- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.936
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
bariz sapık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Artık görüntülü konuşacak bin tane şey var açsın konuşsunKız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Arkadasin yasi kacKız arkadaşım faceden biriyle tanişmiş.Bir haftadir konusuyorlar.Çocuk buraya gelicekti bu hafta ama annesi hastaymiş falan gelmedi.Arkadaşim cocugun resmini gösterdi bana fake gibi.Sanki baskasinin resmini kullaniyo gibi geliyo.Çunku cocugin konusmasi şiveli baya, kro gibi.Ama resimdekiler daha farkli.Bi de bu cocuk arkadasimdan göguslerinin falan resmini istemiş.bulusunca eve gidelim, olmadi arabada biseyler yapalim diyomus.kiz hayir deyince sen beni sevmiyosun deyip kiza resti cekiyomus.cocugun face bir aylik.Ve facede uc bes kiz yok.Erkek bile yok.sanki baska facesi var gibi hissediyom.Buraya gelince arkadasima yuzuk alcakmis falan.sapik gibi geldi bana.ama arkadasim cok baglandi ona
Dalga geciyorsunuz ama valla korkuyorum konu sahibi ve arkadaşı ciddi anlayacak diyeYok kız ne sapığı
Her hareketinden belli iyi aile çocuğu olduğu. Ahlaklı, dürüst ve de ciddi düşünüyor arkadaşınla. Tertemiz ve saf niyetlerle çıkmış bu yola, Allah tamamına erdirsin inşallah![]()