sizce tup bebekmi yaptirdi?

Pardon da bu kişi size açıklama yapmak zorunda mı? Ne güzel bebekleri olucak işte. Size bi şey kanıtlamak zorunda değil.
Pardonda begenmiyorsan git hic cvp verme o dedigim tanidik ne biliyorsun bana ne kotuluk yaptiallah askin
a Sen ne biliyorsun baskasinin derdini ...o kadinin esini 3cocugu var yuva yikti cocukari perisan ortada etmedigi kotuluk kalmadi simdide ona buna hava atiyor

Simdi g
elelim sizlere bu tepkinizi anlamis degilim tamam ben hakinnda konustugum tanidigi burda gerek iki saat gomerdim sonra siz ikna olurdunuz..ksacasi bu kadin bu sartlar altinda tup bebekmi yaptirmis diye bilmem sart. .3tane cocugu gozu yasli birakan bu kadin simdi hamile kaldi diye oyle laflar ediyorki sagda solda bilemezsiniz..ayrica..nasil olurda 3cocugu ac birakan bir baba ve onu dolduran bir uvey anne gifipte o kadar paralar dokup tup yaptirir ve o dogacak evlatlar baldan tatli olur daha simdiden..evet evet evet belki senelerce evladi olmamis ama hic hakta etmiyor ..umarim nasilki o 3cocugu annesi oldukten sora ananesi buyuttu insallah kendiside aynisini yasasin..ben tup bebek bolumundw tup bebek yaptirip yada yaptiracak olan anne adaylarinin zoruna gidecegini hic dusunmedim..ksa ve net sordum bilen varmi acaba diye..lutfen yorum yapmayin..isinize gelmiyorsa kayitsiz kalin konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…