Sizce söylenmeli mi?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Yeni bir bakıci ile. Anlaşmak üzereyim. .
Bebeğim 14 aylık. Ben 8 5 çalışıyorum .
Yalniz eve kamera kesinlikle koyacağım. Kendi evim zaten . Öğle araları da geleceğim ben uyutacagim Bebeğimi. Neyse sorun şu ki
Kamera koyduğumu bakıcıya söyleyeyim mi ?
Söylersem eğer bir arızası varsa , bunu bebeği Allah korusun bahçeye çıkardığında yapabilir.
Yani söylemezsem ne olduğunu kesin anlarım.
Ama iş işten geçmiş te olabilir Allah korusun zarar da verebilir.
Sizce hangisi ?
Yaz geliyor illa balkona vs çıkaracak. Kamera olmayan yerlere de çıkacaklar. SöylerseM bişey yapacaksa buralarda da yapabilir.
Soylemezsem de yakalarim belki bilemiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz
Lütfen güven vs demeyin kimseye güvenmem

Bence söylemeniz gerek. Çocuğa sinirlenince şiddet uygulayabilcek bir insanın kameralar önünde sakin davranıp çocuğu kamerasız köşeye çekeceğini sanmıyorum zaten.

Bir de ne bileyim belki çok iyi bir bakıcı ama siz gizli gizli kameraya çekeceksiniz. Sonrasında kameraları fark ettiğinde ya da siz sonradan kamera vardı dediğinizde sizinle çalışmak istemeyecek.

Söylemem,kanunlar gereği evet söylemeniz gerekiyor,fakat annelik ,ve annelik duygusu bana bunu göz ardı ettirir..sonuçta canımı emanet ediyorum ve orada neler oluyor bilmeliyim.

Söylemem,kanunlar gereği evet söylemeniz gerekiyor,fakat annelik ,ve annelik duygusu bana bunu göz ardı ettirir..sonuçta canımı emanet ediyorum ve orada neler oluyor bilmeliyim.
Bişey olduktan sonra onu kimse elimden alamaz zaten ama amacım bişey olmasının önüne geçmek. Bu yüzden söylemeli miyim
Yerleri sürekli değişiyor. Diyerek.
Yani Nerede olduğunu bilmeyeçek asla.

Banyo, tuvalet dışında yasadışı neden olsun ki? diyelim ki söylendi. Problem çıktı. Bakıcı haberim yok dediğini kanıtlayamaz. Söyleyende kanıtlayamaz

İzinsiz kayıt almak özel hayatın ihlali (işyerinde olsa dahi)
1 ay önce çıkan veri koruma yasasıyla artık daha da büyük bir suç. Sadece Türkiye değil tüm AB ülkelerinde bu yasa çok sıkı şekilde uygulanacak.
Nisan 2018 veri koruma yasası şeklinde aratırsanız ne kadar suç olduğunu siz de fark edersiniz. E-mail/cep telefonu mesaj kutunuza da bakarsanız, daha önce adres, isim veya başka kişisel bilgilerinizi verdiğiniz şirketlerden/sitelerden mesajları da fark edersiniz.

Son 2 cümleyle aklınızca kılıf uydurmaya/kurnazlık yapmaya çalışmanıza gerek yok yasayı çiğnemek istiyorsanız ben yasayı çiğnicem söz konusu olan çocuğum der geçersiniz bu kadar. Bakın ece06 ne güzel hiç tatava yapmadan yasadışı olduğunu biliyorum ama söz konusu çocuğum demiş.
Başka birinin izinsiz kaydını yapmak içinde çocuğunuz dahi olsa yanlış. İnsanın çocuğu olunca gözü doğruyu yanlışı görmüyor ama izinsiz kayıt yanlış bu kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…