Sizce saygısızlık mı ?

ezgiesti

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
8
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim ve merak ettiğim bir konuda genel olarak hanımlar ne düşüyor öğrenmek istiyorum.
Eşlerin özel hayatıyla ilgili bir soru soracağım.
Bazı pozisyonların kadına karşı saygısızlık olduğunu söyleyenler var sizce de öyle mi ?

Son düzenleme:
Bunu gidip eşinle ya da beraberlik yaşadığın sevgilin ile konuşman gerekmez mi?
Bir de kimine saygısızlık gelen başkasına gelmez bunlar değişken şeyler...

haydar dümene sorsanız. adam cinsellik konusunda number one

Böyle bir soru görene kadar düşünmemiştim.
Hala da düşünmüyorum.
Cinsellik ısmarlama bir şey değildir.
Doğal gelişir.
Ve "özel" dir. Herkesin pozisyonu kendine gibi mesela

Erkek üye değilim, çok garipsiniz cinsellik hakkında bir kadın bir şey merak edip araştıramaz mı ? Sapık bir erkek olsam eğlence olarak kendime çok daha iyi siteler vs bulabilirdim herhalde.
Sadece kadınların genel fikrini merak ettim özellikle doggy style vs denilen kadının arkasını döndüğü pozisyonlar için böyle bir düşünce var.
Haydar dümen vs gibi abidik gubidik kaynaklardan bilgi toplama niyetinde değilim neleri neleri normal gören insanlar var herkesin yorumunu ciddiye almam, burada gerçek kadınlar samimi fikirlerini paylaşıyorlar hem de kadınlara özel bir site diye rahatça sordum işte.

Valla eşinle sevişirken ayıbı günahı saygısızlığı olmaz bu olayın, aşkla yapılan bir eylem bu sonuçta.Benim bildiğim tek bir şekil vardır günah olan o da zaten cinsellikte yer almamalıdır.
Gerisinin saygısı olmaz.

Bunu gidip eşinle ya da beraberlik yaşadığın sevgilin ile konuşman gerekmez mi?
Bir de kimine saygısızlık gelen başkasına gelmez bunlar değişken şeyler...

Haklısın da erkekler bu konuda canları istediği gibi bencilce davranabilirler onlara akıl danışmak fazla mantıklı gelmedi o yüzden bana.

Öncelikle merhaba,
Erkekmisiniz değilmisiniz o ksmını geçiyorum direk;ki erkek iseniz şayet herkezi kandırabilirsiniz belki ama kendinizi asla ,merak ettiğiniz konuda cevap alabilmeniz ise bence sanırım sadece 3 mesajı olan biri için kusura bakmayın direk erkek üye şüphesi uyandır ve hiç bir arkadaşımdanda net cevap alamazssınız...

Kastettiğin ters ilişki sanırım o pozisyona sayılmıyor zaten o bir cinsellik çeşidi sayılıyor ve ben zaten bunu insan doğasına aykırı çok çirkin ve çok yanlış buluyorum o konuda kafamı kurcalayan bir şey yok.

3 mesajım var çünkü bu soruyu sormak için üye oldum bunu saklamıyorum, çünkü çevremde tanıdığım insanlara sormaya çekindim burada sormak istedim. Dert değil isteyen isteği gibi cevap verir yada vermez. Sadece merak ettim çok da derdine düştüğüm bir konu değil çok şükür. Ama bayanım.

Haydan Dümen'e abidik gubidik derken... :44:
O küçümsediğiniz adam son derece zeki ve halka mal olmuş bir hekimdir.
Karşısına gelen sorulara cevaplarından bile belli bu...

Haydan Dümen'e abidik gubidik derken... :44:
O küçümsediğiniz adam son derece zeki ve halka mal olmuş bir hekimdir.
Karşısına gelen sorulara cevaplarından bile belli bu...

Olabilir ama Haydar Dümen şuan bu işin bilimini değil geyiğini yapıyor ve bu şekilde halka mal olmuş biri.

Olabilir ama Haydar Dümen şuan bu işin bilimini değil geyiğini yapıyor ve bu şekilde halka mal olmuş biri.

Gazetelerde ciddi sorulara ciddi cevap verdigini de gördüm.
Muayenesine gidenler en basitinden son derece memnunlarmış.
Bilimini yapmasa su an doktor diye anilmazdi sanırım.

Hayır arkadaşım saygısızlık söz konusu bile olamaz,

bazı kadınlar doggy style ile daha kolay orgazm olabilirken bazıları sadece misyonerle yada ne bileyim bacakları kapalı yüzüstü orgazm olabiliyor.
eger seviştigin insan senin eşinsen helalinse ve gerçekten bir birinizi seviyosanız o erkek saygısız birşey yapmaz zaten kadınına bide seksin saygısızlıkla ilgisi yoktur,
saygısızlık senin canın acırken bile işine devam etmesidir
saygısızlık senin vucudundaki bazı noktaları begenmedigini dile getirmesidir
saygısızlık kabalıgıdır
saygısızlık seni aldatmasıdır mesela ama pozisyonların saygsızlıgı söz konusu olamaz.

umarım kafandaki sorulara cevap verebildim..
sevgiler..

Evet açıklayıcı bir cevap oldu, teşekkürler..

bazı pozisyonlar zararlı diye belirtilmiş. zaten insanın doğasına da aykırı pozisyonlar bunlar. kimi erkekler eşlerini bunları yapmak için zorluyor. işte bu da bi saygısızlıktır haysiyetsizliktir p.çliktir mesela

Hayır, bence öyle değil.
Esas böyle düşünen kadına ya da erkeğe saygı duymam ben.
Pozisyon ne, saygı ne.
İnsanlar bazen çok farklı iki kavramı birbirine karıştırıyor, sonra da bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali, uzayıp gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…