldığımızı filan söyledik hep sevgimizin gerektirdiklerini bundan ilerisi cinsellik olmucak dedi olmuoda saten .. ama bn nasıl davranıcam bilmiorm o manevi arzu nedir onu analamadım birde bugünlerde hasta ilgi beklio filan onu da gös önünde bulundurun lütfen..

ay bundan ilerisi olmicak olmicak diyen adam emin ol kafasinda ondan ilerisinin de ilerisinin hesaplarini yapiyordur.. ilerisini dusunmeyen insan ilerisi olmicak der mi.. alistira alistira gidiyor iste..
manevi arzu da neymis ya? erkekler her gun yeni bi icat cikariyolar..

sen senden bir şey beklemediğini düşünmeye devam et

adam niyetini gayet hoş bir şekilde ortaya koymuş...

bakalım ne kadar sürdürecek bu oyunu :icecream:

Benim erkek arkadasım bastan beri cinsellik konularına hiç girmedi muhabbetlerimizde, hep doğru düzgün seviyeli konuştuk. Sonra bana bazı erkeklerle ilgili sorunları olduğunu söyledi yani biraz acık olucak ama ( beni kendisiyle o skeil düşündüğünde sevgimize haksızlık yapıo gibi hissediyormus ve kendinden tiksiniyormus , baskasını düşününce de ihtiyac halinde aldatıyor gibi hissediyormus yine istmeiyormus) doktora gitti psikolojik demiş doktor ve ilaç vermiş. Sanırım benden de baya cekiniyor ters tepki veriririm ona diye. İlişkimiz 5 aylık öncesi 3 ay tanısma dönemimiz var .. Ve biz uzağız birbirimize birkes görüşebildik bu sürecte o da bir hafta önce. Bana hep aramızda arzu olmucak snei hep masum saf bi sevgiyle sevicem diodu. Dün ise seni azrulamak istiyorum dedi. Hani istemiyodun diince bu manevi bi arzu dedi. '' Başkasını düşünmek yerine seni düşünmem daha normal , kendmi sana bırakıyorum seni üzmem asla naptığımın farkındayım, sınırlarımızı sen koyucaksın '' diyor. Ama bedenen bişey beklemio saten uzağız dediğim gibi sadece konusmak istiyor ama ne skeil konusmak istio anlamıs değilim ne beklio veya ben ne yapmalıyım normal mi bu durum ??????fisfisfis

HAYIRRR HAYIRRRRRRRR ÇOK YANLISS ANLADINIZ HEPİNİZZ asla öyle bişey istemiyor öyle biri değill kesinlikle cinsellik istemiorum diyor kendisi saten sadece yakınlık istiyor manevi bir arzu istiyomus bu ne demek anlamadığım bu sadece ?? böyle söyleyerek yüreğime indirmeyin sizde lütfen.. :(((

Bedenen bişey beklemiyormuş..
Telefonda da değilmiş..
Eeee telepati yoluyla mı adama yakınlık kuracaksınız?akannehir
Sınırları falan koyverin gitsin o zaman!kaydirigubbakcemile3

sen senden bir şey beklemediğini düşünmeye devam et

adam niyetini gayet hoş bir şekilde ortaya koymuş...

bakalım ne kadar sürdürecek bu oyunu :icecream:

Sevgilim sonucta kızlar hiçmi yakıslasmıcam o zaman saten ben gereken önlemi aldım en bastan hiç taviz vermedim o da bana istemessen sarılmam bile dedi yeterki sen huzurlu ol dedi bana. Şimdi soruyorum sevgilimle hiç öpüşmücekmiyim veya hiç mi yakınlasmıcam ona o zaman arkadastan farkımız ne?? tabiki sınırımızı bilices asla ilerisi bişe olmucak bunu o da söledi..

Sevgilim sonucta kızlar hiçmi yakıslasmıcam o zaman saten ben gereken önlemi aldım en bastan hiç taviz vermedim o da bana istemessen sarılmam bile dedi yeterki sen huzurlu ol dedi bana. Şimdi soruyorum sevgilimle hiç öpüşmücekmiyim veya hiç mi yakınlasmıcam ona o zaman arkadastan farkımız ne?? tabiki sınırımızı bilices asla ilerisi bişe olmucak bunu o da söledi..

o senin sorunun. ne kadar yakınlaşmışsın yakınlaşmamışsın ... şakkıdı

ama o adama güvenilmez

bildiğin sapık, kendine yol yapıyo:3:

normal bir durum değil :delphin:

canım senin yaşın kaç Allah aşkına adam herşeyi gayet açık net bir dille ifade etmiş ama sen anlamamak için direniyorsun resmen yaa...
sana uzak dur desekte dinlemeyeceksin belli ki...
adam resmen hasta psikolojik eyvahedigeldismile

Olmaz!!!!
Yakınlaşmıceksin!!! Dokunma bile!
Adam açıkça demedi mi bedenen bişey istemiyim diye!!

valla bende anlamadim manevi arzuda neki??hani bisi istmese zaten konuyu bile acmazdi elini bile tutmazdi vs manevi arzu ne hani cinsellik bakimini gec ozaman sevgili olmasin uazktan seni düsünsün arzulasn vs cok sacma inanmaa

valla çok sapık düşünceler barındırıyo olup da kendini ele vermemek adına böyle acaip laflar ediyo olabilir gibi geldi bana...

öeeh sana açıkça bana manevi arzu hissettir sınırlarını sen koy demesi iğrenç geldi bana.
hiç bi erkek yoktur ki sevgilisini uzaktayken arzulamasın düşünmesin
ama sana telefonda fln diyorsa demek ki şehvetli konuşmalar yapmanı istiyor
seni masumca sevicem diyen bi adam için manevi arzu kelimesi şaka gibi bişey.
kesinlikle rol yapıyor.
zaten seni o şekilde düşünemem demesi rolün aaalaası

birbirimizden uzaktayiz demissin
sen bu adamla nasil tanistin?

sunuda soylemeden gecemicem
sen bu adamdan kork bence.
:delphin:

Back
X