- Konu Sahibi Oyledeguzel
Daha çok yeniymssniz canım süphe duyman normal burda hata en çok sevglinde konusmayi bilmiyor ama arkadasindada Bİ gariplik var sen en iyisi sildir faceden o kızı ve çok guvenme bu hayatta kimseye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilin seni sormak için arkadaşına yazmış. Sonuç olarak insan olan düşünceli insan nasılsın iiyi misin iki muhabbet eder. Normaldir.
Sıkıntı arkadaşınızın sevgilinizin yazdığı mesaja "aile faciası olmasın" demesi. Demekki arkadaşınız farklı algılamış yada farklı bir beklentisi var.Arkadaşınızın bu lafı sizi sevgilinize karşı kışkırtmış farkında mısınız? Arkadaşınızın bu mantıkla sevgilinize yanlış imaj yaratmayacağı ne malum ? Erkekler melektir demiyorum ama erkekleri nereye çekersen götürme şansın vardır. Bu mantıkla bakarsan bu olayda tehlikeli olan kız arkadaşınız erkek arkadaşınız değil. Erkek arkadaşınıza sordunuz mu ?" Neden pamuk şekeri dedin?" diye? Belki de aradaki muhabbet daha ileri düzeydedir? Madem öyle arkadaşın daha evvel neden sana bunu söylemedi de bu kadar bekledi? Arkadaşınız on numara olsa kendisine pamuk şekeri denmesine müsade etmezdi. Sevgiline takılıp suçlayana kadar arkadaşına da bir dön bakEğer suçlu arıyorsan her ikiside suçlu
![]()
ne oldu son durum cnm nasıl aranız?
bence kız arkadaşında bi hata yok o cümlesini de gülerek mi söyledi bilmiyorum ama ben erkek arkadaşını hatalı görüyorum. canım erkek arkadaşın normalde de bayanlarla konuşmaya çalışır mı . örneğin alışveriş için gittiğiniz bi yerde tezgahtar kızlarla muhabbet eder mi. bazı erkekler böyle ve davranışından rahatsızsAN bence uyarmalısın tekrar yaparsa da sil gitsin derim
bence burda yazılan olaylar sizi paranoyak yapmış,neden bana ulaşamadığında arkadaşıma soruyo demişsiniz bence bunda bi yanlışlık yok eğer arkadaşınıza merak edip sizi sormasa bu sefer de beni hiç merak etmiyo diyebilirdiniz.Arkadaşınızın o lafı tuhaf ama nasıl bi yaklaşımla söyledi hiç bahsetmemişsiniz belki şaka amaçlı söylemiştir. Erkek arkadaşım benim arkadaşlarımla gayet yakındır ben de onunkilerle. bazen beni merak edip arkadaşlarıma sorar sorarkende doğal olarak muhabbet açar,bunu garip karşılamam samimi olması da hoşuma gider zaten ,bence sizin güvenle alakalı sorununuz var:44:
Sevgilin sosyal bir çok kız arkadasi var demissin senin arkadasinla böyle konuşuyor sa diğerleriyle de konuşuyordur bu tarz face şifresi varmiydi kimlere neler yazmis Bİ bak bakalım
İkisi de hatalı bence.
Arkadaşın seni resmen kışkırtmış o da iyi niyetli değil.Sevgilinin kendisinden hoşlandığını düşünmüş.
Sevgilin de resmen arkadaşınla muhabbeti koyulaştırmaya çalışmış.
İkisine de fazla güvenme bence.Özellikle sevgilinle sadece 4 ay olmuş çok yenisiniz.Ama keşke arkadaşına bozulduğunu belli etmeseydin sevgiline ilgisi yoksa bile bu durumdan sonra ilgilenebilir.
Böyle bir durum yaşasam ben de sinir olurdum.
Hayir yanlis anlamissiniz sevgilim arkadasima pamuk sekeri dememis. Pamuk sekerini ben yedim sevgilim ile birlikte kardesimde resimlerde iki tane gorunce sordu arkadasimda beraber yedik diye kurtardi beni. Sevgilime anlattim bunu ordan hani yemedigi halde yedim dedigi icin takilmis ona.