- 22 Ağustos 2011
- 514
- 102
- 323
- Konu Sahibi sonsuzluk0607
-
kızlar mrb:)
sizle paylaşmak istediğim birşey var:) ben bakımlı bir kişi olarak,,
saçlarımın daha gür,tırnaklarımın daha sağlıklı ve sert,uzun...yüz tüylerimin daha az, kaşlarımın daha kalın,göbeğim ve kalçamın daha küçük olmasını istiyorumm:)
normalde bakıldığında gayet alımlı bir kızım genelde erkekler beni beğenir.şişman vs değilim 54kilo ve 1.69 boyundayım...ama küçük kusurlara bakıp mutsuz oluyorum.sizce takıntılı mıyım?? sizinde böyle istekleriniz oluyor mu?
yaşın kaç canım
aslinda sac bakimi ve tirnak kolay burada cilt bakimi bölümüde var,bol bol viatmin almaya calisabilirsin dogal yolla sebze meyve balik,yüz tüylerin bilmiyorum ne boyutta ama lazer en iyi cözüm diyorlar,bende yapacagim bunu.
kaslarin daha gür görünsün diye mesela asiriya kacmadan kasboyasi sürebilirsin,,güzel oluyor,bende yapiyorum,göbegin ve kalcan aslinda o kadar fazla göze batmiyordur,cünkü kilon süper boyuna göre,azicik olsa bile sorun degil inan,hatta belki güzel bile duruyordur inan ki ama sana asiri gelebiliyordur
aslında hepimizde bazı konularda takıntılıyız..kabul etsekde etmesekde..benim sayısız takıntılarım var mesela..
21 yaşındayım tatlım:)
mesela tatlım??? mesela erkek arkadaşım bana çok abartıyorsun diyor.ama bence bakımlı olmayınca da kendi vücuduna değer vermiyormuşuz gibi geliyor bana
bence bu yaşlarda böyle hissetmen normal, yıllar geçtikçe kendini olduğun gibi sevmeye başlıcaksın, değiştiremeyeceğin yerlerini sevmeyi dene bence:13:
zaten bakımlı bi kızmışsın, extra extra şeyler için kendini yormaya değmez bence, ama ben bundan zevk alıyorum diyosan o başka:13:
Evet cnm sana katılıyorum bakımı bende çok seviyorum ve her kadında kendine bakmalı.. Ama benim takıntılarım sanırım daha farklı örneğin;gardolabımın kapakları sürgülüdür benim..Gündüz ve (gece özellikle)yatarken kapakları tam dengeli şekilde kapalı durmalı..Asla azda olsa açılmamalı..başında bekler uğraşırım..yapmadığım şey değil..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?