sizce sormalımıyım..?

Siz yardımcı olmak istersiniz ama yarın birgün kocasıyla tekrar canım cicim olur bu defa siz birşey söylersiniz kötü olursunuz.Bence karışmayın derim ama bir ihtyacı falan var mı sorabilirsiniz.

Ben bu konularda sabırsız birisiyim direk konuşurum yalnız yakaladığım bir an kötü görünüyorsun yolunda gitmiyor sanırım bişeyler diye başlarım. Sanane falan diye tersleyeceğini sanmıyorum ama terslerse kusura bakma kırmak istemedim yüzündeki morluklar dikkatimi çekti yardıma desteğe ihtiyacın olabileceğini düşündüm derim geçerim
Doğru yanlış bilmiyorum ama üzgün olduğunu biliyorsam kesin dayanamam

Merhaba arkadaşlar,
iş yerimde bir bayan arkadaşımız var .yaşı 26 falan odalarımız yan yana sürekli telefonda eşiyle hakaret boyutlu tartışmalarını duyuyordum.bazen odasına gittiğinde ağladığına şahit oldum noldu bişeymi oldu dediğimde yok bişey diyip geçiştiriyor.dün hiç makyaj yapmayan bayan makyaj yapmıştı am ne güzel olmuşsunuz ş....hanım dedim.ama normal gözlüğü takılıydı akşam iş çıkışı gözlüğü çıkarmıştı bir baktım gözü ve burnu mosmor.tabi soramadım.Bu gün ise yüzüne dikkatli baktığımda yanagınında ciddi morrardığını fark ettim.Kapatıcı ile kapatmaya çalışmış.şimdi sizene diyebilirsiniz.Ama sürekli telefonda tartışmalarını duyuyorum saygı boyutunu aşacak şekilde destek olmak istiyorum ama tesr tepki alırım diye korkuyorum 2.yıldır birlikte çalışıyoruz ama günaydım iyi akşamlar muhabbetimiz çok yok yani yoğun bi iş temposunda olduğumuz için sizce nasıl bir yaklaşımda bulunmalıyım.ciddi desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum tıbbı bir destek hatta...
Bence direkt sormayın incinebilir ama farklı yollarla yakınlık kurmaya çalışın o sizi yakın hissederse kendi açılır zaten.

Ben bu konularda sabırsız birisiyim direk konuşurum yalnız yakaladığım bir an kötü görünüyorsun yolunda gitmiyor sanırım bişeyler diye başlarım. Sanane falan diye tersleyeceğini sanmıyorum ama terslerse kusura bakma kırmak istemedim yüzündeki morluklar dikkatimi çekti yardıma desteğe ihtiyacın olabileceğini düşündüm derim geçerim
Doğru yanlış bilmiyorum ama üzgün olduğunu biliyorsam kesin dayanamam
Benimde içim içimi yiyor ama ters tepki alırım yada utanır diye çekiniyorum makyajla kapatmaya çalışıyor çünki .

Sormayın
Benim üst komşum tanıdığım biri
Eşi normal değil, sürekli hakaret eder, sürekli ailesine küfreder, sürekli anasına babasına söver, evi yıkar, oğlunu döver. Adam bağırırken bebek hıçkıra hıçkıra ağlar. Hamileyken çok geç gelir, gece 2 de babasına küfreder gel seni kurtarsın diye kahkaha atardı.
Bu arada kızın annesinin evinde oturuyorlar, kp 200 bin batık kredi ödüyor, 2. bir büyük eve geçiyorlar. Kız çalışıyor, bebeğe annesi bakıyor, hala emziriyor. akşam eve geldiğinde bu yemek benim sakın elinizi sürmeyin diye bağırıyor.

Ama kız aşırı mutlu, kocasını yere göğe sığdıramıyor.
Çok değerli bir insan olduğunu anlatır, çok mutlu olduğunu anlatır, adam kapıları çarpar gider, sosyal medyada 2 kahve paylaşır, kocasının yaptığını yazar. Bir ara kadını öldürecek diye bekliyorduk, iyki karışmamışım ben suclu olacakmışım.
Sizde karışmayın, bazı insanların kendi tercihi.
Bu durum da ayrı bır hastalik.

Benimde içim içimi yiyor ama ters tepki alırım yada utanır diye çekiniyorum makyajla kapatmaya çalışıyor çünki .
Sanırım yapı meselesi ben karışırım karışmayı da doğru buluyorum
Moral vermek falan değil yol göstermek yapabileceğim ben varsa yanında olmak için konuşurum.
Tercihine saygı duyarım eşiyle devam etmek istiyordur etsin ama arıyorsa bir güç bir dal bir yol her şekilde konuşurum

Back
X