Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yüklüyorumTestin görünmüyor sanırım yüklenmemiş
yükledimYükle de bakalımm. :)
Şimdi gördüm test bozukmu canım rengi bi değişik olmuş kahverengi olmuş yanları hep.yükledim
bilmiyorum kiŞimdi gördüm test bozukmu canım rengi bi değişik olmuş kahverengi olmuş yanları hep.
bir iki damla damlatmıştım halbuki :/gereğinden fazla idrar damlatmışsınız test düzgün göstermez bu şekilde
bana öyle gibi geldi ama kimse size bu test pozitif yada negatif diyemez testi tekrarlamalısınız.bir iki damla damlatmıştım halbuki :/
ertesi gün hapı kullanmıştım ama 1 gün geç içmiş olma ihtimalim var belirtilerin bir çoğu mevcut iki kez test yaptım biri böyle çıktı bundan öncekinde de hafif bi kırmızılık vardı ikinci çizgide bu arada adetimde 1 hafta geçiktibana öyle gibi geldi ama kimse size bu test pozitif yada negatif diyemez testi tekrarlamalısınız.
inşallah hatalıdır ve birşey yokturhatali sinuc sanirin. tekrar dene canim
Kan testi yaptırınertesi gün hapı kullanmıştım ama 1 gün geç içmiş olma ihtimalim var belirtilerin bir çoğu mevcut iki kez test yaptım biri böyle çıktı bundan öncekinde de hafif bi kırmızılık vardı ikinci çizgide bu arada adetimde 1 hafta geçikti
Kan testi yaptırın
Bu test bozuk adetin bi hafta geçtiyse sabah idrarını beklemene gerek yok herhangi bi saatte tekrar yapertesi gün hapı kullanmıştım ama 1 gün geç içmiş olma ihtimalim var belirtilerin bir çoğu mevcut iki kez test yaptım biri böyle çıktı bundan öncekinde de hafif bi kırmızılık vardı ikinci çizgide bu arada adetimde 1 hafta geçikti
İdrarı fazla damlatmış ya da testi düz zeminde bırakmak yerine sallamış olabilirsin. Bu yüzden test hatalı sonuç vermiş canım. Adet gecikmen de varsa ve şüphelerin varsa bence kan tahlili ver ki kafan rahat olsun. Ya da evde yeniden bir gebelik testi tekrar etKızlar şu teste bakar mısınız bi sizce pozitif mi 5 dakika sonra oldu böyle ? Lütfen pozitif olmasın![]()