Merhaba sizce siliklik var mı bu testte geçen ay oldum olmadım arası kahverengi kanmam oldu 2 gün sürdü şimdide adetim gecikti 4 gün olsa çıkmaz mıydı yumurtladım gibi de 4 gün önce anlamadım yumurtam mı geç çatladı acaba ondan olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılla zmanında yumurtlama olacak dıye bı sart yok gec yumurtlarsan gec hamılelık olusur gec cıkar:) ama bu test negatıf. adetınde degsımler olmus ya hanı bence bı dr a gıtsen o da bı hormonuna baksa madem bebıs ıstıyorsun ona gore bı yol cızersın :))Merhaba sizce siliklik var mı bu testte geçen ay oldum olmadım arası kahverengi kanmam oldu 2 gün sürdü şimdide adetim gecikti 4 gün olsa çıkmaz mıydı yumurtladım gibi de 4 gün önce anlamadım yumurtam mı geç çatladı acaba ondan olur mu
Ben de göremedim malesefMerhaba sizce siliklik var mı bu testte geçen ay oldum olmadım arası kahverengi kanmam oldu 2 gün sürdü şimdide adetim gecikti 4 gün olsa çıkmaz mıydı yumurtladım gibi de 4 gün önce anlamadım yumurtam mı geç çatladı acaba ondan olur mu
Sanki hafif var gibi çizgi yakınlaştırdım geçen ayda enterasan oldum olmadım arası normal de adetlerim düzenlidir çocuk düşündüğümüzden degil nasip kısmet ama bu ayda gecikince bilemedimGörünmüyor fotoda net değil gibi siz görebiliyor musunuz?
Sizce var mı Buda bugün ki testHayır göremedim
Buda bugün ki test bugün doktora gidicem 3.45 te bakalım ne dicek varsa çıkar dimi ultrAsondaÇok silik olunca fotoda belli olmuyor inşaallah gönlünüze göre olur
Evet var. :)Sizce var mı Buda bugün ki test
UltrAsonda gözükür mü varsaEvet var. :)
Bide kuruma çizgisi değildir dimiEvet var. :)
Ne zaman yaptınız ve ne kafar süre içinde çizgi belirdi?Bide kuruma çizgisi değildir dimi
Şimdi yaptım 5 dk içinde çıktıNe zaman yaptınız ve ne kafar süre içinde çizgi belirdi?
Kan verırsenız garanti olur .Şimdi yaptım 5 dk içinde çıktı
Ultrasonda hemen görünmeyebilir kan verdiniz miBuda bugün ki test bugün doktora gidicem 3.45 te bakalım ne dicek varsa çıkar dimi ultrAsonda
Verdim doktor görünürde bişe yok dedi küçük olabilir belki dedi bakalım yoksa egr adet söktürücü vericek alttan muane de olsa görünürdü dimiUltrasonda hemen görünmeyebilir kan verdiniz mi
Valla doktor görünürde bişe yok dedi Altan da muane etti ama kan istedi ona göre adet söktürücü verecekmişKan verırsenız garanti olur .tebrikler