• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sevgilimin arkadasima ilgisi mi var ?

canım cıcımle samımı arkadas olunsaydı soz konusu arkadasımız arkadsından suphe etmezdi cnm

Arkadasimdan suphe etmiyorum ben yanlis anlama olmasin. Arkadasim ben sana ne yazdi diyince panikle dedi o lafi ki kapali bi kiz beni de tanir yanlis anlamasi biraz normal gibi. Onemli olan sevgilimin ilhisi mi var yoksa tarzi mi bu :(

Ne bilim kendimden utandim birazda ikisini de seviyorum birbirlerini sevmelerinden de memnundum mutluydum yanlis mi anliyorum bilmiyorum ben biraz kiskancimdir :( ama paranoyak degilim eminim ne zmn bisiyden killandiysam cikti genelde.

bende cok kıskancımdır hıc bır zaman sakin düşünemem bu konularda bu huy da cook kotu :50:

Arkadasimdan suphe etmiyorum ben yanlis anlama olmasin. Arkadasim ben sana ne yazdi diyince panikle dedi o lafi ki kapali bi kiz beni de tanir yanlis anlamasi biraz normal gibi. Onemli olan sevgilimin ilhisi mi var yoksa tarzi mi bu :(

ya canım k. bakma onu bu yazıyı yazdıktan sonra farkettım dıkkat ettıysen mesajı duzenledım :40:

Ama guvenmiyorum :(( yani icime suphedusurdu bir de cok yeni bir iliski birazda hizli ilerledik simdi diyorum ki keske guvenimden emin olup adini koysaydim :((

emın olmak istiyorsan sevgilini al karsına ve cok cıddı soruyorum de boyle bısey varmı o sana dogru cevabı verır emınım cunku cok stres yapıyosun bellı ve sevgılın hakkında boyle dusunerek oyle bısey yoksa bıle onu kendıne sogutuyorsun canım

emın olmak istiyorsan sevgilini al karsına ve cok cıddı soruyorum de boyle bısey varmı o sana dogru cevabı verır emınım cunku cok stres yapıyosun bellı ve sevgılın hakkında boyle dusunerek oyle bısey yoksa bıle onu kendıne sogutuyorsun canım
Telefonuna bakicam o temiz cikarsa konuscam. Cikmazsa ztn orda biter.

Sevgiline karşı güvensizlik etme bence onun davranışında sıkıntı yok. Sıkıntı arkadaşında:20: Ayrıca 10 yıllık dostum deme kimin ne olacağı belli olmaz. En güzeli sevgilin silsin o kızı faceten falan. Kız arkadaşına da ayar çek. Aynı ortamda da bulunmasınada müsade etme bence. Bizzat yaşamış deneyimlemiş biriyim. Çok yakın arkadaşım (yediğim içtiğim ayrı gitmez annesi bana manevi kızım der o derece) ilk erkek arkadaşıma sulanıyormuş. Yıllar sonra öğrendim. Bende uzaktan tanışıklar arkdaşlar ne güzel diyordum (o zaman küçük ve saftım :52:). Çok güzel boynuzlarım olmuş. Bu da ders olmuştur. Sevgiliyle kız arkadaşlar tanıştırılmaz. :19: 3. sayfa haberlerini görmüyormusun?. Baldızlarıyla aldatan kocalar falan. :47:

Sevgiline karşı güvensizlik etme bence onun davranışında sıkıntı yok. Sıkıntı arkadaşında:20: Ayrıca 10 yıllık dostum deme kimin ne olacağı belli olmaz. En güzeli sevgilin silsin o kızı faceten falan. Kız arkadaşına da ayar çek. Aynı ortamda da bulunmasınada müsade etme bence. Bizzat yaşamış deneyimlemiş biriyim. Çok yakın arkadaşım (yediğim içtiğim ayrı gitmez annesi bana manevi kızım der o derece) ilk erkek arkadaşıma sulanıyormuş. Yıllar sonra öğrendim. Bende uzaktan tanışıklar arkdaşlar ne güzel diyordum (o zaman küçük ve saftım :52:). Çok güzel boynuzlarım olmuş. Bu da ders olmuştur. Sevgiliyle kız arkadaşlar tanıştırılmaz. :19: 3. sayfa haberlerini görmüyormusun?. Baldızlarıyla aldatan kocalar falan. :47:

Hayir ama sevgilim gereksiz muhabbet etmis ya :(( pamuk sekeri bizle gelmedin falan olay ortada yazismada ortada niye simdi kizi sucliim gozumle gordum yazismayi :(

canım bu devirde kimseye güvenme benim20 yıllık arkadaşım 2 yıllık sevgilimi ayartıp evlendi ona göre iyi düşün taşın aman derim

Hayir ama sevgilim gereksiz muhabbet etmis ya :(( pamuk sekeri bizle gelmedin falan olay ortada yazismada ortada niye simdi kizi sucliim gozumle gordum yazismayi :(

Sevgilin seni sormak için arkadaşına yazmış. Sonuç olarak insan olan düşünceli insan nasılsın iiyi misin iki muhabbet eder. Normaldir.
Sıkıntı arkadaşınızın sevgilinizin yazdığı mesaja "aile faciası olmasın" demesi. Demekki arkadaşınız farklı algılamış yada farklı bir beklentisi var.Arkadaşınızın bu lafı sizi sevgilinize karşı kışkırtmış farkında mısınız? Arkadaşınızın bu mantıkla sevgilinize yanlış imaj yaratmayacağı ne malum ? Erkekler melektir demiyorum ama erkekleri nereye çekersen götürme şansın vardır. Bu mantıkla bakarsan bu olayda tehlikeli olan kız arkadaşınız erkek arkadaşınız değil. Erkek arkadaşınıza sordunuz mu ?" Neden pamuk şekeri dedin?" diye? Belki de aradaki muhabbet daha ileri düzeydedir? Madem öyle arkadaşın daha evvel neden sana bunu söylemedi de bu kadar bekledi? Arkadaşınız on numara olsa kendisine pamuk şekeri denmesine müsade etmezdi. Sevgiline takılıp suçlayana kadar arkadaşına da bir dön bak :34: Eğer suçlu arıyorsan her ikiside suçlu:34:

bence kız arkadaşında bi hata yok o cümlesini de gülerek mi söyledi bilmiyorum ama ben erkek arkadaşını hatalı görüyorum. canım erkek arkadaşın normalde de bayanlarla konuşmaya çalışır mı . örneğin alışveriş için gittiğiniz bi yerde tezgahtar kızlarla muhabbet eder mi. bazı erkekler böyle ve davranışından rahatsızsAN bence uyarmalısın tekrar yaparsa da sil gitsin derim

ekleyen muhabbeti açan sevgilisi kız neden suçlu olsun ki yazışmayı kıskanacağını tahmin ederek söylemiş o cümleyi belkide erkek arkadaşın bana bile yazıyor demek istedi suçlu ararsan sevgilin bence

bence burda yazılan olaylar sizi paranoyak yapmış,neden bana ulaşamadığında arkadaşıma soruyo demişsiniz bence bunda bi yanlışlık yok eğer arkadaşınıza merak edip sizi sormasa bu sefer de beni hiç merak etmiyo diyebilirdiniz.Arkadaşınızın o lafı tuhaf ama nasıl bi yaklaşımla söyledi hiç bahsetmemişsiniz belki şaka amaçlı söylemiştir. Erkek arkadaşım benim arkadaşlarımla gayet yakındır ben de onunkilerle. bazen beni merak edip arkadaşlarıma sorar sorarkende doğal olarak muhabbet açar,bunu garip karşılamam samimi olması da hoşuma gider zaten ,bence sizin güvenle alakalı sorununuz var:44:

Back
X