SİZCE ŞARTLAR NASIL OLMALI?

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar yine ben ve yine başka bir konu
Ben ev hanımıyım eskiden çalışma hayatım oldu fakat bazı nedenlerden dolayı bıraktım.Her neyse;ben ev işinden pek haz almam ve bu aralar hobi edindim kendime bisiklet aldım,keman aldım kursa başlayacam inşallah ve bu aralarda bu tür aktivitelere ihtiyacım var;mevsimsel değişikliklerden dolayı mı yoksa etrafımda birçok olumsuz gelişen olaylardan mı bilemedim bildiğiniz bunalıma girdim.Ve bir müddet eve zaman harcamak istemediğim,ev taşıyacağız yakında kısmetse ve yardım gerektiği için (ailem yok yanımda);çocukta düşünüyorum ve gerçekten hamileliğim berbat geçiyor ve desteğe ihtiyacım olduğu için bir yardımcı tutmaya karar verdik.Fakat ilk defa böyle bir işe kalkışacağım ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var şartlar ne olmalı sizce ve maaş ne kadar olmalı?
(Haftada 2 gün düşünüyoruz ve elimden geldiği kadar da yardımcı olurum ev işlerinde)

Genelde temizliğe 100 e geliyorlar burada.haftada 2 gelecekse günlük 70 e gelen bulunur sanırım

Maaş olacak sizce en uygun maaş ne kadar olmalı birde ben yardımcı da olurum o çalışırken ben rahat edememde
Ben ayda bir günde iki kişiye 150 veriyorum.ama yılların tanıdığı tabi.Sorduğumda başkasına günlük temizliğe 100 e gittiğini söyledi.Ama size fazla olur aylık 500-600 arası değişir sizin için 500 e zor ama hani şöyle anlaşabilirsiniz tüm gün değilde yarım gün anlaşın zaten haftada iki gün olunca iş birikmez hemde daha az ödersiniz.

Çok teşekkür ederim zaten sabah 10 dan akşam 4 e kadar düşünüyorum 500 iyidir o zaman çok ama çok teşekkür ederim

Rica ederim bulamazsanız varsa kapıcı etrafınızda onlarda makul fiyata gelirler ek iş gibi olunca fiyatı düşük tutuyorlar
Evet doğru ama bizim taşınma işimiz var yani yeni evin çevresinden hiç kimseyi tanımıyorum şimdiki evin çevresindeki insanlarda mesafe çok uzun diye gelmezeler internet sitesine ilan verdik bakalım hayırlısı mesela bugün bir kadın geldi eşimin ofisine demiş ki"haftanın üç günü şirket bi akrabımızı temizliğe gönderiyormuş 1,5 bin maaş veriyorlarmış. İyide yemeği zaten ben yapacam haftada bir genel temizlik yapacak diğer günde ufak tefek işleri birde benim yapımda çabuk yap şuraya yap burayı yap güzel yap gibi şeyleride söylemem yok yani öyle zorada koşmam 1,5 bin bana çok fazla geldi

Bunı kastetmiştim 10 dan 4 e kadar siz işimi temizlikmolan birini alırsanız gelmez çünkü tüm gün en az 100 lira alacakken sizden daha az alacak.9dan 1e kadar derseniz belki öğleden sonra başka yere gidebilir.yada dediğim gibi başka bir işi vardır mesala bakıcılık arada sizede gelir böyle daha uygun olur.siz yinede bekleyin olmadı yeni komşularınıza da sorarsınız

Çok teşekkür ederim çok mantıklı tekrardan çok teşekkürler

O zaman çalışma saatlerini kısa tutayım sizce o zaman ne kadar eder sabah 9 öğle 12 yada 1
70 80 civari eder siz bir gun temizlik bir gun camasir geri kalan isler icin istiyosaniz bence yarim gun yeter sizden sonra baskasinada giderse karda oldugu icin daha ucuzda olabilir ben istanbuldayim cevremdekiler bu fiyatlara calistiriyor.

70 80 civari eder siz bir gun temizlik bir gun camasir geri kalan isler icin istiyosaniz bence yarim gun yeter sizden sonra baskasinada giderse karda oldugu icin daha ucuzda olabilir ben istanbuldayim cevremdekiler bu fiyatlara calistiriyor.
Çok teşekkür ederim part TİME uygundur o zaman çok teşekkür ederim bende izmir de ikamet ediyorum istanbulda olsaydım sizden referans isterdimbu zamanda kimseye de güven olmuyo ama hadi bakalım girdik bir işe hayırlısı olsun

Cok zor bu isler iyi cikar karsinizdaki insan umarim kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…