- 7 Mayıs 2015
- 68
- 13
- 32
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım hayırlı olsun hemen kan ver alırsın sonuç:) benimde 4 gün kala normal testte böyle çıkmıştıMerhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Saol canım ya hala inanamiyorum daha şimdiden bi bel ağrısı göğüslerimde bi yanma sorma gitsin :)))evet canım hayırlı olsun hemen kan ver alırsın sonuç:) benimde 4 gün kala normal testte böyle çıkmıştı
Testini görünce eşim aklıma geldi canım benimde normal idrar testim silik çıkınca erken gebelik testi almıştı eşim ve böyle çıkmıştı. Hamişssin inşallah hemen kan testi ver..hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla gelsin meleğin..Merhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
öyle oluyor ama alış bakalım taze anne:)Saol canım ya hala inanamiyorum daha şimdiden bi bel ağrısı göğüslerimde bi yanma sorma gitsin :)))
Saol canim hala inanamiyorum bi iki güne kan testi vericemTestini görünce eşim aklıma geldi canım benimde normal idrar testim silik çıkınca erken gebelik testi almıştı eşim ve böyle çıkmıştı. Hamişssin inşallah hemen kan testi ver..hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla gelsin meleğin..
İlk olduğu için cok garip oldum :))öyle oluyor ama alış bakalım taze anne:)
Ben de ilk inanamamıştım ama şu an 33 haftalık olduk zaman çabuk geçiyor tadını çıkar bol bol nazlan tatlımİlk olduğu için cok garip oldum :))
Sağlıklı mutlu bi şekilde alırsın canım sende inşallah Bebeğini kucağına bel ağrım cok fazla belirtilerin erken olmasından dolayı inanamıyorum bi Türlü sanırım 21 günde bir adet görmemden dolayı bu kadar erken çıktıBen de ilk inanamamıştım ama şu an 33 haftalık olduk zaman çabuk geçiyor tadını çıkar bol bol nazlan tatlım
bende tam 17 gün önce öğrendim canım :)) benimde ilk hala heyecanlaıyım geçmi,yor o merak etmeİlk olduğu için cok garip oldum :))
Âmin canım Rabbin Butun isteyenlere versinBen çizgiyi göremedim ama insallah hamilesindir
Birde bu testin aynısından bende yapmıstım . Erken gebelik testi . cok sılık bır cızgı vardı ama hamile degildim.. Insan dayanamıyor yapıyor ama beklemek en güzeli . Allah gönlüne göre versin insallah
Valla canım adet ağrısından daha şiddetli bir Ağrı var ama tek farkı sadece belimin sağında ve sağ kasığımda tek bi tarafta yanibende tam 17 gün önce öğrendim canım :)) benimde ilk hala heyecanlaıyım geçmi,yor o merak etme
moral bozmamak adına bu teste güvenmiyorum ve yanlış sonuç veren çok kullanıcı var bu sitede de. o yüzden başka bi testle yarın sabah bidaa denemenizi tavsiye ederim.Merhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
gebelık var gıbı geldı bana tebrıklerMerhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Teşekkürler canım bi kaç güne kan testi yaptiricamgebelık var gıbı geldı bana tebrıkler
Canım ben bu teste hiç güvenmiyorum bende 2 ay once bu testten aldım ikinci çizgi seninkinden daha koyu çıktı ertesi günü kan testi yaptırdım ama negatif hamile falan değildim normal bi test al bence yarında onunla dene inşAllah hamilesindir canımMerhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?