Sizce söylemeli miyim?

Söylemeli miyim?

• Evet

OY: 48 75,0%
  • Hayır

OY: 16 25,0%

• Ankete Katılan
    64
  • Anket Kapalı .
Yaw he he diyip geçin. Her şeye dolduruşa gelen adamı yönlendirmek zor olmaz. Sadece onların adı geçmeden kendi istediğinizi seveceği ortamlarda başka yollarla söyleyin. Ama onları asla lafa karıştırmayın.

Hep kocam işteyken ararlar en az 1 saat dedikodu kötüleme sonra severiz iyidir yağlar ballar kapatırlar. Kocamda dün hak verir ertesi gün düşman olur bana. Annesi gelin küfğr etti diye oğlunu bana salıp sonra yanlış anladım diye kıvıran biri yazsam roman olur

Ben olsam o kaydı öyle durup dururken çıkarıp bana böyle böyle diyolar diye göstermezdim.

Bir dahaki kayanana ve görümce nedeniyle olan tartışmanızda eşiniz yine onlardan taraf olup sizi üzerse sizi sevmediklerini sizin hakkında soylediklerini duydugunuzu bunları sineye çekerek yine de iyi niyetle yaklaştıgınızı ama sonucun değişmediğini anlatın.

Ispat istersen al sana da ispat ben bunu sana dinletmek istemedim ama zorunda bıraktın deyin.

Sadece bir tartışmayı bekliyorum ben göstereceğim bu adama. Anlarsa ne ala anlamazsa yolu acık ola! O insanları muhatabım olmaya zorluyor

Ben duydum diyip anlatırdım eşime
Zaten o da aa annem demez öyle şey demezdi
Çünkü kendi de tanıyor beni de annesini de kardeşini de

Bana inanmak için delile ihtiyacı olan adama başka şeyler yapabilirdim de, ses kaydı dinletip, haklılığımı ispatlamaya asla çalışmazdım. Konuyu anlatmak istiyorsanız anlatın da, hafiye rolüne bürünmek, sizin saygınlığınızı, seviyenizi zedeler.

Boşanma noktasından dönmüş bir ilişki.. Bu kayıt bence birşey kazandırmaz. Kayıtta ne var hangi konu hakkında... Eşiniz bu üçlüde sizi mi tutuyor. K.v , görümce arasındaki konuşmanın benzeri büyük ihtimalle eşinizle de yapılmıştır. Zaten daha net dinlediğinden kayda gerek yok.

Tabi ki muhakkak, ben eşinizin böyle düşünebileceğini söylemek istedim. Yani kimse ailesine attırmak istemez, bozuluyor insan ister istemez. "Benim ailem kötü de seninki çok mu iyi yeaa" moduna giriyorlar. Ben şunu bilir şunu söylerim, bu hayatta ne olursa olsun hep mağduru oynayacaksınız. Mağduru oynayacaksınız ama olmayacaksınız. Madem eşiniz laftan anlamıyor, siz taktik uygulayın. Bu insanlar sizin arkanızdan laf mı sokuyor, siz inadına iyi davranın. Farz edin bu bir tiyatro ve siz de rol yapıyorsunuz. Canımlı cicimli konuşun, size yaptıkları her şeyi unutmuş gibi davranın. Sonra baktınız mesela ters bir hareketleri oldu, bunu eşinize "Ya canım annene şöyle yardım etmek istedim ama annen bana ters davrandı şöyle söyledi, ben acaba yanlış bir şey mi yaptım" şeklinde anlatın, gerekirse ağlayın ne bileyim. Erkekler mağduru kollamayı sever, laftan anlamıyorlarsa taktik uygulamaktan başka çaresi yok gibi. Mağduru oynayın ama olmayın.
Eşimin ailesi hep bu takdiği yapmış.

Gizli ses kaydi almak suctur, hakkinizda sikayetci olurlarsa ciddi yaptirimlarla karsilasabilirsiniz, kaydi silin ve bidaha oyle işlere bulasmayin

Avukat değilim ama karı-koca arasındaki boşanmalarda kendi evleri ve arabalarında alınan ses kayıtları delil kabul ediliyor ve suç değil diye biliyorum.
Ama bu kendi evinde alınan her ses kaydı için geçerli mi onu bilemedim...

Iron Lady Iron Lady ben dinletmezdim. Tam tersi siz suçlu çıkacaksınız eğer ailesine düşkün biri ise. Hakaret dediğinizin boyutuna da bağlı ama sıradan bir anne kız dedikodusu gibi geliyorsa kulağa bunda bir şey Yok bile diyebilir...

Kv ve görümcemi dedikodumu yaparken ses kaydına aldım eşim gerçek yüzlerini bilsin istiyorum sizce eşime dinletmeli miyim????
Böyle bir şey yaparsan tamamen eşinin gözünden düşersin .
Hepimiz ara sira birinin dedikodusunu yapariz .Bunlardan birşey çikartma.
Farz et görümcen seni kv nin dedikodusunu yaparken duydu ve kayda aldi sonra eşine dinletti .Tamam orda sen gözünden düşersinde ama sen artik o görümceden birdemlik soğursun .

Kocanız sizi seviyorsa ve aşıksa, bu durumda sizin yanınızda olmalı, doğru 1 tanedir, İster annesi olsun ister kardeşi. Yok aşık değilse vb, annesini tutar. Bazı istinalar hariç.

O iş yaş her an ters teper sana psikopat gözü ile bakar. Beni de ses kaydına alıyorsa filan der. Birde dinlese ne olacak ki değişecek mi onda birşeyler en iyi siz bilirsiniz

Geçmiş konularınızı okudum. Siz, yıpranmış bunalmış, daralmışsınız. K.v görümce olayların kreması. Asıl konuları görmek istemiyorsunuz onlara takılmışsınız. Destek alsanız.

Denedim gerçekten ama benden mesafe görünce kocama dadandı ya yatak odanızı yönlendiren ne zaman çocuk yapacağınızı belirleyen biri gerçekten sinir bozucu
Sahte mail hesabından mail olarak atın.

Vallahi helal olsun. 2 oda otemde beni gomecekler hakaret edecekler ve benim aklima ses kaydi gelecek. Hic sanmiyorm. Direk odaya dalar 2sini de laflarimla yerin dibine gomerdim ve evimden kovardim. Koca da ister inansin ister inanmasin banane ben duyduguma bakarim.

Kafanız böyle şeyleri planlarken yorulmuyor mu ya ? Ses kaydı yapmak nedir... Eşiniz annesinin ve kardeşinin karakterini bilmiyor mu sanıyorsunuz ? Siz kaç yıllık o ailenin içindesiniz kendisi kaç yıldır o ailenin içinde ? Emin olun herşeyi zaten biliyordur sadece size çaktırmaz. Ses kaydını dinleyince “Aaa benim annem böyle biri miymiş hayatım görüşmeyelim soğudum” demesini bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Hatta suçlu dahi çıkabilirsiniz. Ben diyim de...

Haklısınız ben bunları hayatımda istemiyorum ama dinletmeyecegim en azından bir sorun çıkana kadar sessiz kalacağım

Geçmiş konularınızı okudum. Siz, yıpranmış bunalmış, daralmışsınız. K.v görümce olayların kreması. Asıl konuları görmek istemiyorsunuz onlara takılmışsınız. Destek alsanız.

Gerçekten öyle! Sürekli dip dibe istiyorlar. Bir kez bile çocuklarının hatasını görüp uyarmadılar hep gelin kötüydü. Sürekli kendilerini övdüler. Kocam da farklı bir tür değildi hep omları savundu bana. Destek almak istiyorum ama bu insanlar yanımda olmasınlar görmeyeyim işleri güçleri adam kullanmak

Direkt eşinize söyleyin hakkımda böyle düşünen insanlarla muhatap olmak istemiyorum diyin,ses kaydı abartı olur gözden düşersiniz. Size inanmayan ses kaydını da sallamaz.

Back
X