Sizce sorun bende mi eşimde mi?

sedmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
101
1
96
İstanbul
kızlar merhaba
cümleme nerden başlayacagımı bılmıyorum ınanın...sorunum eşimle aslında.ona kalsa hiç sorunumuz yok ben kafamda kuruyorum herseyı. ama bir cıkar yol bulamıyorum.eşim cok umursamaz ve bencil.evlendıgımızden beri sankı bu evlılıgı sadece kendı yasıyormus gıbı davranıyor.ortak bır fıkırle pek bişey yapamıyoruz.oturdugumuz muhitte bıle cok sıkılıyorum cunku burda oturmak ıstemıyorum ama sırf o ıstıyor dıye oturyorum...para bırıktırmeye calısıyoruz ama hesap onun uzerıne ortak degıl mesela.bır yere gıdecek olsak benım ıstedıgım yerlere pek gıtmek ıstemıyor.yanı benım arkadaslarımla gıdelım dedgımde hayır dıyor gelmıyor ama kendı arkadasları cagırdıgında hemen......
bu konuları konusmaya basladıgımda benı dınlemıyor bıle.tv ızlıyor sankı bosuna konusuyorum.ev ıcınde pek bısey paylasamaz hale geldık.tam bir maç hastası.futboldan ve fb askından baska bısey yok.benı bırakır fb'yi asla o derece yani...ne yapacagımı sasırmıs durumdayım.cocuk sahıbı olmayı ıstıyorduk ve bunun ıcın cabalıyorduk ama sımdı onu bıle dusunmez ıstemez oldum.annemle konusup dertlestım bıraz bugun...aılem arkamda sagolsunlar.kımse kımseyı cekmek zorunda degıl dıyorlar.kendı saglıgın daha onemlı psıkolojın bozulur dıyorlar.cunku en ufak bırseyı kafama cok takıyorum.acaba sorun bendenmı kaynaklanıyor dıyorum.kafayı yıcem.sizce nasıl davranmalıyım...
fıkırlerınız paylasırsanız sevınırım..
teskkurler....

bazı erkekler evliliğin iki taraflı olduğunu algılayamıyo galiba
bencillik zor be arkadaşım rest çekersen ne kadar rahatsız olduğunu fark eder belki

canım bu evlilikten memnun olmadığını konuşamadığınızı, artık beni sevmiyorsan gidebilirsinfalan diye blöf yapsan ne der ki
bu arada sakın yarın yanına yanaşma, bu konuşmayı başka gün yap

cok konusmayı denedım.ama dedım ya benı dınlemıyorkı tv'ye bakıyor ya da kendı kafanda kurdun yıne bıseyler dıyor bana.boyle gıderse olmaz bu evlılık dedım daha once sen bılırsın dıyor.ne ılgısını bellı eder ne kıskanır ne sahıplenır ne bır gururumu oksar.ınan baskalarına ımrenıyorum bazen el ustunde tutarlar hanımlarını....benı sevıyormu sevmıyormu onu bıle anlamıs degılım...kişilik olarak mukemmel bır ınsan.yardımsever cana yakın,buyuklerıne saygıda kusur etmez gırısken ıbadetını yerıne getırır...ama gel gor ki sevgısını pek gostermez..e kadınız bızımde ılgıye ıhtıyacımız var dı mi? bılmıyorum ya kafayı yıcem gercekten kendı kendıme mı kuruntu yapıyorum ...

Erkekler bencildir... abilerim erkek arkadaşım erkek kardeşim babam... yani çevremdeki erkeklerin hepsi az yada çok, miktar kısmı değişmekle beraber BENCİL....
Yani sevgiliykende böyleyse ve buna rağmen evlendiysen kabullenmişsin ama bişeyler rutine girdiği için gözüne batar olmuş...

karakteri böyleyse yapacağın pekte bişey yok aslında ama sonradan böyle olduysa sende yemek yapma onla ilgilenme sana düşeni yapma... eğer noluyo sana derse o zaman konuşma kıvamına gelmiş demektir... yani seni ancak durumu farkettiğinde dinler...

o zaman dikkatini çekmek için abuk sabuk bişeyler yap, ne bileyim eve biraz geç gel, markette arkadaşı gördüm konuşmaya daldık falan de,
ya da kendi laptobunsa o tv ye bakarken sen hiç onunla ilgilenme konuşma film falan izle
ama bunları triple değil normal bi şekilde yapcaksın, uzak dursan belki bu kadına noluyo deyip yaklaşır, yaklaşırsa da bir yüz ver iki verme

ama anlattıkların bakarak kuruntu yaptığını ya da sende bir sorun olduğunu sanmıyorum
mesela yarın onla maça git, futbolla ilgilen "ona sormadan öğren", güncel konulara falan bak, o şekilde de dikkatini çeebilirsin
fb şu oyuıncuyla görüşüyomuş transfer için ne diyosun falan filan... ama tabii oyuncuyuda araştırki muhabebtin arkası dolu olsun

Son düzenleme:
zaten o tv ızlerken mecbur bende ınternette takılıyorum.beraber begenerek bısey ızlemıyoruz pek.benım begendıgımı o ızlemez onun begendıgını ben...ama dedıgınız gıbı sanırsam dıkkatını cekmek ıcın bıseyler yapıcam...

bütün erkeklerde aynıdır bencil sadece kimisi hemen gösterir kimisi evlendikten bi kaç yıl sonra :)

kendisini görmesini sağlamayı deneyebilirsin belki
sana davrandığı gibi eşine davranmak mesela.
değişmek dışardan söylenilenler ile olmuyor, insan kendi kendini farkeder
ve isterse oluyor.
olmadı, onun değişmediğini kabul ederek kendini değiştirebilirsin..
karekteri yorucu biri yıpratıcı gerçekten de. içinde birikip sinirli yapar seni.

benımde hatalarım vardır belkı.kımse sütten cıkma ak kasık degıl sonucta.ama konusulmuyor ki adamla... o da soylesın hatalarımı...sinirli olmayı bırak o kadar sulu göz oldumkı anlatamam.bugun annemle konusuyordum daha ben bısey anlatmadan kendı sordu zaten sende bısey var soyle hadı dıye.ben basladım aglamaya.tutamıyorum kendımı...en ufak seyde zırlıyorum..
ama bence kımse kımse ıcın degısmemelı sadece fedakarlık gostermelı bazı seylerde o da bende...
kımseyı degıstıremezsınki

biraz daha fikire ıhtıyacım var sanırım...evlılıgınde benım gıbı sorun yasayan var mı? neler yapıyorsunuz boyle bı durumda? takmıcakmıyım yanı bunu kafama...onuda boylemı kabullenmelıyım.kendı kendımı mı yemelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…