malatya nisbeten daha iyi durumda değil mi
kalın bence
Nerede huzurlu rahat hissedecekseniz onu tercih edin herkes giderse çalışacak kim kalır diye düşünmeyin her zaman sistem bir şekilde çalışır önemli olan kendinizi iyi hissetmeniz huzurlu olmanızCanlar çok saolun öncelikle güzel yorumlar yaptınız özel mesajlar attınız yorumlarda sordunuz iyiki varsınız bu süreçte manevi destek çok önemliydi
Şimdi biraz travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorum ve sağlıklı karar veremiyorum
Ben Malatya depremzedesiyim oturduğumuz ev ve arabam enkazda kaldı, aracı çıkartırdım ama şuan göçmüş camları kırılmış yani araçta kalamam. Evde yok.( ama şehrin dışında yurtta kalıyor bazı çalışanlar )
Tayin hakkı veriyorlar, de nereye gidilir ( bize Antalya) içimden bi ses kal diyor herkes giderse kim çalışacak orda
Ama bi bakıma da salgın hastalıklar başlamış uyuz başlamış kanalizasyon şebekesi de patladı daha kötü mü olurum
Malatya’ya zor tayin oldum sağlık nedeniyle şimdi tekrar mı gidicem
Sizce kalmalı mı gitmeli mi ? Sağlıklı düşünemiyorum ne önerirsiniz
Ben olsam hasarsiz raporu almis bir binada yeni bir ev tutup orada kalirdim. Cunku zaten gitmek istediginjz bir ilmiş. Sizin icin avantajlari vardi muhtemelen. Ve antalya vs gibi illerde hayat gerçekten ateş pahasi olmus. Biz dogu gorevi yapmak icin malatya adiyaman vs tercih etmistik hep, antalyaya yalin bir yer tercih disi tayin geldi. Cidden burda maddi anlamda hayat zor. Depremden yeni cikmis biri olarak buralarda daha zorlanirsiniz bence
Antalya dışında başka bir ile tayin alamaz mısınız? Antalya memur için çok pahalı şehir,yaşam,kiralar. Benim gayrimenkullerim var orada kiracılarım da yabancı. Türkiye de kazanan biri mümkünü yok o kiraları ödesin. Yaşam pahalılığı olmasaydı gidin Antalya’ya derdim,güzel,modern şehir ama Türkiye’den eser yok neredeyse sanki yurtdışına çıkmış gibi olacaksınız.
Tüm tanıdığım memur arkadaşlarım antalyadan kaçtılar veya koca koca insanlar ev arkadaşlığı yapıyor aynı evde 3 memur
Allah yardimciniz olsun. Hayatun size nerede daha zor nerede daha kolay olacagini siz degerlendirirsiniz en iyi. Ben bildigim konuda uyarmak istedim sadece. Malesef canavar ev sahipleri sagolsun deprem vesilesi ile de bu taraflardaki ev fiyatlari vs daha da uctu. Daha sonra geldiginize pisman olmayin. Hakkinizda hayirlisi olsunAvantajı bildiğim bi yer olması ve büyük şehirlere oranla uygun olmasıydı, keşke deprem olmasaydı şimdi 3 yıl çile çekeceğiz
Malatya’yı biliyorum arkadaşım da orada mahsur kaldıHiç değil evim arabam gitti yazdım iyi olan sadece Antep Diyarbakır daha az etkilendi Maraş merkezli deprem Maraş malayayaya sınır
Malatya’da hayalet şehre döndü çok fena
Depremzede olarak geçici kalacak yer vereceklerse Antalya’ya gidin,en azından psikolojinizi,yaralarınızı sarıp sarmalamak için farklı bir ortam daha iyi gelebilir hatta.Nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun umarım tez zamanda evleriniz yapılır eski normal hayatınıza dönersiniz. Sizin her konunuza üzülüyorum bir şeye ihtiyacınız olursa mer mesaj yazmanız yeterliMalatyalı depremzedeleri oraya yerleştiriyorlar , evet çok pahalı , büyük şehir de memur olmak zor aynı maaşı alıyorsun ama küçük şehirdeki insan gibi yaşıyor büyük şehirde yaşıyordum eksiden çıkamıyordum kenara bi kuruş atamıyordum kalayım mecbur ama inşallah yurt a falan geçeriz
Depremzede olarak geçici kalacak yer vereceklerse Antalya’ya gidin,en azından psikolojinizi,yaralarınızı sarıp sarmalamak için farklı bir ortam daha iyi gelebilir hatta.Nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun umarım tez zamanda evleriniz yapılır eski normal hayatınıza dönersiniz. Sizin her konunuza üzülüyorum bir şeye ihtiyacınız olursa mer mesaj yazmanız yeterli
Malatya’yı biliyorum arkadaşım da orada mahsur kaldı
Siz görev nedeniyle mi oradasınız?
Ev kendinizin mi ?
Arabanızın sigortası varsa alırsınız zaten parasını.
Bence hiç düşünmeyin bile gidin doğrudan tayin isteyin daha sakin bir yere
Hem deprem hem yıkık dökük binalar hem de su bile yokmuş
Banyo ihtiyacını bile yapamıyoruz dediler.
İlk önce yurda yerleşin
Sonrasında da hemen tayin ister başka yerde düzen kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?