• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sevgilimin arkadasima ilgisi mi var ?

Daha çok yeniymssniz canım süphe duyman normal burda hata en çok sevglinde konusmayi bilmiyor ama arkadasindada Bİ gariplik var sen en iyisi sildir faceden o kızı ve çok guvenme bu hayatta kimseye

Sevgilin sosyal bir çok kız arkadasi var demissin senin arkadasinla böyle konuşuyor sa diğerleriyle de konuşuyordur bu tarz face şifresi varmiydi kimlere neler yazmis Bİ bak bakalım

Bence sevgilinin değil de, arkadaşının sevgiline ilgisi olabilir. Aman dikkat.
Pek 3 kişi takılmayın derim ben. :/ Arkadaşının dediği laf yersiz çünkü. "aile faciası" nedir yani. Çok sinir edici bir laf gerçekten de. Seni rahatlatmak yerine, sinir eden bir arkadaşa fazla yakın durma bence.
Sevgilinle mutluluğuna bak, kuruntun gereksiz de olabilir.
Böyle kuruntular ilişkilere zarar verir.

Zaten arkadaş sevgili falan tuhaf işler.. 10 senelik dostunmuş daha önce böyle şeyler geçti mi aranızda.. Bide güvenilir kız mı? Sen burda sevgilini sormuşsun bnce sevgilinin bi ilgisi yok.. Öylesine takılmıştır..

Biz kadınlar konu sevdiğimiz adam olunca biraz fazla hassas oluyoruz :16: Sizin ilişkinizin henüz çok yeni olması, birbirinizi tanımaya çalışma evresinde olmanızda eklenince bu durum sizi birazcık daha duygusal hale getirmiş olmalı . Sevgiliniz bence hatalı değil .Sizin değer verdiğiniz bir insana sizin için değer vermiş o. Daha öncesinde aksi bir tepki görmediği için muhabbet etmesinin de sakıncalı olduğunu düşünmemiş. Erkekler bizler kadar düşünceli olamıyorlar ne yazıkki , düz mantık bir şeyler yazmış .Ama bana itici gelen nokta arkadaşınızın ''aile faciasına neden olmayayım'' sözü .Tabiki sevgili de arkadaşta sizin biz sadece algıladığımız ölçüde yorum yapabiliriz ancak ; bence bu söz çok masum değil :44: Arkadaşınız bariz imada bulunmuş .Kaldı ki kendini aranızı bozacak kadar değerli görmesi de tuhaf bence :19: Arkadaşlıkta sevgililikte çok ince bir konu ama bana kalırsa aradaki sınırları korumalısınız. Her geçen gün neler duyuyor, nelere şahit oluyoruz ister istemez insanın aklına ne şüpheler düşüyor:44:

çocuk sinir oldum hal hatır sormuştum sadice silicem demiş ,silme diyen sizsiniz , kızla ben konuşcam diyen sizsiniz, acaba kız arkadaşıma ilgisi mi var diyende sizsiniz? şüpheniz vardı madem bıraksaydınız silseydi? yada kız arkadaşınıza aile faciasına sebeb olacak bir samimiyetiniz mi oldu hayırdır deseydiniz??

Bence sadece samimiyet kurmak istemiş. on senelik arkadaşım diyorsun sonuçta, ona kendini sevdirirse ve sen arkadaşının ağzından iyi şeyler duyarsan sevinirsin gibisinden. erkekler düz düşünür, bizim gibi detaycı değillerdir ama aptal da değillerdir, sarkıntılık etse, arkadaşının gelip sana söyleyeceğini tahmin ederdi. Bence on senelik arkadaşlığını sorgula, ortada bir şey yokken sevgilinle ilgili böyle yakıştırma yapması benim aklımı kurcaladı.

Sevgilin seni sormak için arkadaşına yazmış. Sonuç olarak insan olan düşünceli insan nasılsın iiyi misin iki muhabbet eder. Normaldir.
Sıkıntı arkadaşınızın sevgilinizin yazdığı mesaja "aile faciası olmasın" demesi. Demekki arkadaşınız farklı algılamış yada farklı bir beklentisi var.Arkadaşınızın bu lafı sizi sevgilinize karşı kışkırtmış farkında mısınız? Arkadaşınızın bu mantıkla sevgilinize yanlış imaj yaratmayacağı ne malum ? Erkekler melektir demiyorum ama erkekleri nereye çekersen götürme şansın vardır. Bu mantıkla bakarsan bu olayda tehlikeli olan kız arkadaşınız erkek arkadaşınız değil. Erkek arkadaşınıza sordunuz mu ?" Neden pamuk şekeri dedin?" diye? Belki de aradaki muhabbet daha ileri düzeydedir? Madem öyle arkadaşın daha evvel neden sana bunu söylemedi de bu kadar bekledi? Arkadaşınız on numara olsa kendisine pamuk şekeri denmesine müsade etmezdi. Sevgiline takılıp suçlayana kadar arkadaşına da bir dön bak :34: Eğer suçlu arıyorsan her ikiside suçlu:34:

Hayir yanlis anlamissiniz sevgilim arkadasima pamuk sekeri dememis. Pamuk sekerini ben yedim sevgilim ile birlikte kardesimde resimlerde iki tane gorunce sordu arkadasimda beraber yedik diye kurtardi beni. Sevgilime anlattim bunu ordan hani yemedigi halde yedim dedigi icin takilmis ona.

bence kız arkadaşında bi hata yok o cümlesini de gülerek mi söyledi bilmiyorum ama ben erkek arkadaşını hatalı görüyorum. canım erkek arkadaşın normalde de bayanlarla konuşmaya çalışır mı . örneğin alışveriş için gittiğiniz bi yerde tezgahtar kızlarla muhabbet eder mi. bazı erkekler böyle ve davranışından rahatsızsAN bence uyarmalısın tekrar yaparsa da sil gitsin derim

İki uc arkadasimla tanismis onlar ile de boyle sevimli sirin konusmustu kendi kiz arkadaslari ile de oyledir takilir falan ama sokakta veya baska yerlerde asilir gibi konusmadi kimseyle. Ama muhabbetlidir iletisim kurabiliyor hemen.

bence burda yazılan olaylar sizi paranoyak yapmış,neden bana ulaşamadığında arkadaşıma soruyo demişsiniz bence bunda bi yanlışlık yok eğer arkadaşınıza merak edip sizi sormasa bu sefer de beni hiç merak etmiyo diyebilirdiniz.Arkadaşınızın o lafı tuhaf ama nasıl bi yaklaşımla söyledi hiç bahsetmemişsiniz belki şaka amaçlı söylemiştir. Erkek arkadaşım benim arkadaşlarımla gayet yakındır ben de onunkilerle. bazen beni merak edip arkadaşlarıma sorar sorarkende doğal olarak muhabbet açar,bunu garip karşılamam samimi olması da hoşuma gider zaten ,bence sizin güvenle alakalı sorununuz var:44:

Evet guvenle ilgili sorunum vardi sakinlesirim diye konu actim iyice koruklendi korkularim :((

İkisi de hatalı bence.

Arkadaşın seni resmen kışkırtmış o da iyi niyetli değil.Sevgilinin kendisinden hoşlandığını düşünmüş.

Sevgilin de resmen arkadaşınla muhabbeti koyulaştırmaya çalışmış.

İkisine de fazla güvenme bence.Özellikle sevgilinle sadece 4 ay olmuş çok yenisiniz.Ama keşke arkadaşına bozulduğunu belli etmeseydin sevgiline ilgisi yoksa bile bu durumdan sonra ilgilenebilir.

Böyle bir durum yaşasam ben de sinir olurdum.

aynen bu yoruma katılıyorum canım bence bu arkadaşın yazdıkları çok doğru kesinliklee kimseye güvenme benmde başıma geldi benzer olay ateş barut hiç bir zaman uslu durmaz bunu unutma

Hayir yanlis anlamissiniz sevgilim arkadasima pamuk sekeri dememis. Pamuk sekerini ben yedim sevgilim ile birlikte kardesimde resimlerde iki tane gorunce sordu arkadasimda beraber yedik diye kurtardi beni. Sevgilime anlattim bunu ordan hani yemedigi halde yedim dedigi icin takilmis ona.

O zaman erkek arkadaşında sıkıntı yok. Boşuna paniklemişsin. Yinede benden tavsiye kız arkadaşlarınla sevgilinin samimi olmasına göz yumma. Ayrıca konuyu kapat sevgilini sıkma boşuna :34:

Back
X