• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sapık mı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona​

Sapık gibi değil, bildiğin sapıkkkkkk.

Arkadaşın başını yakacak göz göre göre. Engelle arkadaşını sakın buluşmasın. Devam etmesin. Adamın niyeti çok bozuk.
Bi de adam sanki baskasinin fotosunu kullaniyo.hep o konulara giriyomus.arkadasim kafa dagitmak icin konusicam diyo

Sapigin onde gideni arkadasina soyle bulusmasin baskasiyla evlenecegi zaman bakire degilim ailem oldurur hamileyim ortada kaldim der sonra.genc kizligina gencligine yazik etmesin
.adamin iyi biri olmadigi burdan belli.

Bi de adam sanki baskasinin fotosunu kullaniyo.hep o konulara giriyomus.arkadasim kafa dagitmak icin konusicam diyo
35 yaşındayım cnm.... arkadaşının yaşı küçük. Bizler net ortamını biliriz senin arkadaşın daha toy belli ki.

Resim istemek başlı başına gösterge. Başı yanacak. Genç bi kızın bir pislik yüzünden canının yanmasını istemem.
Hem arabada birşeyler yaparız derken, neyi kastediyor anlaşılıyor. Arkadaşın anlamıyor ama bu belli. Neyse sen uyarını yap gerisi ona kalmış.

adam arkadaşının göğüs fotoğrafını istiyor ve kız arkadaşın da buna rağmen ısrarla "vakit geçirmek için konuşacağım" mı diyor?
arkadaşının selametini düşünüyorsan kesinlikle görüşmesine iletişim kurmasına izin verme.
Allah korusun ya...

Akıl var mantık var, yapmayın Allah aşkına..
O kişi sapık +sap sapık belli ki.. Göğüs göster ne ya!
Arkadaşın da saf mı yoksa sapıklara düşecek kadar sevgi açımı? Yoksa başına gelecekleri tahmin etmiyor mu?
O yaratığın niyeti belli zaten, yani niyeti yüzük takmak değil..!!

Son düzenleme:
Arkadaşınızın yaşı çok mu küçük haberde izlemiyor sanırsam daha hiç görüşmediği bir kıza göğüslerini göster göstermezsen beni sevmiyorsun demek ne demek Allah aşkına. Üstelik daha bir ay olmuş tanışalı böyle bağlanmakta neyin nesi hepimiz sevdik lakin kimse ilk buluşmada göğüslerini aç demedi . Balık baştan kokmuş bir kere arkadaşınıza lütfen telkinde bulunun görüşmesin illa görüşeceğini söylerse de sakın eve gitmesin çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor.

35 yaşındayım cnm.... arkadaşının yaşı küçük. Bizler net ortamını biliriz senin arkadaşın daha toy belli ki.

Resim istemek başlı başına gösterge. Başı yanacak. Genç bi kızın bir pislik yüzünden canının yanmasını istemem.
Hem arabada birşeyler yaparız derken, neyi kastediyor anlaşılıyor. Arkadaşın anlamıyor ama bu belli. Neyse sen uyarını yap gerisi ona kalmış.
Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana

Arkadaşınızın yaşı çok mu küçük haberde izlemiyor sanırsam daha hiç görüşmediği bir kıza göğüslerini göster göstermezsen beni sevmiyorsun demek ne demek Allah aşkına. Üstelik daha bir ay olmuş tanışalı böyle bağlanmakta neyin nesi hepimiz sevdik lakin kimse ilk buluşmada göğüslerini aç demedi . Balık baştan kokmuş bir kere arkadaşınıza lütfen telkinde bulunun görüşmesin illa görüşeceğini söylerse de sakın eve gitmesin çünkü bu işin sonu iyi görünmüyor.
Yok arkadasim disarda bulusmak istiyo.ama cidden saf bi miz ve 27yasinda

Akıl var mantık var, yapmayın Allah aşkına..
O kişi sapık +sap sapık belli ki.. Göğüs göster ne ya!
Arkadaşın da saf mı yoksa sapıklara düşecek kadar sevgi açımı? Yoksa başına gelecekleri tahmin etmiyor mu?
O yaratığın niyeti belli zaten, yani niyeti yüzük takmak değil..
Gercekten saf bi kiz arkadasim

Back
X