Sizce Test pozitif mi?

Domestosuseviyorum

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
68
13
32
Merhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 1.558
Merhaba, 21 günde bir adet oluyorum adetime 1 hafta var dayanamadim Predictor erken gebelik testi Yaptım sizce bu test pozitif mi ?
Testini görünce eşim aklıma geldi canım :KK66: benimde normal idrar testim silik çıkınca erken gebelik testi almıştı eşim ve böyle çıkmıştı. Hamişssin inşallah hemen kan testi ver..:anneadayı::emir_bebek:hayırlı uğurlu olsun , sağlıkla gelsin meleğin..

Ben de ilk inanamamıştım ama şu an 33 haftalık olduk zaman çabuk geçiyor tadını çıkar :KK70: bol bol nazlan tatlım :KK12::KK71:
Sağlıklı mutlu bi şekilde alırsın canım sende inşallah Bebeğini kucağına bel ağrım cok fazla belirtilerin erken olmasından dolayı inanamıyorum bi Türlü sanırım 21 günde bir adet görmemden dolayı bu kadar erken çıktı

Ben çizgiyi göremedim ama :KK43: insallah hamilesindir :emir_bebek::KK9:

Birde bu testin aynısından bende yapmıstım . Erken gebelik testi . cok sılık bır cızgı vardı ama hamile degildim.. Insan dayanamıyor yapıyor ama beklemek en güzeli . Allah gönlüne göre versin insallah

arkadaşlar benim adetimin 3-4-5 mayıstan birinde olması lazımdı.3mayısta 22. gün bitti.ovilasyon testi yaptım.aynı bu şekil çıktı silik çizginin siliklik oranıda bende aynı.

moral bozmamak adına bu teste güvenmiyorum ve yanlış sonuç veren çok kullanıcı var bu sitede de. o yüzden başka bi testle yarın sabah bidaa denemenizi tavsiye ederim.

Kızlar merhaba bende geçen ç.tesi öğrendim ama değer baya düşüktü yarin için dok.um tekrar gel artışı nasıl görelim dedi gerci idrar testi de 4 gün önceye kadar daha koyu ama bilemiyorum cok meraktayim

Canım ben bu teste hiç güvenmiyorum bende 2 ay once bu testten aldım ikinci çizgi seninkinden daha koyu çıktı ertesi günü kan testi yaptırdım ama negatif hamile falan değildim normal bi test al bence yarında onunla dene inşAllah hamilesindir canım

X