- 5 Aralık 2010
- 1.440
- 562
- 323
- Konu Sahibi Portakalli ordek
göğüs fotosu istemek nedir bu arkadaşın çok saf kalmış
görüşmesin bir daha
görüşmesin bir daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27yasinda.daha gorusmediler bide
Sorman bile hata, basbayağı sapık.Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
arkadasin sabahlari biraz müge anli filan izlesin (!) daha gecenlerde o programda gördüm aynen böyle bi manyak bi kızın resimlerini attirtmis sonra başlamış tehtidler kiz en sonunda intihar etmis.Yok yapiyorum canim da kiza diyomus ki sevgililer boyle seyler yapar.Kizda diyo herkes boyle seyler yapiyo istiyo diyo.Cocuk kizi ekti.bulusmadi kizla.O yuzden fake gibi geliyo bana
Elbetteki sapık! Bunu sormak için konu açman bile saçma tatlım. Arkadaşın ne sanıyor tüm erkeklerin sevgilisinden o tür resimler istediğini filan mı? Yaşınız küçük olabilir ama akıl yaşta değil basta olur demiş atalarımız. Arkadaşın herkese çabucak inanan bir kızsa yardımcı ol, konuşmasın tanımadığı adamlarla, canını tehlikeye atmasın. Yok bilerek isteyerek gidiyorsa da kimseyi zincirle tutamazsın, kafaya koyduysa gider. Umarım başına büyük işler gelmez. Allah akıl versinKız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Arkadaşın belasını mumla arıyormuş,bulmuş.Kaç yaşında bu kız hiç mi görmedi haberlerde .Bi de adam sanki baskasinin fotosunu kullaniyo.hep o konulara giriyomus.arkadasim kafa dagitmak icin konusicam diyo
YUHHH diyorum başka bişey demiyorum adam bildiğin sapık göğsünün resmini istiyo bide arkadaşınız da hala konuşmaya devam ediyo başına bişey gelmesini mi bekliyoKız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona