Sizce silik çizgi var mı

miyav19

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
142
28
13
25
Hanımlar aşılama yaptırdım bugünde bu testi yaptım ben silik görüyorum emin olmak için size sormak istedim yoksa ben görmek için mi görüyorum çarşamba tam 14 gün oluyor kan vereceğim ama dayanamadım testi bugün yaptım

Eklentiler

• EDDD14B4-AC2A-4FA3-9A03-5B3B5597C522.webp
    EDDD14B4-AC2A-4FA3-9A03-5B3B5597C522.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 217
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bunu 1 saat önce felan yaptım bide 11 gün oldu yarın 12 olacak inş vardır

Bende çizgiyi gördüm ama aşılama da testler yanıltabiliyo diye biliyorum bi de çarşamba günü yapın umarım tutunmuştur

Hanımlar aşılama yaptırdım bugünde bu testi yaptım ben silik görüyorum emin olmak için size sormak istedim yoksa ben görmek için mi görüyorum çarşamba tam 14 gün oluyor kan vereceğim ama dayanamadım testi bugün yaptım
Gözlerimi kısıp kafamı 45 derecelik açıyla sağa yatırarak baktığımda görüyorum:) çok silik ama, sabah mı yaptınız şimdi mı?

Gölgeden ve açıdan dolayı net anlaşılmıyor.

Ben çizgi göremedim. Iğne etkisi olabilir bugün.

Gözlerimi kısıp kafamı 45 derecelik açıyla sağa yatırarak baktığımda görüyorum:) çok silik ama, sabah mı yaptınız şimdi mı?
Daha yeni 1 saat önce yaptım ve daha bu zamana kadar hiç silikte olsa çizgi görememiştik şimdide ben görmek istediğim için görüyorum diyordum 😂

Çok silik bir çizgi görünüyor gibi. Hevesinizi kaçırmak için değil ama daha belirgin görmeden, kesinleşmeden kendinizi çok kaptırmamanızı tavsiye ederim. Insallah hayırlısıyla vardır.

Çok silik bir çizgi görünüyor gibi. Hevesinizi kaçırmak için değil ama daha belirgin görmeden, kesinleşmeden kendinizi çok kaptırmamanızı tavsiye ederim. Insallah hayırlısıyla vardır.
İnşallah zaten bi yanım sevinemedi bile bence yok diyip duruyor

Gözlerim uykulu ama bende çizgi gördüm gibi 😁 inşallah yanilmayiz hayırlısı ise olsun inşallah

Back
X