• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sapık mı?

Hey allah im ya. Uzak dursun. Bide basliga yazmissiniz sizce sapik mi diye. Saf misiniz ya kac yasindasiniz. Sanal alemden bi kurtulamadiniz.

Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona​
Hala var mı böyle şeyler ya... Herif foto istemiş şunu bunu yapalım demiş niyetini söylemiş, sizin arkadaş hala ''çok bağlandım'' diyor. Neyine bağlanmış la bir haftada? Bunun adamın belli ki her şeyi sahte. Hesabı yeni olduğuna göre belli ki evli nişanlı ya da bozmak istemediği ciddi bir ilişkisi var. Sevgilisiyle ciddi düşünüyordur dokunamıyordur hevesini dışarıdan almaya çalışıyordur sizin arkadaş da hemen yemiş. Sonra da haberlere manşet oluyor mahalleden konudan komşudan duyuyoruz kızın biri internetten tanışmış güvenip gitmiş 10 kişi birden tecavüz etmiş falan... Bir laf edicem de ban yerim şimdi... Arkadaşınız çok... Şey. Çok... Saf. Saf diyeyim. Siz onu yola getirin.

Arkadaşınızın yaşı çok mu küçük haberde izlemiyor sanırsam daha hiç görüşmediği bir kıza göğüslerini göster göstermezsen beni sevmiyorsun demek ne demek Allah aşkına. Üstelik daha bir ay olmuş tanışalı böyle bağlanmakta neyin nesi hepimiz sevdik lakin kimse ilk buluşmada göğüslerini aç demedi . Balık baştan kokmuş bir kere arkadaşınıza lütfen telkinde bulunun görüşmesin illa görüşeceğini söylerse de sakın eve gitmesin çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor.
1ay? ben niye bir haftadır konuşuyorlar diye okudum ya? herkes daha bir ay olmuş diyor

Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona​

Bakın size kesin ve net bir dil ile yazıyorum facebooktaki adamı geçtim senden en yakın 5 senelik sevgilin bile göğüslerinin resmini istiyorsa ve hayır dediğin için trip atıyorsa sapık değil tacizci hatta iğrenç bir mahlukattır arkadaşina haberlerde ölenleri göster onlar gibi olmasın sonu böyle insanlara fırsat vermeyin çok istiyorsa yakın çevresinden birini bulsun onada karşiyimda neyse

Yaşlar kaç acaba? Şu yazdıklarını bir kere baştan aşağı bir okur musun? Adamın niyeti belli değil mi sence? Goguslerinin resmini yolla. Yollamazsan sen beni sevmiyorsun gibi sacma sapan konusma. Adam bariz cinsel istekleri için kullaniyor arkadaşını. Hemen konuşmayı kessin.

Bakın size kesin ve net bir dil ile yazıyorum facebooktaki adamı geçtim senden en yakın 5 senelik sevgilin bile göğüslerinin resmini istiyorsa ve hayır dediğin için trip atıyorsa sapık değil tacizci hatta iğrenç bir mahlukattır arkadaşina haberlerde ölenleri göster onlar gibi olmasın sonu böyle insanlara fırsat vermeyin çok istiyorsa yakın çevresinden birini bulsun onada karşiyimda neyse
Arkadasim diyo ki tum erkekler istiyo boyle seyler.simdi baskasiyla konusuyo.cocuga akrep burcunun ozelliklerini soyluuormus.kiz demiski akrep burcu sekse duskundur.Cocuk demis peki benle dusunurmusun.Kiz da evlenmeyi dusundugum insanla demis.Cogu erkek sapik galiba ya

Arkadasim diyo ki tum erkekler istiyo boyle seyler.simdi baskasiyla konusuyo.cocuga akrep burcunun ozelliklerini soyluuormus.kiz demiski akrep burcu sekse duskundur.Cocuk demis peki benle dusunurmusun.Kiz da evlenmeyi dusundugum insanla demis.Cogu erkek sapik galiba ya

Bu cocuklar nereli soyleyin de uzak duralim.

Kiz niye diyo ki o duskunluk meselesini. Yuh artik ya basina bela acmadan akillanmaz boyle kisiler. Kocasi bile olsa foto istemez daha neyi anlamiyor? Tum erkekler boyle degil.numune olanlari gordun mu arkana bakmadan kacacan

Kiz niye diyo ki o duskunluk meselesini. Yuh artik ya basina bela acmadan akillanmaz boyle kisiler. Kocasi bile olsa foto istemez daha neyi anlamiyor? Tum erkekler boyle degil.numune olanlari gordun mu arkana bakmadan kacacan
O facebooktan tanistigi icin ole diyolar bence.Cocuk buna icimde hissetmek istiyorum seni demis

Back
X