Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki fikri değişir pişman olmuştur belki gurursuzluk yapıyorum ama belki bi umut diyorumAdam istemiyor daha çok hakaret duymakmi istiyosun majozitmisin nesin
Diğer konuları okudunuz mu ?Yazmak istiyorsanız yazın.
Aramak istiyorsanız arayın
Hayat kısaYazmak istiyorsanız yazın.
Aramak istiyorsanız arayın
Yapma bak çocuğun var onu düşün böyle bir anneye sahip olmak ister miydiniz empati yap... Birak yalvarmayi totusu kalkmış kacan kovalanırBelki fikri değişir pişman olmuştur belki gurursuzluk yapıyorum ama belki bi umut diyorum
Pişman olsa, sizin zaten dört gözle onu beklediğinizi bildiği için kendisi iletişime geçerdi.Belki fikri değişir pişman olmuştur belki gurursuzluk yapıyorum ama belki bi umut diyorum
Neden ayrıldınız? Ayrılan o muydu?Şuan aklım kalbim çok karışık son kez yine şansımı denemek istiyorum yazmalımıyım aramalımıyım gerçekten duramıyorum çok üzülüyorum
Nolmuş CerenAdam istemiyor daha çok hakaret duymakmi istiyosun majozitmisin nesin
O gururdan geçmiyorsa iletişime bugün geldi kızını görmeye annemi aradı amaPişman olsa, sizin zaten dört gözle onu beklediğinizi bildiği için kendisi iletişime geçerdi.
Neyin umudu hâla?
Biraz gururlu olun yahu.
Diğer konuları okurmusunuzNeden ayrıldınız? Ayrılan o muydu?
Yok işte yok çaresizimKendınıze hıc mi saygınız yok ?
Sizi döven, kavga edince kovup boşanmak isteyen o.O gururdan geçmiyorsa iletişime bugün geldi kızını görmeye annemi aradı ama
İşte bende okuyamadım o yüzden sordumeski konunuzu okuyacaktım ama hesabınız kapalı
Diğer konuları okurmusunuz