- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.877
- 268
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değilmalatya nisbeten daha iyi durumda değil mi
kalın bence
En yakın temiz yurt nerede varsa oraya giderdimEvet orda memurum, ev kendimizin evet yıkık dökük heryer su da yok ay ne yapacağımı bilmiyorum gitsek nereye gidicez![]()
@Gold
Bu da Antalya merkez kiraları
Öğretmen misin? Öğretmenler istediği ile görevlendirme olacak dediler, onun aslı var mı bilmiyorum, sonucunu bekle. Memur için daha uygun bir şehre git bence.
Diyarbakırdayım burası daha iyi oralara göre ama Antep kötü gerçekten az etkilenmedi maalesef, nurdağı komple yıkık. Malatya çok fena ama, bilmiyorum ama ben de giderdim sanırım.Hiç değil evim arabam gitti yazdım iyi olan sadece Antep Diyarbakır daha az etkilendi Maraş merkezli deprem Maraş malayayaya sınır
Malatya’da hayalet şehre döndü çok fena
Onlar nası kiralar ya !!!@Gold
Bu da Antalya merkez kiraları
Rus,Ukrayna,Araplar,Avrupalılar,Türk yazılımcılar,kaynıyor ,çok göç aldı Antalya,hem yurtdışı hem yurtiçi.Onlar nası kiralar ya !!!
Yani bu kiralar sadece ekonomi ile açıklanamaz ev sahibi oturduğu yerden 3 asgari ücret kazanmak istiyorsa bu sadecve ekonominin kötülüğü ile açıklanamaz dübedüz soygunculuk buRus,Ukrayna,Araplar,Avrupalılar,Türk yazılımcılar,kaynıyor ,çok göç aldı Antalya,hem yurtdışı hem yurtiçi.
Yabancılar güzel yerlerde oturuyorlar,türkler yurtlarda,veya zeytinköy gibi pisliğin kalbi mahallelerde