sizce test yapmalı mıyım ??

ennur01

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
37
0
16
Adana
benim adetim 28 kasımdı hiç olmayan bi durum ara kanamam oldu 14 aralıkta.adetlerim 28 qünde bi olur.26 aralık normal adet qünüm ve 6 qün qeçti. şimdi ben 12 ocağı beklemeli miyim.ve ayrıca ara kanamam olurken normal bi adet qibi deildi sadece 2 qün sürdü. bu durumda ne yapmalıyım??hamile olma ihtimalim var mı?

bilmiorum ya sonuç neqatifse çok üzülürüm o yüzden bi aklım 12 sini bekle dio.karasızlık çok kötü.

bilmiorum ya sonuç neqatifse çok üzülürüm o yüzden bi aklım 12 sini bekle dio.karasızlık çok kötü.

ayın 12sine kadar beklersen aklın hep bununla meşgul olacak..bence yap çıkarsa mutlu ol,çıkmazsa daha ayın 12 sine var de mutlu ol :)

benim adetim 28 kasımdı hiç olmayan bi durum ara kanamam oldu 14 aralıkta.adetlerim 28 qünde bi olur.26 aralık normal adet qünüm ve 6 qün qeçti. şimdi ben 12 ocağı beklemeli miyim.ve ayrıca ara kanamam olurken normal bi adet qibi deildi sadece 2 qün sürdü. bu durumda ne yapmalıyım??hamile olma ihtimalim var mı?

canım aynı durumu bende yaşyorum 14.gün test yaptırdm negatif hala da olmadım beklyorum bi dahada yapmak istemiyorum bi dahaki ay regl günümü beklcem inş sennki yerleşme kanamsıydı

Back
X