- 15 Nisan 2017
- 3.492
- 9.072
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Iyi geceler hanimlar. Bu aksam caya komsularimizi davet ettik gelen bayanin annesi bir sure onlarda kadigi icin oda geldi. Oglum baĺli sut istedi sutu cikardim dolaptan isitmak icin. Teyze bakti yuzunu dusurdu cocuklariniza nasil kiyipta şu sutleri veriyorsunuz dedi. Kizi biz asla evimize hazir sut sokmayiz hep ciftlikten aliriz dedi. Kendimi cok kotu hissettim. Ozellikle nasil kiyiyorsunuz ifadesi cok sarsti cunku her annede oldugu gibi benimde benimde en hassas noktam cocuklarim. Bir ara bende ciftlik sutu kaynatip atiyordum dolaba ama tadi ve kokusu agir oldugu icin oglum icmedi sevemedi tadini. Bende sutten sogumamasi icin mecburen markette satilan sutleri iciriyorum. Yogurt tuketen bir cocuk degil oyle yada boyle sut icmesi gerekiyor. Kizimada ogluma icirdigim sutten iciriyorum. Teyzenin oyle soyemesi bana cok vicdan yaptirdi gercekten cocuklarima kotuluk mu ediyorum yinede bir sekilde alistirabilirmiydim diye. Sizce teyze abarttimi yoksa daha mi dikkatli olmak gerekiyor bu konuda. Kusura bakmayin belki basit bir dert gibi gorunebilir ama oyle soylemesi icime cok oturdu