Ha bu arada eklemeden gecemicem. Küllü renkleri cok acik tenli lere tavsiye etmiyorlar belki soluk hasta gösterebildigi icin. Yanliz Makyajla birlikte acik tenli birinde cok dikkat cekici durdugunu da eklemeden gecemicem.
Örenegin sinem kobalin da zemin rengi mat küllü gibi üstü balyaj ve saclari gayet hos duruyor.
Bence sarı tonu yapma.
Beyaz tenlilere açık renk saçlar yakışmıyor çok çiğ duruyor bence =/
Altın kumral falan olabilir aslında . İçinde dorelik olan kumral ya da kahve tonu tercih etmelisin =)
Ben çok çok beyaz değilim ama açık tenliyim bi dönem sarı tonları kullanmıştım hatta kumral da kullandım ama yüz hatlarımı silik gösteriyo şuan siyaha döndüm mesela kaşım gözüm çıktı meydana
Sanada bu rengi, en son ekledigin resimdeki tonu yada ilk ekledigin resimlerin arasinda 2 numarayi öneririm.
Küllü renkleri kullanmak bizim icin biraz zor.
Ama boyamadan bence iyi bir kuaföre danis. Sana renk konusun da yardimci olur.
Ben Mesela saclarimi actiricaktim ve küllü bir renge boyatcaktim dürüst bir kuaför sayesinde vaz gectim.
Cünkü ne olursa olsun kim ne derse desin bana ilk basta saclarimda kizil bir yansimanin olabilicegini,
ve küllü rengin beni cok soluk göstericegini söyledi. Saclarini boyama, ben para kazanmak isterim yoksa sen bilirsin dedi.
Bence sarı tonu yapma.
Beyaz tenlilere açık renk saçlar yakışmıyor çok çiğ duruyor bence =/
Altın kumral falan olabilir aslında . İçinde dorelik olan kumral ya da kahve tonu tercih etmelisin =)
Ben çok çok beyaz değilim ama açık tenliyim bi dönem sarı tonları kullanmıştım hatta kumral da kullandım ama yüz hatlarımı silik gösteriyo şuan siyaha döndüm mesela kaşım gözüm çıktı meydana