Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci çizgi yok negatif maalesefAdetime 3 gün var sizce var mı yok mu kızlar
Bnde birsey goremedim bat gunu tekrarla istersenAdetime 3 gün var sizce var mı yok mu kızlar
İkinci çizgi yok negatif maa
ovülasyon testlerim 7/8 pik 9 silik çıktı sence olsa şimdi testte çıkartmaydı pekiİkinci çizgi yok negatif maalesef
Yumurtlamadan kaç gün sonra yansır sence testeBnde birsey goremedim bat gunu tekrarla istersen
Herkes 12-13 diyo ama gec döllenme vs olduysa âdet gününü tavsiye ederim ne kadar var adet tarihineYumurtlamadan kaç gün sonra yansır sence teste
Negatif duruyorAdetime 3 gün var sizce var mı yok mu kızlar
22 sinde görünüyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım aslında tüm günleri de yumurtlama döneminde değerlendirmeye çok dikkat ettim ama bilemiyorum mide yanmam çok fazla oldu özellikle sabahları birde karın kramplarım da çok normalde regl olunca belirtim hiç olmazdıHerkes 12-13 diyo ama gec döllenme vs olduysa âdet gününü tavsiye ederim ne kadar var adet tarihine
Bende bunların yaninda bel agrisi goguslerdeki damarlarda belirginlik ve hassasiyet bat gunumden bir hafta once lekelenme iki gun surdu gecti oldu 6 gun kala test negatif çıktı suan 4 gun var 24 u bat günüm bekliyorum bilmiyorum22 sinde görünüyor geçen ay kimyasal gebelik yaşadım aslında tüm günleri de yumurtlama döneminde değerlendirmeye çok dikkat ettim ama bilemiyorum mide yanmam çok fazla oldu özellikle sabahları birde karın kramplarım da çok normalde regl olunca belirtim hiç olmazdı
Aaa birde aynen dün çok az pembe lekelenmem de oldu ahh ahh seni o kadar iyi anlıyorum kiBende bunların yaninda bel agrisi goguslerdeki damarlarda belirginlik ve hassasiyet bat gunumden bir hafta once lekelenme iki gun surdu gecti oldu 6 gun kala test negatif çıktı suan 4 gun var 24 u bat günüm bekliyorum bilmiyorumkorkuyorum yapmaya
İnsallah ya erken gebelik yapmadim bidaha dedim regl olmazsam yapicam simdi sag kasigim hafif sizliyo arada ama bi yere koyamiyorum belirtileri günümü bekliyorumAaa birde aynen dün çok az pembe lekelenmem de oldu ahh ahh seni o kadar iyi anlıyorum kiinşallah olur canım inşallah
![]()
İlk olucak nasip olursaEn iyisi beklemek çocuğun var mı yoksa ilk mi olacak