sizce ümit var mı:(

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
mrb arkadaşla tüp bebek yolunda ilk denememizi yaptık yaşım 27 daha önce bir doğum yaptım ayrıca bütün kontrollerim yapıldı herhangi bir sorunum da yok çok şükür eşimin sperm testi de yapıldı çok şükür onda da bir sorun yok herşey yolunda olmasına rağmen 2 senedir doğal yolla hamile kalamadığım için tüp bebeğe başvurduk tek embriyo koydular yaşımdan dolayı. dün transferimin 10. günüydü beta hcg yapmamı istemişlerdi değerim 1.87 çıktı doktorumuzu aradık şu an bir gebelik yok pazartesi tekrar yapın yorumlayıp ona göre sizinle konuşacağız dedi sizce herhangi bir artış olur mu bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum çok üzüldük ağladık ayrıca tabi ki herşey rabbimin istemesine bağlı ama yine de hiçbir sorun olmadığı halde neden hamile kalamadığımı da anlamadık:(

mrb arkadaşla tüp bebek yolunda ilk denememizi yaptık yaşım 27 daha önce bir doğum yaptım ayrıca bütün kontrollerim yapıldı herhangi bir sorunum da yok çok şükür eşimin sperm testi de yapıldı çok şükür onda da bir sorun yok herşey yolunda olmasına rağmen 2 senedir doğal yolla hamile kalamadığım için tüp bebeğe başvurduk tek embriyo koydular yaşımdan dolayı. dün transferimin 10. günüydü beta hcg yapmamı istemişlerdi değerim 1.87 çıktı doktorumuzu aradık şu an bir gebelik yok pazartesi tekrar yapın yorumlayıp ona göre sizinle konuşacağız dedi sizce herhangi bir artış olur mu bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum çok üzüldük ağladık ayrıca tabi ki herşey rabbimin istemesine bağlı ama yine de hiçbir sorun olmadığı halde neden hamile kalamadığımı da anlamadık:(
canım geç döllenme olabilir. zaten tahlili erken yapmamış mısın?
sanki 12. günde yapılıyor diye hatırlıyorm.
ayrıca hem çocugun hem de daha ilk tüp bebek denemen.
bi ara çocuk isteyenlerin topiğine ugrarsan ne kadar şanslı oldugunu anlarsın.
yıllarca ve defalarca yaşayanlar ver bu mutsuzluğu.
rabbim yine nasip eder demekki zamanı var.

bir de şeyi çok merak ediyorum eğer hamile değilsem traansfer edilen embriyo nereye gitti adetimle birlikte mi gidecek:43:

canım geç döllenme olabilir. zaten tahlili erken yapmamış mısın?
sanki 12. günde yapılıyor diye hatırlıyorm.
ayrıca hem çocugun hem de daha ilk tüp bebek denemen.
bi ara çocuk isteyenlerin topiğine ugrarsan ne kadar şanslı oldugunu anlarsın.
yıllarca ve defalarca yaşayanlar ver bu mutsuzluğu.
rabbim yine nasip eder demekki zamanı var.

amin canım inşallah ta ben doğum yaptım bebeğim hasta doğdu bir yaşında vefat etti şu an çocuğum yok yani:43: ayrıca çoğu tüp bebek hakkında tarnsferin altıncı gününde bile beta hcg sinin yüksek olduğunu yazmış:44: benim 10. gün ve çok düşük. doktorumuz onuncu günü yapmamı istemişti diye yaptık çok üzgünüm ağlıyorum sebebini bilmiyorum çok heveslenmiştik:43:

amin canım inşallah ta ben doğum yaptım bebeğim hasta doğdu bir yaşında vefat etti şu an çocuğum yok yani:43: ayrıca çoğu tüp bebek hakkında tarnsferin altıncı gününde bile beta hcg sinin yüksek olduğunu yazmış:44: benim 10. gün ve çok düşük. doktorumuz onuncu günü yapmamı istemişti diye yaptık çok üzgünüm ağlıyorum sebebini bilmiyorum çok heveslenmiştik:43:

Bir doktor söylemişti... bu içler bir az kumar gibidir... diye. Hiç bir sorun olmasa bile tutunma olmaya biliyor. Kaldı ki embrionun genetik bir bozukluğu da olmuş ola bilr. En doğrusunu Allah bilir. Sana koyulmuş olan embrio gitmişse onu görmen mümkün değil, çünki kum tanesinden çok daha küçük oluyolar.

Umut konusunda ise doktorun haksızlık yapmış. Doktorun verdiyi tarih 10.günse bu deyer kesin neqatif demek. 12.gün bir şey değişmiycektir. Tabii Allahın mucizesi dışında.

Allah Subhenehu Teale kayb ettiğin evladının yerini cennet ve Kıyamet günü size şefaatçi eylesin. Dilerim en kısa zamanda tüm çektiklerini güzel bir şekilde unutturacak sağlıkı bebeğin olur. O kasar çok insan var ki... tüpde neqatif alıp, doğal yoldan hamile kalan... Daha dün bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. 3 kere neqatif tüp denemesi oımuştu. Bu ay adetiyle 4.ye başlayacaktı. Allahın mucizesi ki adeti deyil, bebeği gelmiş.

Sen de bir az kendini rahat brak. Eğer bilindik bir sorununuz yoksa bir sürelik kafandan at bebek fikrini. Sen rahatlarsan bir bakmışsın kendiliğinden geli vermiş. Allah yardımcın olsun.

sümeyye çok teşekkür ederim duaların ve yazdıkların için. inşallah benim ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerin allah bir an önce kucaklarını doldurur. ne bilim artış olanlarda var diyolar ama iki günde nasıl artsın ki on günde değerim böyleyse diye düşünüyorum :43: boşuna heveslenmemek gerek sanırım:43:

sümeyye çok teşekkür ederim duaların ve yazdıkların için. inşallah benim ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlerin allah bir an önce kucaklarını doldurur. ne bilim artış olanlarda var diyolar ama iki günde nasıl artsın ki on günde değerim böyleyse diye düşünüyorum :43: boşuna heveslenmemek gerek sanırım:43:

umut her zaman vardır bence ben 2 tüp bebek denemesi yaptım ilki tutmadı ikincisi 5 aylıkken düştü ama sonra 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım oğlum şu anda 8 aylık allah isteyen herkese nasip etsin ben asla vazgeçmedim hep istedim yaradandan sizde umudunuzu kaybetmeyin inanın ki bu sefer olmadıysa bile bir hayır vardır

merhaba arkadaslar...

ben ilk deneyimimi olumsuz arkada biraktim...
peki Ümit varmi konusuna gelince; ben diyorumki nefes aldigimiz sürece ümit var.. ve inaniyorumki ALLAH yarabbimden hic bir Zaman ümit kesilmez...

Sevgiler

Her ne Kadar dilimiz nasip degilmis dese bile, Kalbimiz "ALLAH´tan" ümit kesilmez diye atar her Zaman...

Back
X