- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.954
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Daha önceki konularimdan bilen bilir. Erkek arkadasimla ayrilali 2 hafta oldu. Ama ben onu özlüyorum. Özlemek istemiyorum. Acaba baskalariyla mi flört etsem yara bandı olur diyorum ama güvenli sahalardan cıkıp bir daha kalbim kırılsın istemiyorum. 
Bir tane bey var kendisi 2 senedir benim pesimde rahatsiz etmeden dadanmadan güzel güzel arada yazar yüz bulamaz benden. Normalde hemen her kıza yazan tiplerdendir derdim ama öyle değil düzgün biri. İstediğim tüm özellikler kendinde mevcut. Ev isi yapması,iyi bir mesleği olması,kibar olması,istikrarlı olması,ilgili olması,bir de kizlar konusunda gecmisi de kabarık değil. Cok kısa bir dönem konusmuslugumuz olmuştu elini bile tutamadigim kizin en yakın arkadaşımla öpüsmesine sahit olmustum demisti. Bu lafı bana cok itici geldigi icin bir sekilde konusmayı kesmistim
. Köpeğim konusunda bana çok yardimci olmustu zamanında köpeğim kaybolduğunda mesafe olmasına rağmen çok uğraşmıştı. Bulunması da onun sayesinde olmuştu.Bu hayatta benim icin en önemli sey köpeğim. Zaten kendisiyle tanismamizda gene köpeğim yoluyla olmuştu. Bu kadar övdün sorun ne diyeceksiniz simdi çekici gelmiyor. Yani tipsiz bakimsiz değil ortalama eli yüzü düzgün ama çekici gelmiyor. Mesela ben uzun boy severim ama boyu 170'dir.Kilolu sayılmaz ama fitte değil. Dış görünüşe pek takılmam ama kendisiyle öpüstügümü falan hayal edemiyorum.Simdi cocukla konusursam olmazsa cok umutlanıp beni darlamasindan korkuyorum 

Bir tane bey var kendisi 2 senedir benim pesimde rahatsiz etmeden dadanmadan güzel güzel arada yazar yüz bulamaz benden. Normalde hemen her kıza yazan tiplerdendir derdim ama öyle değil düzgün biri. İstediğim tüm özellikler kendinde mevcut. Ev isi yapması,iyi bir mesleği olması,kibar olması,istikrarlı olması,ilgili olması,bir de kizlar konusunda gecmisi de kabarık değil. Cok kısa bir dönem konusmuslugumuz olmuştu elini bile tutamadigim kizin en yakın arkadaşımla öpüsmesine sahit olmustum demisti. Bu lafı bana cok itici geldigi icin bir sekilde konusmayı kesmistim