• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce taşınmalımıyım?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
kızlar size bi fikir danışmak istiyorum
daha oncekı konularımdada belırtmıştım kv ıle altlı ustlu yasıyoruz.e tabı buda cesıtlı sorunları beraberınde getırdı.artık eşimde pes etti ve bana ıstersen tasınalım,gereksiz strese giriyoruz dedı.
burası kucuk bı ılce en uzak 2 noktası zaten 20dk yurume mesafesı.burada tasınmam pek farketmez gbı..
merkez 1 saat.orada oturabılmemız ıcınde bnm ıse gırmem lazım,ozele.cunku esım gıt gel yapacagı ıcın masrafımız çok olacak.
ben hamıleyım ve kpss calısmayı dusunuyordum.
kafam çok karısık;bı gonlum dıyor gıt gır ozele evı tasıyın merkeze çocuk olunca hiç bırakmazlar?:KK46:
baska bı fıkrımde 1 sene adam akıllı calıs kpss yı kazan dıyor?daha once lısanstan 81 kusur aldım,kıl payı atanamadım.
hamıle hamıle dershaneye mı gıtsem kı merkeze?
bı akıl verın dostlar yaa,bebişte olacak çakılıp kalacaz burada dıye cok korkuyorum.sizce ne yapmalıyım?:KK51:

kızlar size bi fikir danışmak istiyorum
daha oncekı konularımdada belırtmıştım kv ıle altlı ustlu yasıyoruz.e tabı buda cesıtlı sorunları beraberınde getırdı.artık eşimde pes etti ve bana ıstersen tasınalım,gereksiz strese giriyoruz dedı.
burası kucuk bı ılce en uzak 2 noktası zaten 20dk yurume mesafesı.burada tasınmam pek farketmez gbı..
merkez 1 saat.orada oturabılmemız ıcınde bnm ıse gırmem lazım,ozele.cunku esım gıt gel yapacagı ıcın masrafımız çok olacak.
ben hamıleyım ve kpss calısmayı dusunuyordum.
kafam çok karısık;bı gonlum dıyor gıt gır ozele evı tasıyın merkeze çocuk olunca hiç bırakmazlar?:KK46:
baska bı fıkrımde 1 sene adam akıllı calıs kpss yı kazan dıyor?daha once lısanstan 81 kusur aldım,kıl payı atanamadım.
hamıle hamıle dershaneye mı gıtsem kı merkeze?
bı akıl verın dostlar yaa,bebişte olacak çakılıp kalacaz burada dıye cok korkuyorum.sizce ne yapmalıyım?:KK51:
Hazır eşin razıyken taşın çocuk olunca çok daha büyük sorunlar yaşatırlar sana

Çocuk doğup iş bulana kadar bekle sonra merkeze taşın Taşınmışken tam kurtul iki iş çıkmasın

bence eşin pes etmişken başka bir apartmana taşın...sonra bebek doğunca işe girdiğinde düşünürsün şehir merkezine taşınmayı...

çok iyi puan almışsınız daha çok çalışın millet kpss den 59 aldım cnm yhaa diye övünerek anlatıyo, puanınızı boşa harcamayın üzerine koyun atanın geçin gidin. ayrıca eş de razıysa taşının gitsin düşünmeyin bile.

Aynı binada oturmakla farklı binalarda oturmak bile çok farkediyor..
varsın 20 dakika yürüme mesafesi olsun her gün göz göze gelmezsiniz sonuçta..
merkez işini de çocuk doğduktan sonra işleri yoluna koyar halledersiniz..

şimdi iş bulup merkeze gidersen bebek doğunca bakmaya kv size taşınır zira bakıcıya verecek maddiyat olmayacak

sık dişini çalış KPSS bu sene de öyle geçsin; atanırsan uzağa gidersin

ha bu arada taşınmak zor demezsen de eşin razı iken en uzak uca taşın; en azından her gün görmezsin; bebek doğunca dakika başı gelmezler

Tez elden oradan tasinmaya bak canim,daha hamileliginin basindasin dershaneye gitmek icin cok vaktin var,cocuk olunca hic gidemezsiniz.azicik asiniz agrisiz basiniz olsun

ben sizin yerinizde olsam önce ilçenin en uç noktasına tasınırım..
orda hergun onları görmeyecek sekılde miss gibi dersime calısırım gelmek ıstedıklerı zamnda derslerımı bahane ederım..
sonrada atanır merkeze ışınlanırım..
cunku sımdı merkeze tasınsan işe girmem lazım dıyorsunuz
1.ztn hamılesın fazla calısamazsın
2.hem calısıp hem dersane hem hamılelık zor olur..
sen en güzeli once ılce ıcınde tasın hemde anlasınlar onlardan uzak durmak ıstedıgınızı merkez ıcın zemın haırlamıs olursunuz hem öle kolay gıdıp gelmezler sıze..
eger bulundugunuz ılcede dersane varsa gıtmekte fayda varsa gıdın tabı eger hamılelık zor dersenız ınternette vıdeo anlatmlı programlar var satın alıyorsunuz onu alıp evde sıstemlı calısabıırsınız ama nolur herseyı bırakın onu bunu şunu atanın bu sene inşaallah..

Bence de suan için ayni ilçe en uzak yer en mantiklisi. Doğumdan sonra uzun bir süre bir işte çalışamazsin ki hamile hamile iş bulman da zor. Bebek dogunca geldiklerinde en azindan kalmaz evlerine donebilirler aksam ama başka ilde olursaniz ayri ev derken ayni evde yaşamak zorunda kalirsiniz.

Ben de arkadaslara katiliyorum. Kayinvalidenizden en uzak yere tasinin. Ne onun derdini cekersini ne de ona gelen misafiri.. hamilesiniz ve hassasiniz. Uzaklasip kafa dinlemek iyi gelecektir. Bu arada rahat kafayla derslerinize calisirsiniz. Ataninca da hooop merkeze. Bebeginizi de istediginiz gibi buyutursunuz. Hazir esiniz raziyken hiiic vakit kaybetmeden tasinin. Tabi kayinvalidenizin huyunu bilemem tasinmamaniz icin esinizi fisfikler mi ya da tasinirsaniz inat yapip size yatiya gelir mi? Huyu nasildir yani onu bilemem...

ben sizin yerinizde olsam önce ilçenin en uç noktasına tasınırım..
orda hergun onları görmeyecek sekılde miss gibi dersime calısırım gelmek ıstedıklerı zamnda derslerımı bahane ederım..
sonrada atanır merkeze ışınlanırım..
cunku sımdı merkeze tasınsan işe girmem lazım dıyorsunuz
1.ztn hamılesın fazla calısamazsın
2.hem calısıp hem dersane hem hamılelık zor olur..
sen en güzeli once ılce ıcınde tasın hemde anlasınlar onlardan uzak durmak ıstedıgınızı merkez ıcın zemın haırlamıs olursunuz hem öle kolay gıdıp gelmezler sıze..
eger bulundugunuz ılcede dersane varsa gıtmekte fayda varsa gıdın tabı eger hamılelık zor dersenız ınternette vıdeo anlatmlı programlar var satın alıyorsunuz onu alıp evde sıstemlı calısabıırsınız ama nolur herseyı bırakın onu bunu şunu atanın bu sene inşaallah..
Allah razı olsun cnm
ilçede dershane yok malesef merkeze gıdıcem gıdersem..
ya buradada tasınırsam yıne esıme gelmıosun gıtmıosun dıye laf ederler diye dusunuyorum açıkcası
o zmn esımede zor olur,bılemıyorum kı

Ben de arkadaslara katiliyorum. Kayinvalidenizden en uzak yere tasinin. Ne onun derdini cekersini ne de ona gelen misafiri.. hamilesiniz ve hassasiniz. Uzaklasip kafa dinlemek iyi gelecektir. Bu arada rahat kafayla derslerinize calisirsiniz. Ataninca da hooop merkeze. Bebeginizi de istediginiz gibi buyutursunuz. Hazir esiniz raziyken hiiic vakit kaybetmeden tasinin. Tabi kayinvalidenizin huyunu bilemem tasinmamaniz icin esinizi fisfikler mi ya da tasinirsaniz inat yapip size yatiya gelir mi? Huyu nasildir yani onu bilemem...
beni çok iyi anlamışsınız,teşekkür ederim öncelikle..evet gelen misafiri de dert bı gun ugramasan 2.gun mutlaka ugruosun oda ayrı bı şey.
fakat 20 dk lık uzaga gıtsem bu seferde nıye gelmıonuz,aramıonuz falan derler haralde ne bilim..bırde tasınma fıkrımıze hıc sıcak bakacaklarını sanmıyorum,bırde hamıle hamıle nereye gıdıonuz derler tamamdır yani..
ayy bılmıyorum ya işin içinden çıkamadım ben

beni çok iyi anlamışsınız,teşekkür ederim öncelikle..evet gelen misafiri de dert bı gun ugramasan 2.gun mutlaka ugruosun oda ayrı bı şey.
fakat 20 dk lık uzaga gıtsem bu seferde nıye gelmıonuz,aramıonuz falan derler haralde ne bilim..bırde tasınma fıkrımıze hıc sıcak bakacaklarını sanmıyorum,bırde hamıle hamıle nereye gıdıonuz derler tamamdır yani..
ayy bılmıyorum ya işin içinden çıkamadım ben
Ya iste bu gibi durumlarda da esinizin takviyesi onemli. Eger esiniz de gercekten istiyosa tasinmak atin topu esinizin ustune o halletsin ailesiyle konusma isini ve nicin tasinmak istediginizi. Keske durumlar el verseydi de simdi tasinabilseydiniz merkeze ama bu durumda calisma sureniz en fazla bir kac ay olacak..

Ya iste bu gibi durumlarda da esinizin takviyesi onemli. Eger esiniz de gercekten istiyosa tasinmak atin topu esinizin ustune o halletsin ailesiyle konusma isini ve nicin tasinmak istediginizi. Keske durumlar el verseydi de simdi tasinabilseydiniz merkeze ama bu durumda calisma sureniz en fazla bir kac ay olacak..
aynen..
zaten merkez dediğimde 1 saat anca suruo,yıne ordan doğruda gelelim gidelim bizim hayatımızı programlamaya devam ederler..toptan gıtmek lazım..hayırlısı..

Ne güzel Eşiniz pes etmiş.Ben 10 senedir esimi ikna edemedim bu binadan gitmek için.Çocuklarımın da benim de psikolojimiz mahvoldu.Bebek olacağı için taşının veya tasinmayin diyemiyorum.Umarım en hayırlısı olur sizin için.

Ne güzel Eşiniz pes etmiş.Ben 10 senedir esimi ikna edemedim bu binadan gitmek için.Çocuklarımın da benim de psikolojimiz mahvoldu.Bebek olacağı için taşının veya tasinmayin diyemiyorum.Umarım en hayırlısı olur sizin için.
valla sureklı arada kalan o oluyor.eşimin adı x diyelım.gel x,git x.kendılerı bırını aramaya üşense sen ara x.sen ayarla x.oh olsun ılk baslarda benı hıc anlamıyordu sımdı dank edıyo bıraz bıraz.
gercı sınırlıyken tasınalım buradan dedı ama bugun dıyorum bakarız falan dıyo..
o da tereddutte sanırsam..hayırlısı bakalım

Mesafe koysaniza madem. Aramiyorsun diye bir kez der iki kez der sonra belki bi kavga çıkarır ama sonra bikar eninde sonunda. Yeni gelin misiniz anlamadim ki:))
Bak bunlar hep tecrübe ayni binada otursanz bile kendinize bi arkadas grubu kurun bi kursa yazilin boylece bahaneniz de olur.

Back
X