Sizce silik var mı

Verdim doktor görünürde bişe yok dedi küçük olabilir belki dedi bakalım yoksa egr adet söktürücü vericek alttan muane de olsa görünürdü dimi
Verdim doktor görünürde bişe yok dedi küçük olabilir belki dedi bakalım yoksa egr adet söktürücü vericek alttan muane de olsa görünürdü dimi
Erken dönems
Erken dönemde görünmüyor diye biliyorum

Kızlar sizce burda var mı? Ben çizgi göremiyorum ama sizede sorayım dedim

Eklentiler

• IMG_20220516_193155.webp
    IMG_20220516_193155.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20220516_192917.webp
    IMG_20220516_192917.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
Fotoğrafta göründüğü gibi birebir bende göremiyorum 🥱 ama reglimin bu kadar gecikmesine de başka sebep bulamıyorum o yüzden test yaptım 😬
Çıktı mı kan sonucunuz?
Evet canım negatif maalesef demekki testlere inanmamak lazım kis varmış daha olmadım 10 gün gecikti adet söktürücü de vermedi haftaya bi daha gitçem emziriyorum diye hayırlısı olsun

Evet canım negatif maalesef demekki testlere inanmamak lazım kis varmış daha olmadım 10 gün gecikti adet söktürücü de vermedi haftaya bi daha gitçem emziriyorum diye hayırlısı olsun
Benimdr aynı silik çıktı akabinde adet oşdum onun için sordum kusura bakmayın. Bunlar muhtemelen kimyasal gebelik embriyo tutunmadan düşüyor. Onun için kısa bir süre beta hcg yükseliyor. Kan değeriniz kaç çıkmıştı?

Canım kan degerimde düsük çıktı 0.18 sanmıyorum testlere güvenmemek lazım hoş haldndaha adet olamadım. Kistten dolayı sanırım olsa çoktan kan yğkselirdi ilaçta vermedi haftaya pazrt kadar bekleyelim ded olmazsam vericek
Benimdr aynı silik çıktı akabinde adet oşdum onun için sordum kusura bakmayın. Bunlar muhtemelen kimyasal gebelik embriyo tutunmadan düşüyor. Onun için kısa bir süre beta hcg yükseliyor. Kan değeriniz kaç çıkmıştı

Back
X