Sizce unutmalımıyım??

DE_RYAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
15
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar;
Arkadaşımın bir önerisiyle aranıza yeni katıldım,fikirlerinize ve düşüncelerinize baya bir ihtiyacım olacak :)
benimde aslında kendimce sonlandıramadığım küçük bir hikayem var.3 ay kadar önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti,ayrılığımızın sinyalleri onun askere gitme kararıyla başladı,askere gitmeden 2 hafta önce kadar bu zamana kadar hiçbir problem olmamasına rağmen,kendini benden fazlasıyla uzaklaştırmış,ve ben aramadığım sürece hiçbirşekilde aramıyor,bambaşka bir insan olmuştu :( askerlik psikolojisi deyip,özveriyle davranıp,bir şekilde düzeltmiştim ilişkimizi.ama sanki çok öncesinden benden ayrılmayı kafasına koymuş,bir türlü eskisi gibi olamıyorduk,yerli yersiz kıskançlıklar yapıp,benımle tartışmalara giriyordu,ve bir gun hatta bana 2 yıl geçmesine rağmen bana güvenmediğini söylemişti,düşünebiliyormusunuz :( ona karşı hiçbir hata,yalan ve sadık olmama rağmen,yanı kısacası 3 ay önce benı arayıp,tekrar ilişkimizi kurtarmak adına ona nedenlerini sorduğumda,benımle ilerde mutlu olamayacağını,kısa bir süre benımle görüşmek istemediğini belirtti,haketmediğim bu laflar karşısında tamamıyla bitirdim bu ilişkiyi.o gunden sonra hiçbirşekilde arayıp sormadı beni.Ben bu durumu halen kabullenemiyorum,birbirine gerçekten değer veren,seven iki insan,ne yapacağımı bilmiyorum bundan sonrasında :(

aslında dışardan gururnu ezmemen gerektgi görünüyo.ama eminim altında kedine göre haklı bir seebebi var..ha bu kabullenip geri geldiginde barışacagın anlamına gelmiyo.ama sevgiyle alakası yani sevgisinin bittigi için deil bence..

insanları çözmek gerçekten çok zor,heleki hayatında var olan bir insanı bunca zaman içersinde çözememek dahada zor:59:şu anda burda değil askerde burda değil,3 ay sonra gelicek,ve benım içimde halen umut kırıntıları var:5:karar veremıyorum sizce unutmalımıyım??yoksa her an birşeyler düzelecekmiş gibi umutmu etmelimiyim:59:

evet unutamalısın ..
bitmiş ilişki zaten ...
uzun zamandır aramamsı filan da siz bıkıp ondan ayrılasınız diye bezdirme politikası uygulamış ama siz bitirmeyince o yapmış..
bence bir an önce kendi hayatınıza döneün ve unutmaya başlayın ... ilişkiyi tekrar kurtaracağım diye de kendinizi küçük düşürüo sakın gururunuzu yok saymayın ... biten bitmiş giden gitmiş ..
geçmiş olsun .

askere giden yada askerde olan biri sevdiğine özlem duyduğu için daha çok bağlanır diye düşünüyorum... hasret değilmidir askerliği çekilebilir kılan.. sevdiğine kavuşmak için bekler şafak sayar.... eline kalem almayan adam orda şair olur yazar olur... Bence o kararını vermiş ve sende kendi yolunu çizmelisin...

merhaba arkadaşlar;
Arkadaşımın bir önerisiyle aranıza yeni katıldım,fikirlerinize ve düşüncelerinize baya bir ihtiyacım olacak :)
benimde aslında kendimce sonlandıramadığım küçük bir hikayem var.3 ay kadar önce yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim bitti,ayrılığımızın sinyalleri onun askere gitme kararıyla başladı,askere gitmeden 2 hafta önce kadar bu zamana kadar hiçbir problem olmamasına rağmen,kendini benden fazlasıyla uzaklaştırmış,ve ben aramadığım sürece hiçbirşekilde aramıyor,bambaşka bir insan olmuştu :( askerlik psikolojisi deyip,özveriyle davranıp,bir şekilde düzeltmiştim ilişkimizi.ama sanki çok öncesinden benden ayrılmayı kafasına koymuş,bir türlü eskisi gibi olamıyorduk,yerli yersiz kıskançlıklar yapıp,benımle tartışmalara giriyordu,ve bir gun hatta bana 2 yıl geçmesine rağmen bana güvenmediğini söylemişti,düşünebiliyormusunuz :( ona karşı hiçbir hata,yalan ve sadık olmama rağmen,yanı kısacası 3 ay önce benı arayıp,tekrar ilişkimizi kurtarmak adına ona nedenlerini sorduğumda,benımle ilerde mutlu olamayacağını,kısa bir süre benımle görüşmek istemediğini belirtti,haketmediğim bu laflar karşısında tamamıyla bitirdim bu ilişkiyi.o gunden sonra hiçbirşekilde arayıp sormadı beni.Ben bu durumu halen kabullenemiyorum,birbirine gerçekten değer veren,seven iki insan,ne yapacağımı bilmiyorum bundan sonrasında :(

Durum net...

Maalesef ben "birbirini gerçekten seven ve birbirine değer veren iki insan" göremedim ortada...

Bir seven ve sevmesini umut eden var, diğeri "gemiyi terk etmiş çoktan"... :68:

Dolu dolu iki yıl ,beni gerçekten sevmemiş,değer vermemiş olsa bu ilişki 2 değil,2 ay bile sürmezdi,herşey askere gitmeye karar vermesiyle başladı sanki,yada benim bilmediğim ama her defasında öğrenmeye çalışıpta öğrenemediğim başka şeyler vardı belkide kimbilir,arkadaşlar düşünebiliyormusunuz o kadar ortak arkadaşlarımız var onun en samimi olduğu,ama sorduğumda hiçbiri ağzını açıpta birşey söylemiyor:50:,karmakarışık bir durum bu,siz olsanız ne yapardınız,hiçböyle bir şey yaşadınızmı,yada etrafınızda böyle bir duruma şahit oldunuzmu,ben halen çözemiyorum bu durumu:59:untumak istesemde bu durumu,nedenini öğrenemediğim için,atamıyorum kafamdan..

birbirine gerçekten değer veren,seven iki insan

canım bence ortada 2 insan değil
1 insan var bu durumda o da zaten sensin..
eğer 2 kişi olsaydı bu ayrılık yaşanmazdı..
bahane aramış ayrılmak için senin sakin ve özverili tavrınla belli ki bir neden bulamamış..
en son askerlik yetişmiş imadadına arkadaşın!
üzerinde durma..alıştır kendini..
2 yıldan sonra böyle davranması üzülerek söylüyorum seni istemediği içindir....
dik ol ona çakılı kalma bence...

olan hep verilen değere ,harcanan zamana oluyor...ben bir insanı sevmemiş,değer vermemiş bile olsam,ne onun zamanını çalarım nede kalbini:50:zaman belkide herşeyi çözecek yol gösterecek..umarım bir ''O'' daha girmez hayatıma...:45:

o kafasında bitirmiş..sende fazla ümitlenmeden bitirmelisin..
beklenti içine girmeden hayatına bak..

Back
X