Sizce testim pozitif mi ?

Kimkio22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
7
0
1
Kızlar şu teste bakar mısınız bi sizce pozitif mi 5 dakika sonra oldu böyle ? Lütfen pozitif olmasın :KK43:

Eklentiler

• IMG_20161202_005935.webp
    IMG_20161202_005935.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
gereğinden fazla idrar damlatmışsınız test düzgün göstermez bu şekilde

bana öyle gibi geldi ama kimse size bu test pozitif yada negatif diyemez testi tekrarlamalısınız.
ertesi gün hapı kullanmıştım ama 1 gün geç içmiş olma ihtimalim var belirtilerin bir çoğu mevcut iki kez test yaptım biri böyle çıktı bundan öncekinde de hafif bi kırmızılık vardı ikinci çizgide bu arada adetimde 1 hafta geçikti

ertesi gün hapı kullanmıştım ama 1 gün geç içmiş olma ihtimalim var belirtilerin bir çoğu mevcut iki kez test yaptım biri böyle çıktı bundan öncekinde de hafif bi kırmızılık vardı ikinci çizgide bu arada adetimde 1 hafta geçikti
Kan testi yaptırın

Kan testi yaptırın
Bu test bozuk adetin bi hafta geçtiyse sabah idrarını beklemene gerek yok herhangi bi saatte tekrar yap

Kızlar şu teste bakar mısınız bi sizce pozitif mi 5 dakika sonra oldu böyle ? Lütfen pozitif olmasın :KK43:
İdrarı fazla damlatmış ya da testi düz zeminde bırakmak yerine sallamış olabilirsin. Bu yüzden test hatalı sonuç vermiş canım. Adet gecikmen de varsa ve şüphelerin varsa bence kan tahlili ver ki kafan rahat olsun. Ya da evde yeniden bir gebelik testi tekrar et

Back
X