Sizce sonuc nedir ümitlenmekte istemiyorum 4 damla idrar yazıyordu talimata ki gibi yaptım ama bu şekilde oldu

idrarı, döktükten nr kadar zaman sonra bu şekilde oldu

Hayır 5 6 damla yazıyordu testin kullanım talimatına ama ben 4 damla damlatmama ragmen bu sekişde oldu
2 3 damla yetıyo benhep 2 damla kullanıyorum. test cok dagılmıs o pembe karısık gorunen kısım olmamalı. bı yedek testın varsa sabaha tekrarla ılk ıdrarla:)

Vallaha tam hatılamıyorumda dün yapmıştık zaten arkadasım farkettim bununda büyük ihtimal 1 saat olmuştur ama daha öncede bircok test yaptım hiç böyle beklemesin ragmen cıkmamıstı

2 3 damla yetıyo benhep 2 damla kullanıyorum. test cok dagılmıs o pembe karısık gorunen kısım olmamalı. bı yedek testın varsa sabaha tekrarla ılk ıdrarla:)
Aslında adet günümü bekleyeyim diyorum ya aceleci davranmaktan hep mutsuz sonla karsılasıyorum

Adet günümü beklicem geçmesini ozaman tekrarlicam inşallah Rabbim bana ve isteyen her kadına annelik duygusu yasatsın
Amin hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. En guzeli adet gecince test almak. Ben artik eve almiyorum. Duramayip yapiyoruz sonra hayalkirikligi.

Amin hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. En guzeli adet gecince test almak. Ben artik eve almiyorum. Duramayip yapiyoruz sonra hayalkirikligi.
Aynı sorun Bende de hayal kırıklığı sürekli
vardı eşim artık kızdı o göreve gidince tekrardan alıyorum 5 6 tane yapıyorum psikoleji çöktü resmen sürekli negatif görmekten

Aynı sorun Bende de hayal kırıklığı sürekli
vardı eşim artık kızdı o göreve gidince tekrardan alıyorum 5 6 tane yapıyorum psikoleji çöktü resmen sürekli negatif görmekten
Bunu kendimize yapmamamiz lazim. Stres cok onemli faktor. Ne olursa olsun almayacagim diye soz verin. Ben almayali beri daha rahatim. Gunun gecmesini bekliyorum. Erken geliyor bazen. Soke oluyorsun ama test yapip umitlenmekten sonra yikilmaktan daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…