• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sapık mı?

Safmisin kardes sen? Arkdasin normal degil
Ben olsam sahte bi hesapla onu tuzaga dusururdum. Bak gor nasil atliycak.
Nah sana kapi gibi kanit.

Arkadasim diyo ki tum erkekler istiyo boyle seyler.simdi baskasiyla konusuyo.cocuga akrep burcunun ozelliklerini soyluuormus.kiz demiski akrep burcu sekse duskundur.Cocuk demis peki benle dusunurmusun.Kiz da evlenmeyi dusundugum insanla demis.Cogu erkek sapik galiba ya

O facebooktan tanistigi icin ole diyolar bence.Cocuk buna icimde hissetmek istiyorum seni demis

Hiçbir erkek öyle değil bir kere arkadaşina söyleki sokakda kız düşürüp 2 gece işini görüp sonra sokağa atan erkeklerden başkası fotoğraf istemez bence arkadaşin akıllanmiyorsa zorla akıllandır başima kötü bir şey gelecek yaşida ufak belli ailesi ile problem yaşar adam başina bela olur arkadaşinin arkadaşin çok erkek arkadaş istiyorsa en azindan yakin çevresinden bulsun ki ben onada karşiyim

Arkadaşın durumdan şikayetçi değil belli ki. Gerizekalı değilse adamın niyetini anlamıştır hala devam ediyorsa kendisi de istiyor demektir biz ne diyelim burdan???

O facebooktan tanistigi icin ole diyolar bence.Cocuk buna icimde hissetmek istiyorum seni demis
Arkadasim diyo ki tum erkekler istiyo boyle seyler.simdi baskasiyla konusuyo.cocuga akrep burcunun ozelliklerini soyluuormus.kiz demiski akrep burcu sekse duskundur.Cocuk demis peki benle dusunurmusun.Kiz da evlenmeyi dusundugum insanla demis.Cogu erkek sapik galiba ya
:oha::oha::oha::KK57::KK57:

Bu konu bitmistir diye dusunmustum.cocugun sapik oldugu aşikarda arkadasin nasil bu tarz seyleri cekinmeden sana anlatabiliyor mantigim almadi Allah muhafaza yarin birgun arkadasini o resimlerle tehdit etse arkadasin ne yapacak

Boyle onlarcasini duyduk resmi ailene gostericem diye zorla birlikte olani bwnce bunlari twkrar konus arkadasinla yok anlamak istemiyorsa o arkadastan uzak durmani tavsiye ederim

Back
X