Sizce son mesajı ile ne yapmaya çalışıyor mesaj şu tamam sakinleş işine gücüne bak zamana bırak )

Ay vallahi okurken icim daraldi ya bu ne kendinize yetebilen donanimli bir kadinsiniz lutfen kendinizi biraz olsun sevin

Konu sahibi yaşadıklarını onaylamamak ile birlikte seni anlıyorum. Bu tip saldırılar ufak ufak başlar, sınırlarını zorlaya zorlaya devam eder ve sonunda karşınızda DECCAL kılıklı bir adam ve ona aşık, yalvaran, kendinden iğrenen siz kalırsınız.
Evlenmeden önce bu tip bir ilişki içinde bulundum. Tam 3 sene. İlk birkaç ay güzeldi, bazı mide bulandırıcı tarafları vardı fakat GÖRMEZDEN GELDİM. Çevrem kalmadı, ailemle bir yere gidemez oldum, makyaj yapamaz oldum, sürekli hakaret küfür ve terkedilme, yalvarma döngüsünde ilerledi. O dönem üniversite öğrencisiydim. Aramızda 6 yaş vardı ve işsizdi. Eğitim farkımız da vardı. Çoğu arkadaşımı sildim. Şimdi bakınca kendimden iğreniyorum. O dönemler dertleştiğim bir kişi vardı, kıza olayları tam olarak anlatamıyordum bile. Neyse çok detaya girmeyeceğim. Sonra ben mezun oldum, atandım. Bu o sırada yerinde sayıyordu. Zaten ilişkiyi epeydir sorguluyordum ve çekmem gereken acıları ilişki içinde fazlasıyla çekip yasını tutup bitirmiştim. Yeni atandığım sıralar bir evrak işi oldu, üstümle görüşmek zorundaydım. Bundan bile çekiniyordum ya akıl tutulması resmen. Her neyse görüşmem gerçekleşti, çıktığımda telefonla konuşurken laf arasında çok iyi bir insan olduğunu söyledim diye bana o........ dedi. Bunu dediği anda telefonu kapattım. Bir daha açmamak üzere her yerden engelledim. Kendime öyle bir güven geldi ki. Bir sürü arkadaşından aradı, usanmadan hepsini engelledim. Umarım ders çıkarırsınız. Ki siz 30 yaşındaymışsınız ve özgüveniniz para kazanırken de gelmemiş. Umarım bir an önce bu durumdan kurtulmak için kendinize bir yatırım yaparsınız. Sizin için çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…