• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sapık mı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben ünlü bir siteye özel ders için ilan verdim.Bi kaç tane de sapık denk geldi.Henüz ögrenci bulamadim.Biri mesaj atmis.Slm 6yaşindaki kizim için tatil boyunca salipersembe özel ders istiyorum iki saat diye.Olur mu yazmiş.Korkuyorum bi yandan sapik cikar diye.Orda numaram da yaziyodu ama siteden yazmiş.Sizce sapik olabilir mi?Napayim şimdi cevap atmasam mi?

Ben ünlü bir siteye özel ders için ilan verdim.Bi kaç tane de sapık denk geldi.Henüz ögrenci bulamadim.Biri mesaj atmis.Slm 6yaşindaki kizim için tatil boyunca salipersembe özel ders istiyorum iki saat diye.Olur mu yazmiş.Korkuyorum bi yandan sapik cikar diye.Orda numaram da yaziyodu ama siteden yazmiş.Sizce sapik olabilir mi?Napayim şimdi cevap atmasam mi?
kimsenin evine gitme zaten
bir yerle anlaşsan etüt merkezi filan ? öyle daha kolay olur gibi
biliyorum büyük miktarı kesiliyor ama en azından başlangıç için daha güvenli..

kimsenin evine gitme zaten
bir yerle anlaşsan etüt merkezi filan ? öyle daha kolay olur gibi
biliyorum büyük miktarı kesiliyor ama en azından başlangıç için daha güvenli..
Evet de tecrubem yok olumsuz yanit aldim hep.Eve gitmim nolcagi belli olmaz zaten de adama bunu nasil anlatim ne diyim ki

whatsapptan görüntülü konuşma ile kızıyla konuşup (gerçekten kızı mı diye teyit edersiniz) eşiyle görüşüp müsaitseniz evinizde verebilirim dersiniz.

yoksa düşünmeyin bence.

bir de siteden değil de. referansla öğrenci alın. benim hocalarım öyle alırlardı.

Başlık biraz enteresan olmuş. Sizinki bilip bilmeden sapık olabilir mi diye adamı yargılanmışsınız resmen. Belki degil. Belki gerçekten kızının ders almasını istiyor. Tabi bu devirde kimseye güven olmaz ama paranoyak olarak da yaşanmaz. Ya sizin evinize gelsin yada bir tanıdığınızla beraber gidin tek başınıza ders vermeye gitmeyin nacizane tavsiyem

Back
X