Ne arar ne sorardim. Esin madem bu duruma birsey demiyor, dusunmene bile gerek yok. Ne selam soyle ne ara. Baglari tamamen kopar. Esinle de net konus, ben gorusmeyecegim evimize de kesinlikle gelmesinler. Sen gorusursen gorus de kapat bu meseleyi. Bir insan bir anda mi iyi oldu simdi? Bir oyun var bunun altinda. Evine de alma. Bunlardan her tip kotuluk beklenir. Cunku bunlarin utanmalari falan yok. Kesinlikle arama. Selam dahi soyletme. Hazir uzak durmak icin eline firsat gecmis. Bebek olunca sevme bahanesine gelir bunlar, dogumdan sonra evine kurulur kayinvalide bir daha gitmez. Tum kapilarini simsiden kapat. Doguma da cagirma, haber bile verme. Esin de haber vermesin, bebekle ilgili falan hicbir sey soylemeyin. Bunlarin yurekleri kotu, nazar olur birsey olur. Ayyy hersey beklenir bunlardan. Bak sakin bunlar icin vicdan yapma. Ne olume ne dirime gelmesinler istemiyorum de esine. Hicbir sekilde hicbir seye cagirma, asla evine sokma. Bir kez o hatayi yaparsan bir daha bunlardan kurtulamazsin.