• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tayin istemeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Gold
Bu da Antalya merkez kiraları

Eklentiler

• BBC3DD31-1B24-4723-AC65-839F494EF876.webp
    BBC3DD31-1B24-4723-AC65-839F494EF876.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 72
  • BEA6C97A-929D-40A4-8238-0209E457C337.webp
    BEA6C97A-929D-40A4-8238-0209E457C337.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 68
Dürüst olmak gerekirse ben bir daha o şehirde kalamazdım sanırım... Antalya nispeten şehir olarak daha iyi yaşam koşullarında zorlanmazsınız diye düşünüyorum

Oncelikle gecmis olsun. Ben olsam giderdim. Sadece egitim saglik gibi kritik bir meslegim varsa kendimi zorlar terapi vs kalirdim.

Öğretmen misin? Öğretmenler istediği ile görevlendirme olacak dediler, onun aslı var mı bilmiyorum, sonucunu bekle. Memur için daha uygun bir şehre git bence.

Evet orda memurum, ev kendimizin evet yıkık dökük heryer su da yok ay ne yapacağımı bilmiyorum gitsek nereye gidicez 🤔
En yakın temiz yurt nerede varsa oraya giderdim
Ortam sakinleşince 2-3 ay sonra döner evin durumuna bakarsınız.
Geçici görev ya da tayin olayını da o arada halledersiniz.

Hiç değil evim arabam gitti yazdım iyi olan sadece Antep Diyarbakır daha az etkilendi Maraş merkezli deprem Maraş malayayaya sınır

Malatya’da hayalet şehre döndü çok fena
Diyarbakırdayım burası daha iyi oralara göre ama Antep kötü gerçekten az etkilenmedi maalesef, nurdağı komple yıkık. Malatya çok fena ama, bilmiyorum ama ben de giderdim sanırım.

Ama isterseniz bekleyin psikolojik destek alın, sürecin bitmesini bekleyin daha sağlıklı karar verebilmek adına. Kendimden biliyorum şu an tek isteğimiz depremin etkilenmediği yerde yaşamak. @Gold

Ben olsam giderdim.
Ama Antalya’da zor olur bir arkadaş göndermiş gerçekten orası da uçmuş gitmiş memur maaşıyla çok zor olur.
Bir de bu arabanın kaskolu sigortası yok mu?

Onlar nası kiralar ya !!!
Rus,Ukrayna,Araplar,Avrupalılar,Türk yazılımcılar,kaynıyor ,çok göç aldı Antalya,hem yurtdışı hem yurtiçi.
Yabancılar güzel yerlerde oturuyorlar,türkler yurtlarda,veya zeytinköy gibi pisliğin kalbi mahallelerde

Rus,Ukrayna,Araplar,Avrupalılar,Türk yazılımcılar,kaynıyor ,çok göç aldı Antalya,hem yurtdışı hem yurtiçi.
Yabancılar güzel yerlerde oturuyorlar,türkler yurtlarda,veya zeytinköy gibi pisliğin kalbi mahallelerde
Yani bu kiralar sadece ekonomi ile açıklanamaz ev sahibi oturduğu yerden 3 asgari ücret kazanmak istiyorsa bu sadecve ekonominin kötülüğü ile açıklanamaz dübedüz soygunculuk bu

Gitmek istiyorsanız gidin elbette ama Antalya yanlış seçim olur , Rusya Ukrayna savaşı sonrası çok göç aldi , en düşük kira 15 bin tl , yani nasıl gecineceksiniz orada? Anı karar vermeyin , ilerisini düşünerek seçin tayin olacağınız şehri
Çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X