- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bende söylerim dedim ama düşüncede söylemem herhalde ama kamera kesinlikle koyarimSöylememek en iyisi galiba bilmediği için rol yapamaz neyse onu görürsünüz
Avukatlar daha iyi bilir ama kendi evinde kamera oldugunu soylemek zorunda degil benceGizli kayıt alırsanız suçlu durumuna düşebilirsiniz kanun nezdinde.
Sanirim en mantıklı bu.Bence kamera olduğunu söyleyin ama nerelerde olduğunu soylemeyin. O zaman her yerde ekstra iyi davranmak zorunda kalacak. Belki burda da vardir diye. Bbg evinde gibi hisseder kadin kendini
Bişey olduktan sonra onu kimse elimden alamaz zaten ama amacım bişey olmasının önüne geçmek. Bu yüzden söylemeli miyimSöylemem,kanunlar gereği evet söylemeniz gerekiyor,fakat annelik ,ve annelik duygusu bana bunu göz ardı ettirir..sonuçta canımı emanet ediyorum ve orada neler oluyor bilmeliyim.
Banyo, tuvalet dışında yasadışı neden olsun ki? diyelim ki söylendi. Problem çıktı. Bakıcı haberim yok dediğini kanıtlayamaz. Söyleyende kanıtlayamazSöylememek yasadışı
Söylemek zorundasınız
Sorun kendi evinde olup olmaması değil, haberi olmayan bir kişinin kayda alınması.Avukatlar daha iyi bilir ama kendi evinde kamera oldugunu soylemek zorunda degil bence
Bence söyleme,yani ben olsam söylemem..haberi yokken takip etmek daha mantıklı geliyor.Bişey olduktan sonra onu kimse elimden alamaz zaten ama amacım bişey olmasının önüne geçmek. Bu yüzden söylemeli miyim
Yerleri sürekli değişiyor. Diyerek.
Yani Nerede olduğunu bilmeyeçek asla.
Bilmiyorum bi avukata sorulmasi gerek bence. Ben soylemezse sikinti yasicagini dusunmuyorum. Ama tamamen kendi fikrim. Cok bi bilgim yokSorun kendi evinde olup olmaması değil, haberi olmayan bir kişinin kayda alınması.
Banyo, tuvalet dışında yasadışı neden olsun ki? diyelim ki söylendi. Problem çıktı. Bakıcı haberim yok dediğini kanıtlayamaz. Söyleyende kanıtlayamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?